Jump to content
playmaker

Νερο Μεσα!

Recommended Posts

Posted

παιδια βοηθεια σε golf iv 3θηρο!απο δεξια πλυμηρα μεσα το πατακι και απο κατω.και απο θεση οδηγου πολυ νερο μεσα στη θεση που εχει για τα πραγματα στη πορτα πανω μονο!

τι εγινε?ειχα βαλει ηλιοπροστασια λετε να φταιει?

Posted

παιδια βοηθεια σε golf iv 3θηρο!απο δεξια πλυμηρα μεσα το πατακι και απο κατω.και απο θεση οδηγου πολυ νερο μεσα στη θεση που εχει για τα πραγματα στη πορτα πανω μονο!

Καλου κακου κοιταξε αν εχουν βουλωσει η νεροχυτες του αυτ/του με τιποτα φυλλα και δεν μπορει να φυγει το νερο.!!

Posted

ε που ειναι αυτοι?

θα το στεγνωσω αυριο τωρα δεν γινεται λετε να σκουριασει απο μεσα?

Posted (edited)

ε που ειναι αυτοι?

θα το στεγνωσω αυριο τωρα δεν γινεται λετε να σκουριασει απο μεσα?

Πρεπει να ειναι στο πανω μερος του καπω αριστερα και δεξια.....αν βουλωσουν αυτοι τοτε το νερο που μαζευεται εκει μπορει να περασει μεσα στην καμπινα.!!

Για να μην εχεις προβληματα πρεπει να αφαιρεσεις ΟΛΑ τα νερα πολυ καλα και να στεγνωση τελειως.!!

Edited by autostar
Posted

Πολύ πιθανό να την πάτησες με την ηλιοπροστασία καθώς αυτό τι είχε

πάθει και φίλος μου..

Posted (edited)

η ηλιοπροστασία αφηνει ενα μικρο κενο μεταξυ πορτας,δεν κλεινει 100% ,-το ειχα πάθει σε προηγουμενο αυτοκινητο σε καλοκαιρινη μπορα-

βέβαια εμενα είχε μπει λίγο στις πορτες και στα πατακια ,αλλά (η μπορα) κρατησε 10 λεπτα ,εδώ προχθες εγινε χαλασμος οποτε λογικο μου φαινεται να μπηκε τόσο νερό

Edited by DIMIV
Posted

Να το σηκώσεις και να δεις από κάτω εαν λείπει κάποια τάπα. Γέμισε εν κινήσει αφού μπήκες σε νερά? ή παρκαρισμένο? Πολύ πιθανό και αυτό που λετε για την ηλιοπροστασία, απλά έχω πάθει το ίδιο πράγμα στο τεσσάρι μου πριν χρόνια και έλειπε τάπα από κατω απο το εργοστάσιο. Το πιο σωστό είναι να τα ξηλώσεις όλα μέσα και να το αφήσεις να στεγνώσει καλά για να μην αποκτήσεις περίεργες "μυρωδιές". Αν δεν έχεις χρόνο/χώρο/όρεξη να το κάνεις μόνος πήγαινέ το ή σε φανοποιό ή σε εξειδικευμένο πλυντήριο detailer ή σε κάποιο συνεργείο τελος πάντων, απλά συζήτησε την τιμή πριν το αφήσεις γιατί σε μένα τότε μου ζήτησαν από 80 εώς 250 ευρώ. Εννοείται ότι θα μείνει για μέρες ώστε να στεγνώσει.

Posted

φιλε η ηλιοπροστασια στο προκαλεσαι ολο αυτο.αφηνει ενα κενο οπου σε μια δυνατη και πολυωρη βροχη ποτιζει και μπαινει μεσα στο χωρο της καμπινας το νερο..εχει συμβει το ιδιο στο παππου μου σε peugeot 206.

επισης για καλο και για κακο τσεκαρε για τις ταπες και οτι αναφερουν τα παιδια απο πανω.

Posted

Φίλε μήπως έχεις ηλιοροφη; Αν ναι είναι το γνωστό πρόβλημα με τις συνδέσεις στου σωλήνες αποστραγγισης!!! Σε αυτή την περίπτωση το νερό τρέχει μέσα απο το πλαστικό της μπροστινης κολόνας και καταλήγει στην μοκετα στο πάτωμα. Επίσης στάζει και απο την σύνδεση του πλαστικού καλυματος της κολόνας με τον ουρανό.

