diMake Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Εβαλα μια καρτα μνημης απο την ψηφιακη μου στο RCD510 αλλα λεει οτι δεν μπορει να την διαβασει. Μεσα στην καρτα εχω Εικονες και Βιντεακια ειναι αυτος ο λογος? Δηλαδη το RCD510 εκτος απο μουσικη δεν μπορει να δειξει μια φωτο?Ενα βιντεακι.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_t_g Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Οχι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Εβαλα μια καρτα μνημης απο την ψηφιακη μου στο RCD510 αλλα λεει οτι δεν μπορει να την διαβασει. Μεσα στην καρτα εχω Εικονες και Βιντεακια ειναι αυτος ο λογος? Δηλαδη το RCD510 εκτος απο μουσικη δεν μπορει να δειξει μια φωτο?Ενα βιντεακι.? To εχω πει 100 φορες οτι ειναι πετάμενα λεφτα αυτα τα (multimedia) της vw ολο εφε και απο δουλειά τίποτα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
COSTAS_ Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 To εχω πει 100 φορες οτι ειναι πετάμενα λεφτα αυτα τα (multimedia) της vw ολο εφε και απο δουλειά τίποτα. Φαίνεται Νίκο ότι η VW σε άκουσε την γκρίνια σου και ξεκίνησε αναβάθμιση στα ΟΕΜ multimedia http://www.km77.com/fotos/bbtcontent/clipping/KM7KPH20100211_0013/5.jpg Κώστας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Φαίνεται Νίκο ότι η VW σε άκουσε την γκρίνια σου και ξεκίνησε αναβάθμιση στα ΟΕΜ multimedia http://www.km77.com/fotos/bbtcontent/clipping/KM7KPH20100211_0013/5.jpg Κώστας χαχαααα είδες κάτι κάνει και η γκρίνια!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERIS1964 Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) [όνομα παραθέτω ημερομηνία nikoskallithea '= = '13 Φεβρουάριος, 2010 - timestamp μετά 14:22:25 '= '1266063745' = '367441 ] χαχαααα είδες κάτι κάνει και η γκρίνια! [/ Quote] Χωρίς γκρίνια δεν γίνεται τίποτα. Ούτε η μάνα το παιδί της δεν ταϊζει. Βέβαια αυτό που δείχνει η φωτό είναι το RNS. Αντίστοιχη αναβάθμιση έγινε και στο RCD; Edited February 13, 2010 by PERIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) [όνομα παραθέτω ημερομηνία nikoskallithea '= = '13 Φεβρουάριος, 2010 - timestamp μετά 14:22:25 '= '1266063745' = '367441 ] χαχαααα είδες κάτι κάνει και η γκρίνια! [/ Quote] Χωρίς γκρίνια δεν γίνεται τίποτα. Ούτε η μάνα το παιδί της δεν ταϊζει. Βέβαια αυτό που δείχνει η φωτό είναι το RNS. Αντίστοιχη αναβάθμιση έγινε και στο RCD; ε εντάξει βρε @PERIS μην τα θέλεις και όλα απο την μαμά, αν η μαμα κάνει ολα τα χατίρια, το παιδι κακομαθαίνει χαχαααα Edited February 13, 2010 by nikoskallithea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarvin Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 καλησπερα παιδια μια ερωτηση ελπιζω να ειναι στο σωστο μερος εχω 15 μερες που πηρα το golf 6 1400 tsi 122 highline εκδοση και στα εξτρα εβαλα το Rcd510 υστερα απο παροτρινση του πωλητη ομως ειμαι κατοχος Ipod 120 gb και ηθελα να βαλω USB stick νομιζα αρχικα οτι θα ηταν στον βασικο εξοπλισμο ομως δεν ηταν και για να το βαλω ηθελε νομιζω 399,299 ευρο δεν ειμαι 100% σιγουρος και το εχω μετανιωσει.Παιρνοντας το αμαξι συνδεσα το Ipod στο Aux ομως στην οθονη δεν δειχνει τιποτα οπως ειναι φυσικο οπως και δεν εχω την δυνατοτητα να αλλαζω ουτε απο τις επιλογες απο το τιμονι αλλα ουτε και απο την οθονη και ερχομαι να ρωτησω αν ΓΝΩΡΙΖΕΙ καποιος καποια λυση δεν θελω να κουρασω πολυ οποιος γνωριζει θα του πω και περισσοτερες λεπτομεριες αν θελει.