Raise Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Καλησπέρα και πάλι, πηγα σε ενα πολυ γνωστο μαγαζι με λαστιχα και αναρτησεις και ρωτησα για το θεμα μου... Και μου προτειναν μια αναρτηση που λεγεται Lip Sport???!!!!!!! Και οτι ειναι καλτερη απο τα billstein τα original και απο sachs! Εχετε καμια γνωμη?! Quote
mpoukou22 Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 εγω δεν τηνεχω ξανακουσει. αν δεν ειναι θεμα χρηματων μην το σκεφτεσε βαλε blistein! Quote
ΝΙΚΟΣΣ Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 στο ερωτημά σου, μπορείς να βάλεις τα Blistein Κίτρινα Β6 (που δεν ειναι για κατεύμασα) και μπορείς να βάλεις και τα μαμα ελατήρια... μπορείς να βάλεις και H&R ελατήρια (όχι κατευάσματο) ίδιου μίκους με τα μαμά και είσαι ΟΚ... Καλησπέρα και πάλι,πηγα σε ενα πολυ γνωστο μαγαζι με λαστιχα και αναρτησεις και ρωτησα για το θεμα μου... Και μου προτειναν μια αναρτηση που λεγεται Lip Sport???!!!!!!! Και οτι ειναι καλτερη απο τα billstein τα original και απο sachs! Εχετε καμια γνωμη?! εγω δεν τηνεχω ξανακουσει.αν δεν ειναι θεμα χρηματων μην το σκεφτεσε βαλε blistein! φιλε μου θα συμφωνησω απολυτα με τις απαντησεις του Dark Angel και του mpoukou22 μην το σκεφτεσε απολυτη λυση και δοκιμασμενη για τα πολακια μας Quote
Dark Angel Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 φιλε μου θα συμφωνησω απολυτα με τις απαντησεις του Dark Angel και του mpoukou22 μην το σκεφτεσε απολυτη λυση και δοκιμασμενη για τα πολακια μας Νικό νομίζω πως είναι η καλήτερη επιλογη τα Blistein Lip Sport? μήπως αυτα είχαν να δώσουν επιδη δεν ειχαν άλλα και είπαν στο μαγαζι και λεει να του τα δώσουμε και ότι βρέξει ας κατευάσει... κάτι τέτιο παίχτικε... Quote
Gpap Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 ουτε εγω την εχω ξανακουσει αυτη την εταιρια αλλα θα σου προτεινα, οπως κι αλλοι να βαλεις μια αρκετα δοκιμασμενη λυση, τωρα αν εσυ θες να παρεις το ρισκο και να βαλεις τις lip, βαλτες! Τα λεφτα δικα σου ειναι και βαζεις οτι πιστευεις εσυ καλητερο!!! Quote
Dark Angel Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 τώρα χωρης πλάκα αγωνστες τελείος η Lip Sport... Quote
Raise Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Τελικά τι έγινε με τις αναρτήσεις? http://www.eai.net.au/LIPPAGE.html, http://tpauto.gr/store/comersus_listCatego...6&curPage=7 Και εγω βασικα πρωτη φορα τα ακουγα! http://tpauto.gr/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=55 Quote
Dark Angel Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 στην οικονα που βλέπεις το αγωνιστικό αυτοκίνητο με το σηματάκι LipSport... ειναι κάργα photoshop fake... Κοίτα βάλε τις Blistein Sport Β6 κίτρινο (που κανει για μαμα ελατηριο) με τα μαμα ελατηρια και θα είσαι τζάμι... μην κάθεσε και ασχολίσε τώρα με κάτι άγνωστο... Quote
Dark Angel Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 Εβαλες τις Lip τελικα? Ενδιαφέρεσε να βάλεις Lip εσύ ? Quote
d.s Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 ξερει κανεις αν ταιριαζει η αναρτηση-ελατηρια του 6n σε 6n2 , μου εχουν μεινει ενα σετ bilstein sprint και ελατηρια vogtland 3mm απο το πολακι που ειχα (το εδωσα και κρατησα την αναρτηση μιας και ηταν καινουργια). Επικεται αγορα polo 6n2 gti και ηθελα να μαθω αν κανει η αναρτηση και τα ελατηρια σε αυτο το μοντελο? Quote
gtse Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 νομιζω οτι δεν ταιριαζει γιατι το 6ν2 εχεις μεγαλυτερες βασεις για τα ελατηρια Quote
Lestat Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 για την αναρτηση ξερει κανεισ? Δεν κανει η αναρτηση... Εχει διαφορετικες βάσεις στους θολους. Quote
doggy Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Οι αναρτήσεις στο 6Ν πιάνουν με 1 βίδα στο κέντρο του αμορτισέρ, ενώ στο 6Ν2 αν δε κάνω λάθος πιάνουν με πιατέλο και 3 βίδες στο θόλο επάνω. Quote
sav6n2 Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 ΤΟ 6Ν2 ΠIΣΩ πιάνει ΜΕ ΜΙΑ βίδα ΣΤΌ κέντρο Κ μπροστά ΜΙΑ ΣΤΌ κέντρο Κ 3 Περιμετρικά κ εχω την εντύπωση ότι ταιριάζουν οι βάσεις στό σκάφος. Quote
vagzaf Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Έχω το 6Ν2 το 100αρι και θέλω να αλλάξω αμορτισέρ. Μένω επαρχία και οι δρόμοι έχουν αρκετές στροφές αλλά και λακούβες... Η οδήγηση που κάνω είναι λίγο γρήγορη,spor. Ποιά αμορτισέρ να επιλέξω ρε παιδιά...? Θέλω κάτι μέχρι 300€. Τα kayaba τα μαύρα πως τα βλέπετε? Τα βρίσκω με 200€. Quote
vagzaf Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Σε τι τιμή είναι αυτά...? Υπάρχει κάποιο link να τα δώ...? Για τα kayaba τα μαύρα μήπως ξέρει κανείς..? Quote
vagzaf Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 περίπου στα 200 - 250 Tα bilstein τα μαύρα θα είναι ακριβά...? Quote
Dark Angel Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 κάπου εκεί τα υπολογίζω πάνω κάτω... μπορεί και λίγο ποιο φτηνά... Quote
mastoraz Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 h anartish apo 6n einai akrivos idia me to 6n2 to elatirio omws oxi( gia mprwsta milaw panta) ta pisw einai idia kai mpenoun xwris kanena provlima... Quote
swimmingcromel Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Οι αναρτήσεις στο 6Ν πιάνουν με 1 βίδα στο κέντρο του αμορτισέρ, ενώ στο 6Ν2 αν δε κάνω λάθος πιάνουν με πιατέλο και 3 βίδες στο θόλο επάνω. φιλε μου θα συμφωνησω μαζι σου.......δεν μπαινουν.....επειδη εχω και τα δυο Polo το 6n εχει μια βηδα στο κεντρο οπως ειπες και το 6n2 εχει τρεις και μεγαλυτερες βασεις.....ουσιαστικα δεν τεριαζει με τιποτα......ειναι εντελως διαφορετικο αυτοκινητο...... Quote