Jump to content
Black Widow

Ποιούς κεράσατε και ποιοι σας κέρασαν ΤΣΑΪ; ΜΕΡΟΣ 2ο!

Recommended Posts

Οχι ρε συ κατσε τι αμα βαλει προγραμμα.. και παλι απιαστο ειναι.

Στα 0-400 με αφηνει κανα 2 κολωνες πισω. Στα πολλα ομως το περιπτερακι δεν!!

Link to comment
Share on other sites

μμμ δηλαδη υπολογισμος αντιπαλος....και με προγραμμα γινεται απιαστο ακομηκαι αν εχει και το πολο προγραμμα???

Link to comment
Share on other sites

DmK πραγματικα πες μου λιγο... Πιστευεις οτι το πολο που απο σταση κανει 6.5 (συμφωνα με το βιντεο του τσολια που ειναι και 4θυρο αρα πιο βαρυ) εναντι 7.4 που δινουν το κολτ εγω σου λεω 7 οτι ειναι στην πραξη με καλες αλλαγες κτλπ παει κοπια ?

Να υπενθυμισω τα εξης που ειπα και τοτε το πολο ειχε 1400 χλ.(εναντι 5000++ που ειχε το κολτ), το ντεποζιτο ηταν σχεδον γεματο η πιεση στα λαστιχα ηταν 30 ΕΛΕΟΣ( κανονικα θελει τουλαχιστον 36)... και το εδωσα να το οδηγησει αλλος που δεν εχει οδηγησει ξανα DSG και τον ετρεξε με σπορτ που κανει τις αλλαγες στισ 7000σαλ , ενω η σωστη αλλαγη ειναι στισ 6.2-6.5 περιπου. Να σου παραθεσω τα εξης που μπορει να εγιναν οταν με την σπορτ βρισκανε τα χιλιομετρα για να ξεκινησουν. Πατησανε απο 1ες. Μεχρι να βρεθουνε στην ιδια ευθεια το Σπορτ αν μεινεις σταθερα σε ταχυτητα περναει στην επομενη ταχυτητα. Οταν λοιπον πατησανε την 3η κορνα πιθανοτατα ειχε 2α οταν ξεκινησαν , ο φιλος μου πατησε τερμα το γκαζι εγινε kick down και το dsg εχοντας διπλο δισκο οταν εχει μεσα δευτερα ο ενας δισκοσ ο 2οσ δισκοσ εχει 3η. Συνεπως με το kick down ο χρονος που απαιτητε για να βαλει 1η ειναι σαφως περισσοτερος μεχρι να περασει μεσα. Βαλε τα κατω και θα δεις. Φυσικα πολλα απο αυτα ουτε που τα ηξερα τα ανακαλυπτω βεβαια σιγα σιγα για αυτο και του ειχα ξανα ζητησει πριν καιρο να δοκιμασουμε για να δουμε τι γινετε και στην πραξη συνεπως αυτο που εχω να πω ειναι μην βγαζεις συμπερασματα. Και παρολα αυτα το πολο και καλυψε την διαφορα και ηταν και ενα προφυλακτηρα μπροστα στο τελος. Σκεψου λιγο .. :D

Edited by Andreasf2
Link to comment
Share on other sites

xaxa σωστος για το dsg... εσυ γιατι δεν το πηγες που το εχεις μαθει πλεον...

παντως για το 0-100 υπαρχει και αλλο βιντεακι με το πολο που δειχνει ποσο παει σε πιστα dragster πριν λιγες μερες το ειδα εδω μεσα και το ειχε συγκριση με το γκολφ γτι

http://www.youtube.com/watch?v=wJhcgyM0j7s&feature=fvw

παει καλα...

Link to comment
Share on other sites

Ε ειναι η ... της στιγμης το παιδι που μου το ζητησε εχει ενα γκολφ 5αρι gti με ουκ ο λιγα αλογα και δεν ξερω πως ειπα εκεινο το ναι και το εδωσα.. Απλα εγινε..

ΤΙ εννοεις εγω γιατι δεν το πηγα μονος μου? πλεον εχω δοκιμασει αρκετα πραγματα .. Απλα δεν ετυχε να βαλω καμια φιλικη εκτοτε .. Περιμενω βεβαια να κανω καποια χιλιομετρα παραπανω ! Θελω να περασω τα 15 000..