Προκαταβολικα ευχαριστω για τον χρονο σας οσοι το διαβασετε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarvin Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Επισης σε ερωτηση του φιλου Dimake και απο οτι θυμαμε που διαβασα το manual η καρτες μνημης(για μενα πολυ αστοχο αξεσουαρ 1000 φορες usb)πρεπει να μπαινουν μονο αρχεια αναπαραγωγης ηχου δηλαδη mp4,wma κλπ.οτι αλλα δεν παιζει... κριμα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarvin Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Επισης σε ερωτηση του φιλου Dimake και απο οτι θυμαμε που διαβασα το manual η καρτες μνημης(για μενα πολυ αστοχο αξεσουαρ 1000 φορες usb)πρεπει να μπαινουν μονο αρχεια αναπαραγωγης ηχου δηλαδη mp4,wma κλπ.οτι αλλα δεν παιζει... κριμα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 καλησπερα παιδια μια ερωτηση ελπιζω να ειναι στο σωστο μερος εχω 15 μερες που πηρα το golf 6 1400 tsi 122 highline εκδοση και στα εξτρα εβαλα το Rcd510 υστερα απο παροτρινση του πωλητη ομως ειμαι κατοχος Ipod 120 gb και ηθελα να βαλω USB stick νομιζα αρχικα οτι θα ηταν στον βασικο εξοπλισμο ομως δεν ηταν και για να το βαλω ηθελε νομιζω 399,299 ευρο δεν ειμαι 100% σιγουρος και το εχω μετανιωσει.Παιρνοντας το αμαξι συνδεσα το Ipod στο Aux ομως στην οθονη δεν δειχνει τιποτα οπως ειναι φυσικο οπως και δεν εχω την δυνατοτητα να αλλαζω ουτε απο τις επιλογες απο το τιμονι αλλα ουτε και απο την οθονη και ερχομαι να ρωτησω αν ΓΝΩΡΙΖΕΙ καποιος καποια λυση δεν θελω να κουρασω πολυ οποιος γνωριζει θα του πω και περισσοτερες λεπτομεριες αν θελει.Προκαταβολικα ευχαριστω για τον χρονο σας οσοι το διαβασετε Διαλεξε και παρε http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=17583&st=0&p=198251&hl=Xcarlink&fromsearch=1entry198251'>http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=17583&st=0&p=198251&hl=Xcarlink&fromsearch=1entry198251 http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=20809&st=0&p=231477&hl=ipod&fromsearch=1entry231477 http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=5955&st=0&p=82165&hl=ipod&fromsearch=1entry82165 http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=17583 Επισης σε ερωτηση του φιλου Dimake και απο οτι θυμαμε που διαβασα το manual η καρτες μνημης(για μενα πολυ αστοχο αξεσουαρ 1000 φορες usb)πρεπει να μπαινουν μονο αρχεια αναπαραγωγης ηχου δηλαδη mp4,wma κλπ.οτι αλλα δεν παιζει... κριμα Η απορια μου ειναι το Rcd510 δεν παιζει τραγουδια απο την καρτα μνημης? τι το θελεις το usb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_t_g Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Παιρνοντας το αμαξι συνδεσα το Ipod στο Aux ομως στην οθονη δεν δειχνει τιποτα οπως ειναι φυσικο οπως και δεν εχω την δυνατοτητα να αλλαζω ουτε απο τις επιλογες απο το τιμονι αλλα ουτε και απο την οθονη Αυτό είναι προφανές. Η είσοδος AUX είναι μια απλή αναλογική είσοδος. Ούτε λόγος για χειρισμό από τα χειριστήρια, ενδείξεις στην οθόνη ή για κρυστάλλινο ψηφιακό ήχο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarvin Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Αρχικα ευχαριστω για το ενδιαφερον 1 η καρτα μνημης για μενα ειναι περιορισμος οταν εχει ipod 120 gb βαζεις τα παντα.2 να ρωτησω αν ητο βισμα του Aux ειναι μεσα στο μπρατζο του οδηγου(τεμεπελη) πανω απο την υποδοχη του Aux εχει μια καλυμενη πλαστικη επιφανει φανταζομαι πως θα ηταν για το Usb και αν καποιος βρει τροπο και βαλει usb δεν θα χρειαζετε μεσω καποιου ηλεκτρονικου μεσου η αναβαθμιση στον εγκεφαλο ωστε να φαινονατι και στην οθονη.