sav6n2 Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 ME KAΛA ΣΥΝΕΜΠΛΟΚ EXEIΣ KAΛYTEPH ΕΥΘΥΓΡ¶ΜΜΙΣΗ Η OΠOIA EINAI ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΑΜΕΤ¶ΒΛΗΤΗ(OΣO AYTO EINAI ΔYNATON,ETΣI) ΣE ΣXEΣH ME TA ΜΑΝΙΣΙΑ. Η ΔΙΑΦΟΡ¶ META ΣΥΝΕΜΠΛΟΚ TT K S3 EINAI ΓΎΡΩ ΣTA 30 ME 40¤ ENΩ EINAI AKPIBΩΣ TA IΔIA. OΠOTE ΠΑΊΔΕΣ XEΣΤΕ TO ΤΤ ΒΟΥΡ OΛOI ΓIA TA ΣΥΝΕ AΠO S3. ΦIΛIA ΣTIΣ ΠΌΡΤΕΣ.@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drftoulis Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 (edited) Παιδιά οι τιμές που λέτε είναι μόνο για το ανταλακτικό γιατί μαζί με εργασία και ευθειγράμηση το κουστούμι πάει περίπου 120-130 € Εγώ τα άλλαξα πρίν 5-6 μήνες και μπορώ να πώ ότι το αμάξι μεταμορφώθηκε.ακρύβεια στο τιμόνι και δουλεύει καλύτερα και η ανάρτηση.Και φυσηκά δεν μπήκαν τα μαμά του 9N!!!! Edited February 21, 2008 by drspeed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo_polo Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 KOITA ΦΙΛΑΡ¶,EΠEIΔH TA ΜΑΝΙΣΙΑ EINAI TEΛEIΩΣ ΓIA ΓΕΝΕΤΙΚΌ ΑΝΔΡΙΚΌ ΜΌΡΙΟ,ΔHΛ ΠEO,MHN TA ΞANABAΛEIΣ.ΕΙΔΙΚ¶ ΣE ΣΚΛΗΡ¶ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ. NA ΖΗΤΉΣΕΙΣ ΣΥΝΕΜΠΛΟΚ AΠO ΓΚΟΛΦ gti THΣ ίδιας σειράς AΛΛA EΠEIΔH ΔEN EIMAI ΣIΓOYPOΣ AN φέσιαζόυν ζητά AΠO TO audi s3 κ ξεχνά TO ΣKAΛΩMA TΩN τροχών ΣTOYΣ θόλους KATA THN όπισθεν.ΠAPAKAΛΩ AΣ AΠANTHΣEI κ ο exo_polo. @ διαχυτικός όπως πάντα το φιλαράκι μου ο Sav!Βασικα και εγώ αυτή την εντύπωση εχω,πως από golf θα ταιριάζουν μια χαρά..Τώρα από s3 δεν νομίζω να ταιριάζουν..(όχι ότι δεν μπαίνουν αλλά δ αξίζει ο κόπος..)οπότε καλύτερα gti φίλε μου..Όχι και να βάλουμε μαμισια..Θ μας κοροϊδεύει ο κόσμος... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo_polo Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 KOITA ΦΙΛΑΡ¶,EΠEIΔH TA ΜΑΝΙΣΙΑ EINAI TEΛEIΩΣ ΓIA ΓΕΝΕΤΙΚΌ ΑΝΔΡΙΚΌ ΜΌΡΙΟ,ΔHΛ ΠEO,MHN TA ΞANABAΛEIΣ.ΕΙΔΙΚ¶ ΣE ΣΚΛΗΡ¶ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ. NA ΖΗΤΉΣΕΙΣ ΣΥΝΕΜΠΛΟΚ AΠO ΓΚΟΛΦ gti THΣ ίδιας σειράς AΛΛA EΠEIΔH ΔEN EIMAI ΣIΓOYPOΣ AN φέσιαζόυν ζητά AΠO TO audi s3 κ ξεχνά TO ΣKAΛΩMA TΩN τροχών ΣTOYΣ θόλους KATA THN όπισθεν.ΠAPAKAΛΩ AΣ AΠANTHΣEI κ ο exo_polo. @ διαχυτικός όπως πάντα το φιλαράκι μου ο Sav!Βασικα και εγώ αυτή την εντύπωση εχω,πως από golf θα ταιριάζουν μια χαρά..Τώρα από s3 δεν νομίζω να ταιριάζουν..(όχι ότι δεν μπαίνουν αλλά δ αξίζει ο κόπος..)οπότε καλύτερα gti φίλε μου..Όχι και να βάλουμε μαμισια..Θ μας κοροϊδεύει ο κόσμος... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dubbeR_Stoilas Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Φοράω από Cupra, είναι τα καλύτερα και πολύ φτηνά σαν ανταλλακτικό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo_polo Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ME KAΛA ΣΥΝΕΜΠΛΟΚ EXEIΣ KAΛYTEPH ΕΥΘΥΓΡ¶ΜΜΙΣΗ Η OΠOIA EINAI ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΑΜΕΤ¶ΒΛΗΤΗ(OΣO AYTO EINAI ΔYNATON,ETΣI) ΣE ΣXEΣH ME TA ΜΑΝΙΣΙΑ.Η ΔΙΑΦΟΡ¶ META ΣΥΝΕΜΠΛΟΚ TT K S3 EINAI ΓΎΡΩ ΣTA 30 ME 40¤ ENΩ EINAI AKPIBΩΣ TA IΔIA. OΠOTE ΠΑΊΔΕΣ XEΣΤΕ TO ΤΤ ΒΟΥΡ OΛOI ΓIA TA ΣΥΝΕ AΠO S3. ΦIΛIA ΣTIΣ ΠΌΡΤΕΣ.@ τι τα θες τα σινέμπλοκ κολλητε μου..απτο s3 χρειαζόμαστε την τουπρίνα του να την κοτσαρουμε στο πόλακι...Και μετά..Θ γ@μ@ει ε..???(μήπως δ μπαίνει??Μα γιατί βριζω έτσι?!?