Aν και εδω που τα λεμε το λυπαμαι να τραβαω την 1η.. Οσες βαζω συνηθως ειναι απο 2ες και παλι με μιση καρδια το παταω.. Αν και με αυτα που εχω δει οτι συμβαινουν τελικα στις 'φιλικες κοντρες' εχω ξενερωσει απεριοριστα με την ολη φαση.

Edited by Andreasf2
Link to comment
Share on other sites

Αντρεα αντρεα αντρεα...

Ειχαμε ερθει για να δουμε ποσα αυτοκινητσα εισαι μπροστα.. και βγηκατε "μαζι"

Απλα τα δοκιμασαμε και με OPC και ειδαμε παλι κοπια.. τεσπα.

Ελα απο το μαγαζι μ το μεσημερι να κανονισουμε ρεβανς :clapping:

Υ.Γ οχι DmK αλλα dMk :frantics:

Link to comment
Share on other sites

τι θα τρεξετε αυτη τη φορα και παρτε κανα καλο βιντεκαι με εκκινηση και τελος...δυο καμερες!!! και να εχει και σεναριο αυτη τη φορα...πλοκη πως το λενε.....action movie

Link to comment
Share on other sites

εχει δικιο ο quicksilver..ετσι ειναι η σωστη κοντρα.και καλο ειναι να βαλετε και απο σταση και απο ρολλ...

Link to comment
Share on other sites

To Passat μου (1.4 Tsi 153ps) απεναντι σε Mercedes 1.8 Kompressor (143ps) απο ρολαριστες 60 με 3η εως 160. Αποτελεσμα η merca 4 αυτοκινητα πισω. Επειδη ο οδηγος της ειναι φιλαρακι μου ειπε να παμε απο 90. Ξανα το ιδιο αποτελεσμα. Επειτα μου ειπε πως στεναχωρηθηκε με το αποτελεσμα θα παει για προγραμμα και θα τα ξαναπουμε. Και εγω θα τον περιμενω με την βελτιωμενη μου εξατμιση :)

Link to comment
Share on other sites

Η κοντριτσα αυτη εγινε απεναντι σε φιλο , απογευμα και σε αυτοκινητοδρομο με σχεδον μηδενικη κινηση. Αυτα για να αποφυγω σχολια του τυπου καγκουρας και τα λοιπα..... :)

Link to comment
Share on other sites

φιλος φιλος αλλα ζητησε απο 90 νομιζε οτι θα σε ειχε ψηλα λογω κυββικων...η μαουνα του ποσο ζυγιζει???εσυ παιζει να εισαι και πολυ ελαφρυτερος...εχε υποχην σου μη πεσεις σε brabus ιδιο γιατι θα φας χωμα,εφαγα εγω με 168 σαν 1.8τ20βτ αλογα και ψηλα με εδερνε αγρια.......κατα τα αλλα κοιτα μην παρει καμια 50 αρια αλογα αυτος με το προγραμμα γιατι δεν ειναι ατμοσφαιρικο αλλα εχει κομπρεσσορα και μπορει να στη κανει την ζημια...μην νομιζεις οτιμε εξατμιση εσυ και ολοσωμη να βαλεις θ απαρεις οτι παρει αυτος με προγραμμα εκτος και παει σε κανα ασχετο...

Link to comment
Share on other sites

τσάι κεράστηκε σε Alfa romeo 156 TSpark προχθές ... ανοίξαμε από φανάρι σε φανάρι και στο ξεκίνημα έφυγα περίπου ένα καπό μπροστά, κουμπώσαμε 2ρες και η διαφορά αυξήθηκε περίπου στο μισό αμάξι... επίσης πήγε να παιχτεί κάτι με μια bmw e46 cabrio με ζάντες m3 χρώματος μπλε σκούρο από φανάρι σε φανάρι, αλλά την μια άνοιγα εγώ, δεν άνοιξε και την άλλη άνοιγε αυτός αλλά δεν άνοιξα εγώ... ήξερα ότι θα έπινα τσάι αλλά ήταν καλή φάση ...

Link to comment
Share on other sites

Θα παει και αυτος overload. 25ps του ειπε με 450ευρω. Παντως ναι νομιζε πως απο πιο ψηλα θα με ειχε ο πονηρουλης. 1410κιλα το Passat 1430 η Merca. (Eιναι η Sportcoupe). Aπλος ντραπηκε οπως μου ειπε που τον πηρε ενα VW. Oπως και να το κανουμε η Mercedakides ειναι και λιγο υπεροπτες.

