Jump to content
Panos277

Vw Polo 6R Gti 2010 - Εντυπώσεις [Γενική Συζήτηση]

Recommended Posts

RNS 510 είπε ο φίλος, δε ξέρω αν έκανε λάθος, όμως το RNS έχει φωνητικές οδηγίες. Αν είναι στα Ελληνικά αυτό είναι άλλη ιστορία...

Και για την ιστορία οι αισθητήρες που θα σου βάλουν να ξέρεις θα είναι της αντιπροσωπίας οι κλασσικοί οι Κινέζικοι κι όχι αυτοί που βάζει η VW (της Bosch).

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παιδια!!

Το GTi εχει τον ιδιο εξοπλισμο με το Highline? Δηλ. το climatronic και η εγχρωμη οθονη αφης παραμενουν extra? Γιατι αν δεν ειναι και συνυπολογισεις και την 17αρα ζαντα που για να την βαλεις στο tsi κανει 700 ευρω, το tsi με extra εχει σχεδον ιδια τιμη με το GTi μειον 75 αλογα!!!

Edited by tsampikos
Link to comment
Share on other sites

tnx για το ενδιφέρον, αλλα το εχω παραγγειλει εδω και 25 μέρες και το γουστάρω αυτό το αμάξι και το διάλεξα μετά απο 6 μήνες έρευνας στην αγορά αυτοκινητου.οπότε δεν θα είναι και το καλύτερο να διάλέξω τώρα άλλο!!!

δεν εχω παραγγηλει οροφή αλλα χενον, πακετο άνεσης,rcd510 και συναγερμό.λέω να απευθυνθώ στην κοσμοκάρ απευθίας για να δώ τι παίζει

το πακετο ανεσης τι ειναι??

καμμια εκπτωση σου εκαναν?

Link to comment
Share on other sites

Μόλις μιλησα με αντιπροσωπία και μου είπαν οτι εχουυν ενδεικτική εβδομάδα κατασκευής 10η του 2011!!!!!!!!!!!!!!!Δηλαδή αν πούμε οτι θέλει και ένα μήνα να έρθει απο Γερμανία μιλάμε για μέσα Απρίλη!!!

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να επικοινωνίσω με vw στην γερμανία είτε με e-mail είτε με τηλέφωνο?

Edited by AlenXxX
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και απο μενα. Παρηγγειλα κι εγω το GTIακι μου στις 30 Αυγουστου για την ακριβεια και μου ειπαν οτι το αυτοκινητο θα ειναι ετοιμοπαραδοτο γυρω στις 15-20 Δεκεμβριου. Απλως εγω ζητησα οταν ερθει το αμαξι, να παει αποθηκη και να μεινει εκει για να το παρω με το νεο ετος, ωστε να το παρω με το νεο σημα, πινακιδες κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. Μου ειπαν οτι μπορει να γινει αυτο, τα συμφωνησαμε και η ολη φαση τσουλησε ομορφα κι ωραια. Μου ειπαν οτι γυρω στις 10-15 Ιανουαριου του 2011 θα το εχω στα χερια μου. Το παρηγγειλα με καποια extras, οπως εργοστασιακο συναγερμο, θυρα usb, φωτα xenon και το προαιρετικο ηχοσυστηματακι RNS 510. Το ολο... κοστουμακι πηγε γυρω στα... κατι λιγοτερο απο 22.000 ευρω αν θυμαμαι καλα τελος παντων και φυσικα το πηρα με δοσεις, γιατι τοσα φραγκα στο χερι δυστυχως δεν τα εχω. Α, ξεχασα να σας πω οτι μου ειπαν οτι θα μου κανουν δωρο τους αισθητηρες. Τωρα, αυτα που θα κανω εγω απο τη μερια μου πολυ πολυ αργοτερα βεβαια (οταν μπορεσω να... συμμαζεψω λιγο τα οικονομικα μου) ειναι να του αλλαξω το ηχοσυστημα με κατι πιο... σοβαρο και να του βαλω φιμε μεμβρανες (αυτο μαλλον θα γινει ψιλοαμεσα). Προς το παρον αυτο που μπορω να κανω ειναι να... βραζω στο ζουμι μου, περιμενοντας μέχρι το Γεναρη του 2011 για να το πάρω στα χερια μου! Το ξερω οτι θα μου πειτε καλο κουραγιο, υπομονη και ολα τα σχετικα και έχετε δικιο, αλλά εγω ειμαι ηδη φρικαρισμενος και εχουν περασει μονο 25 ημερες! Τελος παντων, τι να κανουμε; Θα το υποστουμε κι αυτο... Αστειευομαι, παιδια. Αλλωστε, αυτη ειναι... γλυκια αναμονη. Θελω να πω επισης οτι το διαστημα αναμονης για την παραλαβη του συγκεκριμενου αμαξιου ειναι μαξιμουμ 4 μηνες (τουλαχιστον, με βαση οσα μου ειπαν) και αυτο το λεω για το φιλο που ελεγε σε ενα post που διαβασα προηγουμενως οτι του ειπαν κατι για τελος Ιανουαριου του 2011 λογω της προσθηκης των xenon σας.