Posted (edited)

και εγω ακριβως το ιδιο ειχα παθει πριν κανα 2μινο με την ηλιοροφη.......ο ενας απο τους σωληνες της οροφης που κατεβαινουν απο τη κολονα και καταληγουν στα πλαηνα της πορτας ειχε φυγει απο τη θεση του και πετουσε ολα τα νερα της ηλιοροφης μεσα στο αμαξι και εγινε λιμνη μεσα.........

Edited by sakasgolf
Posted

και εγω ακριβως το ιδιο ειχα παθει πριν κανα 2μινο με την ηλιοροφη.......ο ενας απο τους σωληνες της οροφης που κατεβαινουν απο τη κολονα και καταληγουν στα πλαηνα της πορτας ειχε φυγει απο τη θεση του και πετουσε ολα τα νερα της ηλιοροφης μεσα στο αμαξι και εγινε λιμνη μεσα.........

Εκτός απο αυτό που εφτιαξες, φίλε να κοιτάξεις και το άλλο σωληνακι γιατί είναι θεμα χρόνου να κάνει το ίδιο. Στο λέω εκ πείρας, έχω το variant με την πανοραμική ηλιοροφη στην οποία και τα τέσσερα επιδιορθωθηκαν!!!

Posted

κοιτα και το παμπριζ φιλε....μηπως τα παιρνει απο κει...

μου χει συμβει σε golf 5 και στον κολητο μου σε nissan nx 100....

Posted (edited)

Προς το παρον μαζεψε οσα περισσοτερα νερα μπορεις και μολις εντοπισεις το προβλημα θα χρειαστει ξηλωμα η μοκετα κι αλλαγη κετσε γιατι ο κετσες που υπαρχει απο κατω δεν στεγνωνει στον αιωνα τον απαντα.Μπορεις και να τον στεγνωσεις αλλα θα σου παρει αρκετες μερες με νταλα ηλιο για να εισαι σιγουρος οτι στεγνωσε και δεν εχει κρατησει υγρασια.Βεβαια μπορεις να παραγγειλεις κ αλλον.

Edited by Νasos_p
Posted

Για μένα μην ψάχνεσαι άδικα...η ηλιοπροστασία στην έκανε την ζημιά!

Ξήλωσε το και στέγνωσε τα πάντα και απλά μετά μην την ξαναβάλεις και

παρακολούθησε το..

Βέβαια όπως θα το χεις ξηλωμένο δεν χάνεις τίποτα να το πλακώσεις στα

νερά απέξω ώστε να βεβαιωθείς πως δεν έχεις αλλού πρόβλημα...

Posted

παιδια αυτο ηταν...εριξα αερα με πιεστικο και σεγνωσα και με πιστολακι πολυ ωρα.....τι να πω πως την επαθα ετσι! :( πας για καλο καιτ ελικα :p θα βαλουμε και ενα φημε μπροστα σαν τη τζουλια μου φαινεται να τελιωνουμε!

Posted (edited)

παιδια αυτο ηταν...εριξα αερα με πιεστικο και σεγνωσα και με πιστολακι πολυ ωρα.....τι να πω πως την επαθα ετσι! :sad: πας για καλο καιτ ελικα :p θα βαλουμε και ενα φημε μπροστα σαν τη τζουλια μου φαινεται να τελιωνουμε!

Δεν εχει στεγνωσει φιλε.Αν ξηλωσεις τα πλαστικα μαρσπιε και βαλεις το χερι σου κατω απο τη μοκετα θα δεις οτι ειναι ακομα μουσκεμα.Ξερεις τι εστι κετσες;

Edited by Νasos_p
Posted (edited)

Κοιτα μηπως παιρνει απο της πορτες γιατι ετσι την επαθα και εγω το κορδονι που εχει το μεταλλικο πλαισιο απο μεσα ειχε σαπισει με αποτελεσμα οταν ηταν το αμαξι ωρα στη βροχη γεμιζε η πορτα και τα εφερνε απο την ταπετσαρια μεσα και αλλαξα το κορδονι 60 ευρω οι 2 μπροστα πορτες εργασια και κορδονι ειμαι σιγουρος οτι απο κει μπαζει πηγαινε σε ενα λαμαρινα να το δει θα ξαναβαλει νερα δεν νομιζω να εμπαζε τοσα πολλα απο την ηλιοπροστασια.

Edited by stavros g