Link to comment
Share on other sites

ευγε καιρος ητανε να κανεις και εσυ κατιιι...αντε!!!!μπραβο....1,6 ηταν μετα 120 η 1.8?με τα 140??

Link to comment
Share on other sites

ευγε καιρος ητανε να κανεις και εσυ κατιιι...αντε!!!!μπραβο....1,6 ηταν μετα 120 η 1.8?με τα 140??

απ' ότι είδα καθώς πλησίαζα στο πρώτο φανάρι πίσω έγραφε 1.6 ΤSpark ..

Off Topic

α και να πω πως το γεγονός έγινε σε δρόμο με μπαριερες και δεν υπήρχε ψυχή ...
Link to comment
Share on other sites

πολυ μαρεσει αυτο φοβου πασσατερ εχουμε γινει ολοι λεπτομερεστατοι που κανουμε τους αυτοσχεδιουε αγωνες μας...χαχχααχα μαζι και εγω...χαχαχα

Link to comment
Share on other sites

άνοιξα κ εγώ λιγακι με ενα κορσα gsi+ εξατμιση εγω με το γκολφ ..δεν με χαλασε που το ηπια το τσαγακι! αν ήθελε ας συνέχιζε σε γνωστή στροφοδιαδρομη εντος αττικης μετά απο ευθείες να είχαμε να ρηξουμε γελιο! και φυσικά κ σε εμένα ο δρόμος ηταν άδειος(προφανώς λόγω τις ημέρας θα είχανε αλλες υποχρεώσεις:bow: )

παρεπιπτοντος ψαχνω κάποιο τσι με 150 αλόγα να ανοίξω με το πασσατ αλλα που τυχη...τπτ δεν ανοίγει!χαχαχ

Edited by xristos/red tornado
Link to comment
Share on other sites

Μονο προγραμμα της Overload για 100ron. Tιποτα αλλο.

Πολύ λογικό το αποτέλεσμα. Το καλύτερο για τον φίλο σου θα ήταν να το αφήσει μαμά, μιας και οι τροχαλίες είναι αυτές που θα του δώσουν δύναμη και όχι τόσο το πρόγραμμα. Δε νομίζω να πάρει πάνω από 10-15ps με το πρόγραμμα.

Link to comment
Share on other sites

To Passat μου (1.4 Tsi 153ps) απεναντι σε Mercedes 1.8 Kompressor (143ps) απο ρολαριστες 60 με 3η εως 160. Αποτελεσμα η merca 4 αυτοκινητα πισω. Επειδη ο οδηγος της ειναι φιλαρακι μου ειπε να παμε απο 90. Ξανα το ιδιο αποτελεσμα. Επειτα μου ειπε πως στεναχωρηθηκε με το αποτελεσμα θα παει για προγραμμα και θα τα ξαναπουμε. Και εγω θα τον περιμενω με την βελτιωμενη μου εξατμιση :clapping:

κατσε βρε στο πασσατ λες ποιο κατω οτι φορας προγραμμα 100αρα σωστα αρα εισαι 210+ αλογα...εκλησσια εκλεψες!!!! αφου δεν ηταν μαμα το δικο σου δεν ειχε και νοημα η κοντρα γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι θα του εφευγες...το περιεργο θα ηταν να μην του εφευγες εσυ στα 210+ και αυτος με 143 αλογα...χααχα αμα ηταν απειρακτο το αμαξι σου ναι θα ηταν δικαιαη η κοντρα αλλα ετσι δεν ειναι δικαιο ιδια κιλα με 70+αλογα εσυ,....

οσο για το προγραμμα βρε γαμωτο εμενα μου ειπαν 600 και αλλα 100 για fine tuning..δηλαδη 700 ε δεν ειναι πικρα...το ξερω οτι ειναι πολυ καλοι αλλα ειναι και πολλα τα λεφτα βρε γαμωτο...μα παρα πολλα δεν μαζευονται και ευκολα τετοιο ποσο για να ριξεις παλι στο αμαξι...τα 400 που ειχα δωσει για το 1.8τ κομπλε και 50 ακομη με φινετουνικ σε δυναμομετρο ηταν ποιο οκ...

καικατι αλλο ασχετο ενας φιλος ενδιαφερεται για απρ αντλια ποσο κανει να ξερω γιατι μου ελεγε κατι γαι 1000 ευρο και εγω του ελεγα 350 το πολυ.τελικα ξερει καποιος???

Edited by quicksilver
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.