Το 15-20 Δεκεμβρίου ειναι δια λόγου η ειναι γραμμένο στο συμβόλαιο της παραγγελιας;γιατι δια λόγου όλοι λένε max 4 μήνες αλλα στην πραγματικοτητα??????

Εσένα ποτε σου είπαν οτι είναι η εβδομάδα κατασκευής στο εργοστάσιο?

Σε ρωτάω γιατί ο πωλητής μου μου είπε πως άν μου υπογράψει άλλη αντιπροσωπία οτι θα εχω το αμάξι σε 3-4 μήνες αυτός θα μου αποσύρει την παραγγελία και θα μου δωσει την προκαταβολή πίσω!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και απο μενα. Παρηγγειλα κι εγω το GTIακι μου στις 30 Αυγουστου για την ακριβεια και μου ειπαν οτι το αυτοκινητο θα ειναι ετοιμοπαραδοτο γυρω στις 15-20 Δεκεμβριου. Απλως εγω ζητησα οταν ερθει το αμαξι, να παει αποθηκη και να μεινει εκει για να το παρω με το νεο ετος, ωστε να το παρω με το νεο σημα, πινακιδες κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. Μου ειπαν οτι μπορει να γινει αυτο, τα συμφωνησαμε και η ολη φαση τσουλησε ομορφα κι ωραια. Μου ειπαν οτι γυρω στις 10-15 Ιανουαριου του 2011 θα το εχω στα χερια μου. Το παρηγγειλα με καποια extras, οπως εργοστασιακο συναγερμο, θυρα usb, φωτα xenon και το προαιρετικο ηχοσυστηματακι RNS 510. Το ολο... κοστουμακι πηγε γυρω στα... κατι λιγοτερο απο 22.000 ευρω αν θυμαμαι καλα τελος παντων και φυσικα το πηρα με δοσεις, γιατι τοσα φραγκα στο χερι δυστυχως δεν τα εχω. Α, ξεχασα να σας πω οτι μου ειπαν οτι θα μου κανουν δωρο τους αισθητηρες. Τωρα, αυτα που θα κανω εγω απο τη μερια μου πολυ πολυ αργοτερα βεβαια (οταν μπορεσω να... συμμαζεψω λιγο τα οικονομικα μου) ειναι να του αλλαξω το ηχοσυστημα με κατι πιο... σοβαρο και να του βαλω φιμε μεμβρανες (αυτο μαλλον θα γινει ψιλοαμεσα). Προς το παρον αυτο που μπορω να κανω ειναι να... βραζω στο ζουμι μου, περιμενοντας μέχρι το Γεναρη του 2011 για να το πάρω στα χερια μου! Το ξερω οτι θα μου πειτε καλο κουραγιο, υπομονη και ολα τα σχετικα και έχετε δικιο, αλλά εγω ειμαι ηδη φρικαρισμενος και εχουν περασει μονο 25 ημερες! Τελος παντων, τι να κανουμε; Θα το υποστουμε κι αυτο... Αστειευομαι, παιδια. Αλλωστε, αυτη ειναι... γλυκια αναμονη. Θελω να πω επισης οτι το διαστημα αναμονης για την παραλαβη του συγκεκριμενου αμαξιου ειναι μαξιμουμ 4 μηνες (τουλαχιστον, με βαση οσα μου ειπαν) και αυτο το λεω για το φιλο που ελεγε σε ενα post που διαβασα προηγουμενως οτι του ειπαν κατι για τελος Ιανουαριου του 2011 λογω της προσθηκης των xenon lights ή της οροφης. Φιλε μου, εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο και ειλικρινα μου κανει εντυπωση το συγκεκριμενο σχολιο. Μηπως να το εψαχνες λιγο με την παρτη τους; Γιατι ακουγεται πολυ περιεργο ολο αυτο. Παντως, οπως και να ’χει, εγω θα περιμενα οσο και να μου ελεγαν γιατι πιστευω οτι αξιζει τον κοπο. Αλλωστε την ψαχνω με αυτο το αμαξι σχεδον απο το Πασχα, οποτε ηταν θεμα χρονου καποια στιγμη να... υποκυψω στον πειρασμο και να κανω τη μεγαλη κινηση. Αν και ειναι πολυ νωρις ακομη, θα ηθελα να σας ρωτησω για τις μεμβρανες καποια πραγματακια, ετσι για να παρω μερικες πρωτες κατευθυνσεις. Π.χ., καποιον που να κανει καλη δουλεια, καποιον του οποιου η δουλεια να ειναι δοκιμασμενη τελος παντων απο εσας κ.ά. Με λιγα λογια, οποιαδηποτε πληροφορια θα ειναι ευπροσδεκτη. Σας ευχαριστω προκαταβολικα και sorry για την... εκθεση που εγραψα! Θα περιμενω τα σχολια σας.

