Bill92 Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 (edited) Καλησπέρα ομάδα. Προσπάθησα να βρω σχετικό θέμα αλλά δεν κατάφερα να συλλέξω πληροφορίες. Αν εχει ξαναγινει συζητηση ας βάλει κάποιος το λινκ. Έχω ένα golf 7 tsi, και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε που μπορώ να πάω να ελέγξω ή/και να καθαρισω επικαθισεις στις βαλβιδες, εισαγωγή κτλ στην Αττική. Το αυτοκίνητο έχει 130.000χλμ, ο καταλύτης είναι ελεγμένος, οι λ το ίδιο, πεταλούδα αισθητήρες κτλ. Θέλω να κοιτάξω και αυτό για να είμαι σίγουρος. Αστάθεια στο ρελαντί έχω, αυξημένη κατανάλωση και αισθητη μείωση της δύναμης στην επιτάχυνση εδώ και αρκετό καιρό. Ευχαριστώ! Edited November 25, 2022 by Bill92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris91 Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 Ψάξε στο fb για "the soda blasters" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill92 Posted November 25, 2022 Author Report Share Posted November 25, 2022 Να σαι καλά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted November 26, 2022 Report Share Posted November 26, 2022 Αμφιβαλλω οτι θα λυθει το προβλημα σου με soda blasting.Δες αν δουλευει σωστα το αυτοκινητο πρωταSent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill92 Posted November 26, 2022 Author Report Share Posted November 26, 2022 (edited) Καλημέρα! Όπως καταλαβαίνεις το ξεψαχνιζω και αποκλείω ένα ενα πράγματα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αυτό το πρόβλημα. Οι επικαθισεις είναι κοινό πρόβλημα, σίγουρα όμως δεν περιμένω να γίνει θαύμα και μετά από αυτό να πάρει 100 άλογα ετσι για να χαρω. Μπορεί να λυθεί το πρόβλημα μπορεί και όχι. Κακό δε θα του κάνει. Edited November 26, 2022 by Bill92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris91 Posted November 26, 2022 Report Share Posted November 26, 2022 Κάνε κι έναν καθαρισμό και κωδικοποίηση στην πεταλούδα σου 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill92 Posted November 26, 2022 Author Report Share Posted November 26, 2022 Κωδικοποίηση είχα κάνει, καθαρισμό όχι. Φαντάζομαι αν βγει για καθάρισμα θα χρειαστεί πάλι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derv_7 Posted November 27, 2022 Report Share Posted November 27, 2022 23 hours ago, Bill92 said: Κωδικοποίηση είχα κάνει, καθαρισμό όχι. Φαντάζομαι αν βγει για καθάρισμα θα χρειαστεί πάλι. ριξτου και κανά τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/13663841/Liqui-Moly-Fuel-Injection-Cleaner-Πρόσθετο-Βενζίνης-300ml.html?from=featured&product_id=111344508 μετά από γέμισμα του τεπόζιτου και βγες σε κάνα αυτοκινητόδρομο να το πατήσεις λίγο 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill92 Posted November 27, 2022 Author Report Share Posted November 27, 2022 Έχω ρίξει μερικά τέτοια και αυτό το liqui moly και άλλων εταιρειών. Να σου είμαι ειλικρινής δεν είδα διαφορά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
takpanos Posted November 28, 2022 Report Share Posted November 28, 2022 Κάνε το καθαρισμό πεταλούδα και έλεγξε αν είναι οκ τα μπουζί μπουζοκαλωδια 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtse Posted November 29, 2022 Report Share Posted November 29, 2022 τσεκαρε μπεκ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...