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dubbeR_Stoilas Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Έγινε merge 2 θεμάτων με το ίδιο topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geopas Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 (edited) Εγω ειχα πιασει μια μερα κουβεντα με ενα μηχανικο στη VW και αυτος μου ειχε προτεινει τα σινεμπλοκ απο το Cupra (οπως ειπε και ο Stoilas). π.σ. Ποσο σου κοστισαν stoila μαζι με τη τοποθετηση? (Που τα τοποθετησες? Στη VW?) Edited February 26, 2008 by geopas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidisk Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Καλησπέρα, μπορείνα μου εξηγήσει καποιος γνώστης τι διαφορά έχουν τα σινεμπλόκ του σ3 απο τα συμπαγή συνεμπλόκ? Ρωτησα σε ένα μαγαζί με ανταλλακτικα vw και σια και μου παν οτι 2 ειναι τα συνεμπλόκ απλά και συμπαγή, ταφώτα σας... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrachos Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Υποθέτω ότι αναφέρεσαι σε συμπαγή εμπορίου πχ PowerFlex, σε σχέση με αυτά του S3. Tου S3 είναι από ποιό μαλακό υλικό από τα συμπαγή του εμπορίου αλλά και αρκετά ποιό σκληρά από τα μαμά του Polo. Έτσι είναι ένας πολύ καλός συμβιβασμός άνεσης/σπορ συμπεριφοράς και πολύ ποιό φτηνός βεβαίως βεβαίως Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios256 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Καλημερα σε ολους.Αποφασισα να βαλω καινουργια συνεμπλοκ και επελεξα αυτα της POWERFLEX.Εκανα καλη επιλογη?Ο λογος που δεν εβαλα απο cupra ειναι γιατι εχω ακουσει οτι τα powerflex ειναι καλυτερα.Παρακαλω περιμενω τις γνωμες σας... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dubbeR_Stoilas Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Μπορεί του Cupra να είναι και καλύτερα, πιο φτηνά σίγουρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios256 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Παντως θα δω καποια διαφορα,ετσι?Δεν τα εβαλα τσαμπα θελω να πω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dubbeR_Stoilas Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Δεν θα σου κοπούν όπως τα άλλα Ίσως να δεις και λίγο πιο σκληρό πάτημα, κράτημα κτλ όχι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios256 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Τα εβαλα τα σινεμπλοκ και το αμαξι απεκτησε πολυ ωραια αισθηση.Εχω την εντυπωση οτι εχει καλυτερη κυληση τωρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polistas Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Aπο βδομαδα βαζω του cupra.. Ειναι οντως δοκιμασμενα και πολυ φθηνα σε σχεση με τα αλλα...Ισως και καλυτερα Οδηγησα αμαξι φιλου που τα φορουσε.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_^ThEo^_ Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Εμένα μου εχουν κοπεί τα σινεμπλοκ.Υπαρχει περιπτωση να παθω τπτ που θέλω να παω ταξίδι?