μπορει να μπει το RNS510 στο polo gti? γιατι δεν το βλεπω ως επιλογη.

μονο το RNS 310 Μηπως ηθελες να πεις το RCD 510?

γιατι αν εχεις το RNS 510 δεν βλεπω το λογο ουτε να το αλλαξεις με κατι καλυτερο ουτε να το πληρωσεις απο τη στιγμη που θες να το αλλαξεις

Edited by poen
Link to comment
Share on other sites

Μόλις μιλησα με αντιπροσωπία και μου είπαν οτι εχουυν ενδεικτική εβδομάδα κατασκευής 10η του 2011!!!!!!!!!!!!!!!Δηλαδή αν πούμε οτι θέλει και ένα μήνα να έρθει απο Γερμανία μιλάμε για μέσα Απρίλη!!!

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να επικοινωνίσω με vw στην γερμανία είτε με e-mail είτε με τηλέφωνο?

Volkswagen Customer Care Center

Your direct line to Volkswagen Customer Care Center

Phone: 0049 1802 8655792436

General Group questions

For general questions on the Volkswagen group please refer to our switchboard. They will connect you to the right department

Phone: +49 (0) 5361 9-0

Link to comment
Share on other sites

μπορει να μπει το RNS510 στο polo gti? γιατι δεν το βλεπω ως επιλογη.

μονο το RNS 310 Μηπως ηθελες να πεις το RCD 510?

γιατι αν εχεις το RNS 510 δεν βλεπω το λογο ουτε να το αλλαξεις με κατι καλυτερο ουτε να το πληρωσεις απο τη στιγμη που θες να το αλλαξεις

Mαλλον θα εννουσε το rcd-510....