Ελπιζω να μην σας μπερδευψα πολυ αλλα ειμαι καινουργιος στο club αλλα και σαν κατοχος και εχω ελαχιστες γνωσεις για αυτο και καποια σε καποιους μπορει να φανουν αφελει.Ευχαριστω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_t_g Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Δεν μπορείς να συνδέσεις iPod με θύρα usb. Χρειάζεσαι VW iPod adapter ή άλλες aftermarket λύσεις που σου παραθέτει ο Νίκος Edited February 17, 2010 by k_t_g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarvin Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Εκτος και αν επιλεξω καποιο αλλο ηχοσυστημα που να εχει πανω στην προσοψη εισοδο usb η ipod δηλαδη? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_t_g Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Εκτος και αν επιλεξω καποιο αλλο ηχοσυστημα που να εχει πανω στην προσοψη εισοδο usb η ipod δηλαδη? Δεν έχω δει ποτέ iPod να δουλεύει με θύρα usb. Ακόμη και οι aftermarket λύσεις βγάζουν είσοδο με καλώδιο που καταλήγει στο χαρακτηριστικό βύσμα του ipod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolan80 Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 καλημερα ηθελα να ρωτησω στο rcd 510 μεχρι ποσα gb καρτα μνημης μπορω να βαλω? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCORPIONS Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 καλημερα ηθελα να ρωτησω στο rcd 510 μεχρι ποσα gb καρτα μνημης μπορω να βαλω? Στο εγχειριδιο λεει μεχρι 2gb αλλα αν παρεις μια high capacity μπορεις και 4gb ισως και παραπανω...Με 4gb δουλευει σιγουρα γιατι τετοια εχω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisgti Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Tο κουμπι PHONE διακοσμητικο ειναι ρε παιδια? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonyantony Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 καλημερα ηθελα να ρωτησω στο rcd 510 μεχρι ποσα gb καρτα μνημης μπορω να βαλω? Αν βάλεις SDHC μπορείς να βάλεις μέχρι 32 GB, εγώ 32αρα έχω και δεν έχει κανένα πρόβλημα, βέβαια έχω πάρει την πιο γρήγορη που υπάρχει :Ρ Tο κουμπι PHONE διακοσμητικο ειναι ρε παιδια? Πρέπει να έχει bluetooth το αμάξι για να δουλεύει αλλιώς ναι είναι διακοσμητικό :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolan80 Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 παιδια ευχαρηστω για τις απαντησεις σας, να σας ρωτησω και κατι ακομα ,βασικα σημερα τοποθετισα ενα rcd 510 στο αμαξι μου (golf 5) το χρωμα της οθονης ειναι γκρι μπορω να το κανω μπλε?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
professor Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 παιδια ευχαρηστω για τις απαντησεις σας, να σας ρωτησω και κατι ακομα ,βασικα σημερα τοποθετισα ενα rcd 510 στο αμαξι μου (golf 5) το χρωμα της οθονης ειναι γκρι μπορω να το κανω μπλε?? 'Οχι δυστυχώς.Αυτή η επιλογή νομίζω υπάρχει μόνο στο RNS 510. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...