Jump to content
midkin

Έρχεται Revo Stg2 Για Τον 1.4Tsi;(!)

Recommended Posts

Posted (edited)

Από το Scirocco club!

-τι εννοεις performance 2?

-Performance 2 από οσο ξέρω είναι η ρύθμιση που κάνουν στο πρόγραμμα όταν έχεις βάλει φίλτρο και εξάτμιση μιάς και το κανονικό revo είναι για μαμά κατάσταση.Απλά στο revo είναι προκαθορισμένα τα στάδια βελτίωσης του αυτοκινήτου και πάνε σε στύλ πακέτου.

-Το stage 2 εννοεί!! Και είναι κοντά στα 230 νομίζω!!

-Stage 2 δέν έχει βγεί ακόμα για τα 1.4tsi αλλά θα έρθει μετά το φθινόπωρο.Το performance 2 είναι το file που σου περνάνε όταν έχεις φίλτρο και εξάτμιση πάνω.

-και που θα φτανει η ιπποδυναμη του stage 2????

-Από ότι λέγαμε πάνω στην κουβέντα στην revo (διότι ακόμα δέν ξέρουν ακριβώς) θα είναι πάνω απο 250.

-χαλαρώστε παιδιά....Η revo υποσχεται 230 αλογα.

-Aυτό δέν είναι το original stage 2 αλλά το performance 2 του πρώτου σταδίου.Το stage 2 θα έρθει πίο μετά και θα είναι στα άλογα που γράφω.

Από ότι κατάλαβα το performance 2 file είναι αυτό που "φοράω" εγώ!

Έχει ακούσει κανένας άλλος κάτι;;;!!!

Edited by midkin
Posted

Χαχα, θα το ξεχειλώσουν το μοτεράκι!

Πάντως η παροχή καυσίμου επαρκεί... ;)

Posted

Χαχα, θα το ξεχειλώσουν το μοτεράκι!

Πάντως η παροχή καυσίμου επαρκεί... ;)

Επαρκεί δεν επαρκεί εγώ μαζεύω λεφτά από τώρα thumbsup.gif

Posted

E εντάξει, φαντάζομαι θα είναι λογικά λιγότερα ευρώ για εσενα, που έχεις ήδη Stage2.

Posted

βρεχει στραγαλια αλογα μου φαινετε ....Αργησαν αλλα το ανακοινωσαν επισημα αυτη την φορα ?

Posted

250 με κλειστο μοτερ?

Posted

και κλειστο μοτερ και κλειστη τουρμπινα !!!

Revo εισαι λεμε .....χαχαχα.

Μονο μην αρζισουν τα πυροτεχνηματα .Αυτο θα ισχυει για τα 6αρια η και τα 5αρια ?closedeyes.gif

Posted

Μαλλον στα 6αρια καθοτι αυτα εχουν τον ιδιο 1400αρι με τα Scirocco και την καλυτερη παροχη.

Posted

κοιτα να δεις που θα πετυχω κανενα απο δαυτα διπλα μου και θα ζοριζομαι να το περασω και θα παω να πεταξω πανω καμμια 3076 rocket.gif

Posted

κοιτα να δεις που θα πετυχω κανενα απο δαυτα διπλα μου και θα ζοριζομαι να το περασω και θα παω να πεταξω πανω καμμια 3076 rocket.gif

Ετσι............

Αλλα νομιζω ειναι πολλα τα αλογα!

Το περισσοτερο που εχουμε δει ειναι 242ps και 35kg ροπης..με ολα κλειστα!και χωρις εξατμιση!

Αλλα οκ μπορει να μην ηταν καλο το δυναμομετρο..

Επισης στο ιδιο δυναμομετρο ibiza cupra 20vt Φ.Π.Ε.+μπεκ-μαφ απο S3 ειδε 273ps με κομενη σχετικα ροπη στα 40kg...!

Επισης υπαρχει παιδι με μκ5 1.4tsi που φλερταρει με τα 300...εκεινος απ οσο γνωριζω εβγαλε με ανοιγμενη τουρμπινα 270ps και κερδισε κοντα στα 30 με ηρεμο προγραμματισμο απο μεθανολες!

--Αυτο για τις μεθανολες πρεπει απο βδομαδα να κανουμε μια κουβεντα...γιατι τα οφελη ειναι πολλα!--

Posted

πιστευω οτι οι μεθανολες ειναι και ενα ρισκο για την μκροζωια του μοτερ ομως φιλε...και καλως η κακως δεν σκεφτομαι να αλλαξω αμαξι για πολλα χρονια ακομα (βλ. φορους πολυτελειας και διαφορες αλλες μαγκιες της κυβερνησης μας)!!!!ωστοσο σκεφτομαι πολυ σοβαρα την λυση της k04 για αρκετα αργοτερα ομως μιας και προεχει το θεμα στησιματος του λεον μου...

Posted

Ετσι............

Αλλα νομιζω ειναι πολλα τα αλογα!

Το περισσοτερο που εχουμε δει ειναι 242ps και 35kg ροπης..με ολα κλειστα!και χωρις εξατμιση!

Αλλα οκ μπορει να μην ηταν καλο το δυναμομετρο..

