Jump to content
Black Widow

Ποιούς κεράσατε και ποιοι σας κέρασαν ΤΣΑΪ; ΜΕΡΟΣ 2ο!

Recommended Posts

Posted

Γιώργο από τη στιγμή που μιλάς για ρολαριστά, δεν είναι 0-1000. Γι αυτό μπερδεύτηκε ο Bill.

Το 0 σημαίνει στάση. ;)

0-1000 στο 0 θα πηγαινουμε με 60χλμ. Στα 1000 μ τέλος.

Posted (edited)

Πρασινο τσαι σε κοκκινο Golf gti...λολ δες εδω!

Τον πηρα εκκινηση, και ηταν κολλημενος προφυλαχτηρα μεχρι το 1:03 του video μετα εκοψε για τη στροφη, εγω μπηκα ξερος..

Μετα με επιασε στο τελος της ευθειας και ξαναφρεναρε στο 1:30 και εφυγα μπροστα.

Δεν συνεχιστηκε αλλο γιατι πεσαμε σε εργα...

Λιγο χεστης ο τυπος... αλλιως ουτε τον ακουμπαγα...

Edited by Mhtsotakis
Posted (edited)

Πρασινο τσαι σε κοκκινο Golf gti...λολ δες εδω!

Τον πηρα εκκινηση, και ηταν κολλημενος προφυλαχτηρα μεχρι το 1:03 του video μετα εκοψε για τη στροφη, εγω μπηκα ξερος..

Μετα με επιασε στο τελος της ευθειας και ξαναφρεναρε στο 1:30 και εφυγα μπροστα.

Δεν συνεχιστηκε αλλο γιατι πεσαμε σε εργα...

Λιγο χεστης ο τυπος... αλλιως ουτε τον ακουμπαγα...

Ή απλώς οδηγούσε φυσιολογικά για να φτάσει στον προορισμό του χωρίς να ιδρώσει το βρακί του (όπως ίσως εσύ από την υπερένταση) και ενδεχομένως χωρίς καν να σου δώσει σημασία...

EPIC FAIL...

Edited by passater
Posted

ρε παιδια ποιος δεν εχει υδρωση στο σρομο και ποιος δεν εχει κανει επικυνδινα πραγματα?οταν παιρνεις αμαξι με αλογα δεν το παιρνεις απλα για να σε ανετος κανεις και της μαλακιες σου 1 φορα τουλαχιστον!

Posted

Ναι αλλά άμα ιδρώνεις μόνος σου και ο άλλος οδηγεί με ένα χέρι τι νόημα έχει?

Posted

lipton ice tea σε golf r32

Στημένοι στο φανάρι της βουλιαγμένης στο σήμα της ολυμπιακής ... προς γλυφάδα

Εγώ οδηγούσα την πάπια 125cc :db: :db: :db: ( με εξάτμιση sebring + 100αρα βενζίνη )

Σπαστές 1η + 2α + 3η ήμουνα 1 κολώνα μπροστά , στην τετάρτη μου όμως με πλησίασε σχεδόν πινακίδα και δεν μπορούσε να με περάσει.

Posted

η πάπια φοραει πρόγραμμα ; τι φιλτρακι έχει ; η εξατμιση τι φ είναι ; :crazy:

Posted

lipton ice tea σε golf r32

Στημένοι στο φανάρι της βουλιαγμένης στο σήμα της ολυμπιακής ... προς γλυφάδα

Εγώ οδηγούσα την πάπια 125cc :db: :db: :db: ( με εξάτμιση sebring + 100αρα βενζίνη )

Σπαστές 1η + 2α + 3η ήμουνα 1 κολώνα μπροστά , στην τετάρτη μου όμως με πλησίασε σχεδόν πινακίδα και δεν μπορούσε να με περάσει.

αν ειχες sagapusa ομως :p
Posted

ρε παιδια ποιος δεν εχει υδρωση στο σρομο και ποιος δεν εχει κανει επικυνδινα πραγματα?οταν παιρνεις αμαξι με αλογα δεν το παιρνεις απλα για να σε ανετος κανεις και της μαλακιες σου 1 φορα τουλαχιστον!

1,2,3,4,5,6,7,8. Γενικά της κανείς πολλές και όχι μόνο μια...:)

Αν και τελευταία έχω καιρό να το πατισω.

Posted

1,2,3,4,5,6,7,8. Γενικά της κανείς πολλές και όχι μόνο μια... :)

Αν και τελευταία έχω καιρό να το πατισω.

κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω για συο ρε γιωργο!
Posted

Πήρα το fr του αδερφού σήμερα το βραδάκι για να παίξω λίγο,μιας και το polo δεν έχει βενζίνη καρδιά μου και το άλλο είναι δίλιτρο και καταπίνει αβέρτα.... :sorry: Οπότε ξεγέλασα τον μικρό αδερφό και έβγαλα το fr για μία βολτίτσα....Στα φανάρια του Μακεδονία Παλάς βλέπω ένα κόκκινο Polo tsi φιμέ τζαμάκι τελικό εξάτμισης να δίνει αβέρτα σαν παλιό καλό honda....Το παλικάρι ρόλαρε με καμιά 80 άρα χιλιόμετρα τον πλησιάζω και σκάω μια τρίτη και του φεύγω εύκολα μιας και δεν είχε καταλάβει ότι ήθελα να τρέξουμε και να ''παίξουμε'' λίγο.Έχοντας καμιά 140 στο κοντέρ βλέπω ενα σμαρτ να με πλησιάζει με άγριες διαθέσεις.Πάλι μάνουαλ κατέβασμα σε 4η και το σεατακι μουγκρίζει αποτέλεσμα το σμαρτ μένει πίσω και μετά απο μισό λεπτό μου ανάβει αλάρμ(ακόμα αναρωτιέμαι γιατί).Μπαίνω στην Ανθέων και σκυλοβρίζω με το χαζό πανάλαφρο τιμόνι του ibiza που έχω μπλέξει και ξαφνικά από πίσω μου βλέπω το κόκκινο polo που λέγαμε.Παρεπιπτόντως το παλικάρι είχε συνοδηγό και το κλου της υπόθεσης,είχε και αυτοκολλητάκι volkswagen club gr.... 8) Aρχίζουν οι στροφές της Ανθέων και το παίζω με μάνουαλ απλά 2-3 αυτοκίνητα μπροστά μόνο σε κάποια φάση μπήκε το τρισκατάρατο esp και σκέφτηκα ότι μάλλον το έχω παραζορίσει το κατακαημένο ιμπιζάκι...οπότε κόβω και συνεχίζω περιφερειακό για να βγω σπίτι.Καλό το παιχνίδι με το ιμπιζάκι αλλά δεν το ξέρω καθόλου και με δυσκόλεψε πολύ.Χώρια που τώρα με τα 242 αλογάκια που έχει χαζοσπινιάρει συνέχεια και για να πατήσει κάτω πρέπει να μπει τρίτη....Τελικά Polo και παλι Polo.... :acute:

Posted

Ή απλώς οδηγούσε φυσιολογικά για να φτάσει στον προορισμό του χωρίς να ιδρώσει το βρακί του (όπως ίσως εσύ από την υπερένταση) και ενδεχομένως χωρίς καν να σου δώσει σημασία...

EPIC FAIL...

180km/h σε ενα δρομο που εχει οριο 80km/h δεν τo κοβω για fail.... το χαλαρα με το μαλλια εχει διαφορα!Τωρα τι να πω ο καθενας με τη γνωμη του....

Posted

Πήρα το fr του αδερφού σήμερα το βραδάκι για να παίξω λίγο,μιας και το polo δεν έχει βενζίνη καρδιά μου και το άλλο είναι δίλιτρο και καταπίνει αβέρτα.... :sorry: Οπότε ξεγέλασα τον μικρό αδερφό και έβγαλα το fr για μία βολτίτσα....Στα φανάρια του Μακεδονία Παλάς βλέπω ένα κόκκινο Polo tsi φιμέ τζαμάκι τελικό εξάτμισης να δίνει αβέρτα σαν παλιό καλό honda....Το παλικάρι ρόλαρε με καμιά 80 άρα χιλιόμετρα τον πλησιάζω και σκάω μια τρίτη και του φεύγω εύκολα μιας και δεν είχε καταλάβει ότι ήθελα να τρέξουμε και να ''παίξουμε'' λίγο.Έχοντας καμιά 140 στο κοντέρ βλέπω ενα σμαρτ να με πλησιάζει με άγριες διαθέσεις.Πάλι μάνουαλ κατέβασμα σε 4η και το σεατακι μουγκρίζει αποτέλεσμα το σμαρτ μένει πίσω και μετά απο μισό λεπτό μου ανάβει αλάρμ(ακόμα αναρωτιέμαι γιατί).Μπαίνω στην Ανθέων και σκυλοβρίζω με το χαζό πανάλαφρο τιμόνι του ibiza που έχω μπλέξει και ξαφνικά από πίσω μου βλέπω το κόκκινο polo που λέγαμε.Παρεπιπτόντως το παλικάρι είχε συνοδηγό και το κλου της υπόθεσης,είχε και αυτοκολλητάκι volkswagen club gr.... 8) Aρχίζουν οι στροφές της Ανθέων και το παίζω με μάνουαλ απλά 2-3 αυτοκίνητα μπροστά μόνο σε κάποια φάση μπήκε το τρισκατάρατο esp και σκέφτηκα ότι μάλλον το έχω παραζορίσει το κατακαημένο ιμπιζάκι...οπότε κόβω και συνεχίζω περιφερειακό για να βγω σπίτι.Καλό το παιχνίδι με το ιμπιζάκι αλλά δεν το ξέρω καθόλου και με δυσκόλεψε πολύ.Χώρια που τώρα με τα 242 αλογάκια που έχει χαζοσπινιάρει συνέχεια και για να πατήσει κάτω πρέπει να μπει τρίτη....Τελικά Polo και παλι Polo.... :acute:

το συγκεκριμένο το έχω πετύχει πολλές φορές και πρέπει να είναι μαμά..