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σε ολους. Διαβασα τα σχολια σας και σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες. Καταρχας, να σας πω οτι εκανα ενα λαθος σχετικα με το προαιρετικο ηχοσυστηματακι που θα βαλω ως εξτρα. Δεν ειναι το RNS 510, αλλά το RCD 510. Sorry, παιδια, αλλά εγινε ενα λαθακι στην πληκτρολογηση. Τελος παντων, θελω να πω στο φιλο που μου ειπε για τους αισθητηρες οτι, ναι, φιλε μου, το γνωριζω πως θα μου βαλουν τους κινεζικους και οχι αυτους που βαζει η VW, αλλά δεν με πειραζει και τοσο αυτο. Αυτο που με βαζει σε περιεργες σκεψεις ειναι αυτο που ρωτησε ενας αλλος φιλος, στον οποιο ειπαν οτι μαλλον να το περιμενει κατα τον Απριλιο του 2011!!!! Φιλε μου, εμενα αυτα που εγραψα στο 1ο post μου σχετικα με το ποτε θα εχω το αμαξι στα χερια μου μου τα ειπε ο πωλητης και οχι, δεν υπαρχουν καπου γραμμενα, σε επισημη μορφη εννοω (να διευκρινισω εδω οτι το ολο deal έγινε στην Karenta Αμαρουσιου). Οταν μου ειπε για το Δεκεμβριο, δεν ηταν κατηγορηματικος και απολυτα βεβαιος οτι σωνει και καλα θα ερθει τοτε το αμαξι, αλλα απ’ την αλλη παλι δεν μου μιλησε επ’ ουδενι για τοσο μεγαλη αναμονη!!! Α, και κατι αλλο. Μου ειπε οτι το αμαξι θα ερθει απο Αμερική (!) και οχι απο Γερμανια οπως ειπες εσυ οτι σου ειπαν απο την αντιπροσωπεια. Πολλη εντυπωση μου εκανε αυτο για να ειμαι ειλικρινης, αλλά τι να πω; Για να μου το ειπε ο τυπος, κατι θα ηξερε. Δεν μπορει... Πιστεψε με, δεν εχω κανενα μα κανενα λογο να σε αμφισβητησω ή να μη σε πιστεψω, απλως βλεπω τεραστια αποκλιση σε αυτα που ειπαν και στους δυο μας και προβληματιζομαι. Συμμεριζομαι την αγωνια σου, αλλωστε κι εγω ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα, αλλα δεν ξερω και τι να πιστεψω ή αν πρεπει να αρχισω να αγχωνομαι ή οχι!! Φιλε μου, ή μας δουλευουν και τους δυο στεγνα ή κατι αλλο παιζει. Προσωπικα, πιστευω οτι η αληθεια θα βρισκεται καπου στη μεση. Τελος παντων, ας παραμεινουμε ψυχραιμοι και θα δειξει στην πορεια τι θα γινει. Στο μεταξυ, αν εχεις καποιο νεοτερο εσυ, σε παρακαλώ ενημερωσε με.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σε ολους. Διαβασα τα σχολια σας και σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες. Καταρχας, να σας πω οτι εκανα ενα λαθος σχετικα με το προαιρετικο ηχοσυστηματακι που θα βαλω ως εξτρα. Δεν ειναι το RNS 510, αλλά το RCD 510. Sorry, παιδια, αλλά εγινε ενα λαθακι στην πληκτρολογηση. Τελος παντων, θελω να πω στο φιλο που μου ειπε για τους αισθητηρες οτι, ναι, φιλε μου, το γνωριζω πως θα μου βαλουν τους κινεζικους και οχι αυτους που βαζει η VW, αλλά δεν με πειραζει και τοσο αυτο. Αυτο που με βαζει σε περιεργες σκεψεις ειναι αυτο που ρωτησε ενας αλλος φιλος, στον οποιο ειπαν οτι μαλλον να το περιμενει κατα τον Απριλιο του 2011!!!! Φιλε μου, εμενα αυτα που εγραψα στο 1ο post μου σχετικα με το ποτε θα εχω το αμαξι στα χερια μου μου τα ειπε ο πωλητης και οχι, δεν υπαρχουν καπου γραμμενα, σε επισημη μορφη εννοω (να διευκρινισω εδω οτι το ολο deal έγινε στην Karenta Αμαρουσιου). Οταν μου ειπε για το Δεκεμβριο, δεν ηταν κατηγορηματικος και απολυτα βεβαιος οτι σωνει και καλα θα ερθει τοτε το αμαξι, αλλα απ’ την αλλη παλι δεν μου μιλησε επ’ ουδενι για τοσο μεγαλη αναμονη!!! Α, και κατι αλλο. Μου ειπε οτι το αμαξι θα ερθει απο Αμερική (!) και οχι απο Γερμανια οπως ειπες εσυ οτι σου ειπαν απο την αντιπροσωπεια. Πολλη εντυπωση μου εκανε αυτο για να ειμαι ειλικρινης, αλλά τι να πω; Για να μου το ειπε ο τυπος, κατι θα ηξερε. Δεν μπορει... Πιστεψε με, δεν εχω κανενα μα κανενα λογο να σε αμφισβητησω ή να μη σε πιστεψω, απλως βλεπω τεραστια αποκλιση σε αυτα που ειπαν και στους δυο μας και προβληματιζομαι. Συμμεριζομαι την αγωνια σου, αλλωστε κι εγω ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα, αλλα δεν ξερω και τι να πιστεψω ή αν πρεπει να αρχισω να αγχωνομαι ή οχι!! Φιλε μου, ή μας δουλευουν και τους δυο στεγνα ή κατι αλλο παιζει. Προσωπικα, πιστευω οτι η αληθεια θα βρισκεται καπου στη μεση. Τελος παντων, ας παραμεινουμε ψυχραιμοι και θα δειξει στην πορεια τι θα γινει. Στο μεταξυ, αν εχεις καποιο νεοτερο εσυ, σε παρακαλώ ενημερωσε με.