Τι συνέπειες υπάρχουν που είναι κομμένα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trv Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 για οσους εχουν την απορια, τα σινεμπλοκ στο πολο ειναι καπως ετσι: ενω στο cupra καπως ετσι: Οπου ειναι το γκρι χρωμα ειναι το λαστιχενιο μερος.. Δηλαδη στα πολο ειναι απλα κενο το περισσοτερο, λαστιχο εχει μονο σε 2 σημεια με τετοιες διαστασεις οπως δειχνω, ενω στα cupra (και των αλλων του εμποριου φανταζομαι) ειναι γεματα με αυτο το υλικό, και αρα πιο σταθερα/σφιχτα. btw εχω βαλει και εγω απο cupra, και αλλαξε πολυ η αισθηση, τοσο στο τιμονι οσο και στο φρεναρισμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sav6n2 Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 τι λες τώρα? ταξίδι με κομμένα ΣΥΝΕΜΠΛΟΚ? είναι σαν να έχεις ραντεβού με τον χάρο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Angel Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 άμα έρθει με αργούς ρυθμόυς και προσεκτίκα κάνει ταξίδι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polistas Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 κομμενα συνεμπλοκ ειχα για καμια 10 μερες περιπου και το αμαξι ηταν οπου να ναι.. ειναι πραγματικα πολυ επικυνδινο.. προτεινω σε ολους να βαζουν του Cupra.. και φθηνα και πολυ καλα θα ελεγα..Ειδα αρκετη σταθεροτητα στο δρομο.. οσο για τα μαμα απλα απαραδεκτα ηταν..ακριβως οπως στη φωτο πιο πανω.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxy Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Mηπως γνωριζετε απο πιο μπορω να φορεσω σινεμποκ?Φοραω τα ακρα απο το G60...αν ειναι κομμενο ενα σινεμπλοκ ακουγετε θορυβος? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzgiannis Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Σωστός ο trv. Αλλαγή με cupra κόστος 90¤ σύνολο. Σε συνεργεία vw θέλανε 150 (ότι να΄ναι ζητάνε μερικοί). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris_glx_1100 Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Παίδες θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση, απο πρόγραμμα του Group προσπάθησα να βρώ κωδικο για τα ενισχυμένα σινεμπλόκ που σκεφτομαι να βάλω σε συνδιασμο με 2 μπαρες θόλων(εμπρός και πίσω) και πύρους ψαλιδιών. Τα άκρα μου είναι απο το ABF ( οπως και ο κινητηρας). Του S3 απόσο γνωρίζω ταιριάζουν , για του ΤΤ έχω κάποιες αμφιβολίες γιατι δεν μπορω να το κάνω crosscheck απο ένα πρόγραμμα του Group. To περιεργο της υπόθεσης είναι οτι ενω το είπα στο μηχανικό για να κάνουμε την αλλαγή, του ακούστηκε κάπως περίεργα να μπούν απο S3. Έχει κανεις πρόχειρο το κωδικό να με βοηθήσει λιγάκι ή ακόμα καλύτερα εάν το έχει κάνει να μου πεί εντυπώσεις?? Και απο Cupra κάνουν ... αλλα προτιμώ απο το S3. Ευχαριστώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukouroukou Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Παίδες θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση, απο πρόγραμμα του Group προσπάθησα να βρώ κωδικο για τα ενισχυμένα σινεμπλόκ που σκεφτομαι να βάλω σε συνδιασμο με 2 μπαρες θόλων(εμπρός και πίσω) και πύρους ψαλιδιών.Τα άκρα μου είναι απο το ABF ( οπως και ο κινητηρας). Του S3 απόσο γνωρίζω ταιριάζουν , για του ΤΤ έχω κάποιες αμφιβολίες γιατι δεν μπορω να το κάνω crosscheck απο ένα πρόγραμμα του Group. To περιεργο της υπόθεσης είναι οτι ενω το είπα στο μηχανικό για να κάνουμε την αλλαγή, του ακούστηκε κάπως περίεργα να μπούν απο S3. Έχει κανεις πρόχειρο το κωδικό να με βοηθήσει λιγάκι ή ακόμα καλύτερα εάν το έχει κάνει να μου πεί εντυπώσεις?? Και απο Cupra κάνουν ... αλλα προτιμώ απο το S3. Ευχαριστώ! Του S3 είναι τα ίδια με του ΤΤ. Λίγο καθυστερημένη απάντηση αλλά.. οκ. Τι έκανες τελικά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...