Posted

Πήγαινε καλά το Polo πάντως.Λογικά σε στοκ κατάσταση είναι 110 ίππους και έχει 19 κιλά ροπής έτσι;;Ελαφρύ είναι αν είχε και dsg τότε ακόμα καλύτερα.Φίλε stoilas έχει antispin το fr απλά αν το έχω ενεργοποιημένο κάθε 2-3 δευτερόλεπτα παρεμβαίνει και κόβει ισχύ.Γενικά πάντως στις στροφές όταν το ζορίσεις λίγο κατευθείαν μπαίνουν τα ηλεκτρονικά.Βέβαια αυτό δεν είναι κακό γιατί σε σώζουν από δύσκολες καταστάσεις

Posted (edited)

Ρώτησα αν βγαίνει αλλά οκ, την πήρα την απάντησή μου.

Είναι εκνευριστικό το ξέρω, εκεί που πατάς και πας να δεις 1.7 πίεση, σηκώνειςμέχρι 0.9 και μετά βούτα...

Το 1ο πράγμα που απεννεργοποιώ όταν θέλω να κινηθώ γρήγορα.

Edited by Stoilas
Posted

Χθές βραδάκι στο ποτάμι σε ένα σχετικά ψηλοάδειο κομμάτι δεξιά ήταν ένα leon cupra...

Πήγα δίπλα του με 80 περίπου με 5η κατέβασα 3 και του έδωσα λίγο...

Μια,2,τρεις,δίνει μια καλή και κυριολεκτικά αρπάξαμε ένα πολύ χοντρό .....,πρέπει να ήταν πολλά άλογα γιατί το ibiza (225hp)το πήγαινα κόφτες και αυτός μας έριξε κολωνες με ένα άνοιγμα...

Αφού μας έκανε κυριολεκτικά τσόντα,έφαγα το αυγουλάκι και του έκανα σήμερα να περάσει...

Posted
Πρασινο τσαι σε κοκκινο Golf gti...λολ δες εδω! Τον πηρα εκκινηση, και ηταν κολλημενος προφυλαχτηρα μεχρι το 1:03 του video μετα εκοψε για τη στροφη, εγω μπηκα ξερος.. Μετα με επιασε στο τελος της ευθειας και ξαναφρεναρε στο 1:30 και εφυγα μπροστα. Δεν συνεχιστηκε αλλο γιατι πεσαμε σε εργα... Λιγο χεστης ο τυπος... αλλιως ουτε τον ακουμπαγα...

Το ότι δεν το άνοιξε ο άνθρωπος δεν σημαίνει ότι είναι και χέστης μην τα ισοπεδώνουμε όλα! :)

Posted

Πριν μέρες που έριχνε με το τουλούμι έτυχε να ανοίξω απο στάση(φανάρι) με getz , το 1.4 πρέπει να ήταν... μεχρι και τετάρτες το έδωσα και το golf ήταν μπροστά 2 αμάξια..

Posted (edited)

Το ότι δεν το άνοιξε ο άνθρωπος δεν σημαίνει ότι είναι και χέστης μην τα ισοπεδώνουμε όλα! :)

βλεπω οτι ο δρομος ειναι και στενος αλλα και με κινηση....και εγω να ημουν δεν θα το ανοιγα να εισαι σιγουρος ...δεν ειμαστε ολοι των ακρων! να κανουμε τις τανζανιες μας αλλα εκτος κατοικημενων περιοχων....αυτο δεν σημαινει οτι δεν παει το γκολφ..

Edited by quicksilver
Posted

Πριν μέρες που έριχνε με το τουλούμι έτυχε να ανοίξω απο στάση(φανάρι) με getz , το 1.4 πρέπει να ήταν... μεχρι και τετάρτες το έδωσα και το golf ήταν μπροστά 2 αμάξια..

Ποιο 5αρι εχεις speedy? Παντως το getz (το προηγουμενο) εβγαζε κ μια εκδοση με κινητηρα 1500 κυβικα καπου στα 110 αλογα(+-) αν θυμαμαι καλα..

Posted (edited)

Ποιο 5αρι εχεις speedy? Παντως το getz (το προηγουμενο) εβγαζε κ μια εκδοση με κινητηρα 1500 κυβικα καπου στα 110 αλογα(+-) αν θυμαμαι καλα..

το 1,6 fsi έχω.. αυτό για το getz με τον 1.5 ή με τον 1.6 δεν το γνωρίζω, αλλα αν ήταν δεν θα έπρεπε να ήταν μπροστά ;

Edited by Speedy
Posted (edited)

Νομιζα οτι εχεις τον tsi..Οποτε λογικα ηταν το 14αρι αυτο που ανοιξατε...Οντως ειχε βγει getz με τον 1.5 ή 1.6 (δεν ξερω ακριβως) και φανταζομαι απο σταση πρεπει να ειναι δυνατο..Τον κινητηρα αυτον τον ειχε η hyundai κ στο accent του '01

Edited by kOrMi-6
Posted

To 1400 είναι 96 άλογα και το 1600 είναι 106

Και τα 2 κοντά στα 1100 κιλά στην 3πορτη έκδοσή τους.