Σου έχει πεί ποιά είναι η εβδομάδα κατασκευής του δικού σου αυτοκινήτου?έστω ενδικτική?

Όσο για γερμανία ή αμερική δεν ξέρω και δεν με νοιάζει!

Αυτό που με νοιάζει ειναι οτι μας καθηστερούν τα αυτοκίνητα χωρίς κάποιο λόγο(βλέπε παραγγελία οροφήσ )

Link to comment
Share on other sites

Ξέρει κανείς να μας πει τελικά που παράγονται τα Gti??? γιατί εμένα ο πωλητής της καρέντα μου είπε ότι έρχονται από ΙΣΠΑΝΙΑ... τώρα εδώ διαβάζω αμερική...γερμανία...μήπως μας τα λένε λίγο μπερδεμένα? επίσης μια απορία που έχω ίσως λίγο άσχετη είναι.. γιατί ο συναγερμός θεωρείται έξτρα σε όλα τα αυτοκίνητα? πάντως το συναγερμό μου τον έκαναν "δώρο" και καλά επειδή αγόρασα 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Link to comment
Share on other sites

Παντως εμενα ο πωλητης εδινε συναγερμο-αισθη.οπισθεν και επεκταση εγκηυσης η 650 ευρω εκπτωση.

Φυσικα επελεξα το δευτερο.

Link to comment
Share on other sites

Παντως εμενα ο πωλητης εδινε συναγερμο-αισθη.οπισθεν και επεκταση εγκηυσης η 650 ευρω εκπτωση.

Φυσικα επελεξα το δευτερο.

η εγγυηση ποσο εχει?

για ποσα χρονια ειναι και τι περιλαμβανει?

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σας. Το Polo κατασκευαζεται στην Ισπανια και η επεκταση της εργοστασιακης εγγυησης κοστιζει, εφοσον γινει τον πρωτο μηνα, 290 euro. Καλυπτει οτι και η βασικη εγγυηση και ειναι προσφορα της karenta με την Allianz η διαρκεια της ειναι διετης. Για οσους παρηγγειλαν το Gti καντε υπομονη κλειστε τα αυτια σας σε στυλ ραδιο αρβυλα νεα και οταν το οδηγησετε θα ενθουσιαστειτε. Παντως υπολογιστε οτι παραλαβη γινεται περιπου σε 4 εβδομαδες αφου φορτωθει.

Link to comment
Share on other sites

ειναι προσφορα της karenta με την Allianz

Βασικά φίλε μου κάποιες διορθώσεις, αν επιτρέπεις. Η Karenta είναι αντιπροσωπεία (του εισαγωγέα μεν, αλλά αντιπροσωπεία). Το πακέτο επέκτασης είναι προιόν της Volkswagen Bank (άρα άμεσα του ομίλου, όχι του εισαγωγέα) σε συνεργασία με την Allianz (όπως ορθά ανέφερες) και προσφέρεται από όλες τις αντιπροσωπείες κατά την αγορά του αυτοκινήτου (Day 1) και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία στους πρώτους 23 μήνες κατοχής του(Day 2).