Επισης στο ιδιο δυναμομετρο ibiza cupra 20vt Φ.Π.Ε.+μπεκ-μαφ απο S3 ειδε 273ps με κομενη σχετικα ροπη στα 40kg...!

Επισης υπαρχει παιδι με μκ5 1.4tsi που φλερταρει με τα 300...εκεινος απ οσο γνωριζω εβγαλε με ανοιγμενη τουρμπινα 270ps και κερδισε κοντα στα 30 με ηρεμο προγραμματισμο απο μεθανολες!

--Αυτο για τις μεθανολες πρεπει απο βδομαδα να κανουμε μια κουβεντα...γιατι τα οφελη ειναι πολλα!--

Για τον Αποστολη θα λες...Αλλα δεν ειναι ακριβος ετσι για τις μεθανολες!Μην λεμε ανακριβιες!

Posted

Για τον Αποστολη θα λες...Αλλα δεν ειναι ακριβος ετσι για τις μεθανολες!Μην λεμε ανακριβιες!

Δεν ξερω πως το λενε το παιδι...απλα το ιδιο project θα εκανε και ενα scirocco apo larisa...αλλα δεν πετιχε...δεν δουλεψε ποτε...

http://etuners.gr/index.php?s=13&t=199

To golf tsi mkv που σας λεω εβγαλε ιδια αλογα με κανα 2 κιλα λιγοτερη ροπη!

Οσο για τις μεθανολες τις εχω ηδη στην ακρη ειναι πολυ απλες στην τοποθετηση και μεχρι στιμης μονο καλα στοιχεια εχουμε!!!

Posted

η ουσια ειναι να δουμε ποσα θα βγαλει το tsi με κλειστο μοτερ κ μαμα τουρμπινα ουτε ιβριδια ουτε προπανολες

Posted

Οκ η ουσια λοιπον ειναι οτι μονο με φιλτρο και προγραμμα ειδαμε 242ps...!

Θα ψαξω να βρω την σχετικη δυναμομετρηση και θα την ποσταρω!

Posted

παροχη καυσιμου εννοειται οτι ειναι μονο η αντλια βενζινης η κ κατι αλλο?εμενα μου εκαψε αντλια βενζινης στα 60.000 περιπου...

Posted (edited)

Το τόπικ ξεκινησε απο ενα ποστ -οσο ''ράδιο αρβυλά'' μπορει να ειναι- που εγραψε ενας χρηστης ,σε ενα φόρουμ.

Το πήραμε ως δεδομενο (κάτι που κανενας αλλος δεν επιβεβαιωσε) και ξεκινησαμε να συζηταμε πόσα αλογα βγάζει ο tsi.

Αν ειναι δυνατόν.....

Οσο για νουμερα της ταξης 240+ με φιλτρο+προγραμμα ,τα εχω ξαναδεί σε δυναμομέτρηση.....

Απλά το δυναμόμετρο ηταν αλλου τύπου και συγκριναμε τα νουμερα με τα αντιστοιχα που αποδιδονται σε δυναμομετρα ΜΑΗΑ.(210-225 αλογα)

Αποτελεσμα:

σε κοντρα ηταν καναδυο καροτσες πίσω απο αντιστοιχο με 220 αλογα μετρημενα σε ΜΑΗΑ.

Y.Γ. Ο αντιστοιχος βελτιωτής που ειχε κανει ''σημαια'' του τα νουμερα στο ιδιοκτητο δυναμομετρο ,εκτοτε κάνει γαργάρες......

Edited by rallakias
Posted

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν ταξινομισουμε τα δυναμομετρα...εχουμε απο το αυστηροτερο προς τα πιο ηπιο..

1)ΤΑΤ

2)VAMAG

3)MAHA

Κοντα στο ΤΑΤ απ οσο γνωριζω παιζει και δυναμομετρο που μετραει δυναμη στο μουαγε...

Posted

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν ταξινομισουμε τα δυναμομετρα...εχουμε απο το αυστηροτερο προς τα πιο ηπιο..

1)ΤΑΤ

2)VAMAG

3)MAHA

Κοντα στο ΤΑΤ απ οσο γνωριζω παιζει και δυναμομετρο που μετραει δυναμη στο μουαγε...

Οπως τα εβαλες αλλα με το maha πιο αυστηρο και το tat το πιο ηπιο....Εχω κανει δυναμομετρηση και στα 2 και εχω αποψη οπως και απο φιλους!

Posted

Οπως τα εβαλες αλλα με το maha πιο αυστηρο και το tat το πιο ηπιο....Εχω κανει δυναμομετρηση και στα 2 και εχω αποψη οπως και απο φιλους!

Εγω παλι εχω δει με type-r...

1)vamag(fredyno) 254ps με 22.4kg

2)TAT 236ps με 21.9kg...

ΜΙλαμε παντα με το ιδιο προγραμμα...ιδια θερμοκρασια απολκιση ελαχιστη....την ιδια ημερα!

Posted

Εδω ειναι η δυναμομετρηση...

Λογικα απο full εξατμιση θα ειχε και ροπη αλλα και ακομη μεγαλυτερο φασμα...

Το παιδι εχει κανει λογαριασμο στο club οποτε οτι θελετε ρωτατε!

dsc01474sq.jpg