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σας. Το Polo κατασκευαζεται στην Ισπανια και η επεκταση της εργοστασιακης εγγυησης κοστιζει, εφοσον γινει τον πρωτο μηνα, 290 euro. Καλυπτει οτι και η βασικη εγγυηση και ειναι προσφορα της karenta με την Allianz η διαρκεια της ειναι διετης. Για οσους παρηγγειλαν το Gti καντε υπομονη κλειστε τα αυτια σας σε στυλ ραδιο αρβυλα νεα και οταν το οδηγησετε θα ενθουσιαστειτε. Παντως υπολογιστε οτι παραλαβη γινεται περιπου σε 4 εβδομαδες αφου φορτωθει.

περιλαμβανει μηχανικα μέρη και dsg η εγγυηση??

Link to comment
Share on other sites

περιλαμβανει μηχανικα μέρη και dsg η εγγυηση??

Φυσικά. Στις αντιπροσωπείες υπάρχει ειδικό ενημερωτικό φυλλαδιάκι που εξηγεί τι και πως, αν περάσεις από μία ζήτα το.

Link to comment
Share on other sites

Η εγγύηση είναι πράγματι από την Allianz και δεν καλύπτει όλο το αυτοκίνητο. Αν και για τις περισσότερες ζημιές είναι ΟΚ. Είναι για 2 χρόνια, ή 60.000χλμ, ότι έρθει πρώτο.

Τώρα το 6R (TSI) κατασκευάζεται στην Ισπανία τσεκαρισμένο, το 6R1 όμως (GTI) δεν είμαι σίγουρος.

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα.

κατα 90% το polo GTI ΔΕΝ θα βγει σε test drive.

ετσι εμαθα σημερα απο την Καρεντα, τον Φιλοσιδη.

και τελος πηρα και στην Κοσμοκαρ. thumbsdown.gif

Edited by poen
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα.

κατα 90% το polo GTI ΔΕΝ θα βγει σε test drive.

ετσι εμαθα σημερα απο την Καρεντα, τον Φιλοσιδη.

και τελος πηρα και στην Κοσμοκαρ. thumbsdown.gif

Λογικό κι αναμενόμενο , το gti θα το ζητήσουν πολλοί για test drive αλλά λίγοι θα το πάρουν . Ενώ εάν έχουν έναν 1.2 tsi ή ένα 1.4 πιο πολύ θα "δουλέψει" για την εταιρία το αμάξι αυτό παρά ένα GTi . :p

Link to comment
Share on other sites

εγω παλι πιστευω οτι αρκετοι θα το παρουν λογο της τιμης του.

πιστευω οτι ειναι ΑΚΡΩΣ ανταγωνιστικη για την κατηγορια του και αυτα που δινει.

Edited by poen
Link to comment
Share on other sites

Λογικό κι αναμενόμενο , το gti θα το ζητήσουν πολλοί για test drive αλλά λίγοι θα το πάρουν . Ενώ εάν έχουν έναν 1.2 tsi ή ένα 1.4 πιο πολύ θα "δουλέψει" για την εταιρία το αμάξι αυτό παρά ένα GTi . :p

Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει όλες οι εκδόσεις των οχημάτων να είχαν test drive. Να ξέρεις τι παίρνεις!!! Μάλιστα ένας πολιτής είχε πει σε ένα φίλο μου, ο οποίος ενδιαφερόταν για το Golf GTI να οδηγήσει το Golf TSI 122ps για να πάρει μια γνώμη για το πως είναι. Λες και είναι τα ίδια.... Επίσης, του είχε πει χαρακτηρηστικά ότι όποιος πάει για το GTI ξέρει τι θα πάρει και δεν χρειάζεται test drive. ¶κου να δεις..........................

Link to comment
Share on other sites

εγω παλι πιστευω οτι αρκετοι θα το παρουν λογο της τιμης του.

πιστευω οτι ειναι ΑΚΡΩΣ ανταγωνιστικη για την κατηγορια του και αυτα που δινει.

Καλά, αν συνεχίσουν έτσι μάλλον δεν θα το πάρει κανείς .

Τest drive δεν θα φέρουν, χρόνους παράδοσης 6+ μήνες , που να μην είχαν και τρελές πτώσεις οι πωλήσεις αυτοκινήτων!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.