Lucifer Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Από τα videos games, αν και δεν το χρησιμοποιούσα πολλές φορές σε αυτά, έγινε το κλασικό μου nickname σε όλα τα sites κ.τ.λ. Μου αρέσει γιατί ενώ ακούγεται πολύ φλώρικο (σαν γυναικείο όνομα) εντούτοις είναι από τα πιο κακά πράγματα στο κόσμο... (εωσφόρος)... Quote
Chris_dIRE Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Τη στιγμή της εγγραφής στο club δεν είχα και ιδιαίτερη έμπνευση, οπότε έβαλα το όνομά μου (Χρήστος) και..λίγο απο το Golfάκι μου (4motion). Quote
S8N Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Να πω κι εγώ για το δικό μου, γιατι στο παρελθόν κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες, αφήστε που μερικοί στο S3club με πλησίαζαν με βίβλους και λιβάνια. Λοιπόν, το ψευδώνυμο μου ήρθε όταν -το 2001- απέκτησα το ΤΤ και έγινα μέλος στο τότε S3/TT Club. Αφού είχα δώσει ενα σκασμό χρήματα για να το βελτιώσω, είπα να βάλω και το S πίσω από το nickname. Σκέφτηκα λοιπόν το TTS. Ήταν όμως λίγο απρόσωπο. Ο κωδικός του ΤΤ MkI για την Audi είναι 8N. Οπότε ο λογικός συνειρμός είναι: TT-S ---> 8N-S ---> S-8N ---> S8N που στα αγγλικά προφέρεται s-eight-n (satan). Κάποιοι το βρίσκουν έξυπνο. ¶λλοι πάλι έχουν διαφορετική γνώμη... Quote
Geopan Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Να πω κι εγώ για το δικό μου, γιατι στο παρελθόν κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες, αφήστε που μερικοί στο S3club με πλησίαζαν με βίβλους και λιβάνια.Λοιπόν, το ψευδώνυμο μου ήρθε όταν -το 2001- απέκτησα το ΤΤ και έγινα μέλος στο τότε S3/TT Club. Αφού είχα δώσει ενα σκασμό χρήματα για να το βελτιώσω, είπα να βάλω και το S πίσω από το nickname. Σκέφτηκα λοιπόν το TTS. Ήταν όμως λίγο απρόσωπο. Ο κωδικός του ΤΤ MkI για την Audi είναι 8N. Οπότε ο λογικός συνειρμός είναι: TT-S ---> 8N-S ---> S-8N ---> S8N που στα αγγλικά προφέρεται s-eight-n (satan). Κάποιοι το βρίσκουν έξυπνο. ¶λλοι πάλι έχουν διαφορετική γνώμη... Όχι απλά έξυπνο, από τα καλύτερα nicknames είναι. Το δικό μου από την άλλη, είναι τα αρχικά μου. Λόγω απώλειας έμπνευσης βεβαίως βεβαίως. Quote
Chris_dIRE Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 ...Το δικό μου από την άλλη, είναι τα αρχικά μου. Λόγω απώλειας έμπνευσης βεβαίως βεβαίως. Αυτή η ατάκα "ο Geopan μπορεί και θα... κλπ" τι σημαίνει? Θα μας το αποκαλύψεις? Τι θέλει να πεί ο ποιητής? Εμπνευσμένο μου ακούγεται πάντως. Quote
konstantinos passat Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Αρη θα σε ξορκισω... Quote
JDL9 Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Αυτή η ατάκα "ο Geopan μπορεί και θα... κλπ" τι σημαίνει? Θα μας το αποκαλύψεις? Τι θέλει να πεί ο ποιητής? Εμπνευσμένο μου ακούγεται πάντως. O Geopan μπορεί και θα και ίσως έχει ήδη................αρχίσει δίαιτα. Quote
JDL9 Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Το J και D είναι απο τα αρχικά μου, το L προστέθηκε για να γίνει πιο εύηχο κάτι απο GT σε GTi, το 9 είναι το επιτρεπτό όριο κλονωποίησης που έχω θέσει για το ευατό μου ( με δέκα JDL ο κόσμος θα είναι πολύ ασταθής )...και εγένετω JDL9... :lol: :lol: Quote
Geopan Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Αυτή η ατάκα "ο Geopan μπορεί και θα... κλπ" τι σημαίνει? Θα μας το αποκαλύψεις? Τι θέλει να πεί ο ποιητής? Εμπνευσμένο μου ακούγεται πάντως. Kαι είναι φίλε μου. Δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από ότι φαίνεται. Δίαιτα, εγώ;;; Και το Μ θα ακουγόταν καλά. Και πίστεψε με, καλά είμαστε και με έναν. Δεν ξέρω τι θα κάναμε με παράπανω από το είδος σου. Quote
Guest Grouper_8L Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Λάτρης του Group (VW) . -> Grouper ........ όχι για πολύ ακόμα. Τελικά όμως έμαθα ότι grouper λέγεται και ένα ψάρι .Και απ'οτι βλέπω μου μοιάζει πολύ http://en.wikipedia.org/wiki/Grouper Quote
JDL9 Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Kαι είναι φίλε μου. Δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από ότι φαίνεται. Δίαιτα, εγώ;;; Και το Μ θα ακουγόταν καλά. Και πίστεψε με, καλά είμαστε και με έναν. Δεν ξέρω τι θα κάναμε με παράπανω από το είδος σου. XAXAXAXAXAXAX :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tώρα το κατάλαβα το Μ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Chris_dIRE Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 O Geopan μπορεί και θα και ίσως έχει ήδη................αρχίσει δίαιτα. δεν παλεύεστε!! Quote
Metal Drummer Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Λάτρης του Group (VW) . -> Grouper ........ όχι για πολύ ακόμα.Τελικά όμως έμαθα ότι grouper λέγεται και ένα ψάρι .Και απ'οτι βλέπω μου μοιάζει πολύ http://en.wikipedia.org/wiki/Grouper Χαχαχαχα τόσο όμορφος είσαι??? Quote
swimmingcromel Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Το swimming είναι επειδή ασχολούμαι με τιν κολύμβηση 18χρόνια...... Το cromel ειναι ψευδώνυμο.....απο παλιά ψάχναμε στην γειτονιά να έχουμε όλοι ενα ψευδώνυμο.....το δικό μου το βρήκαμε απο μια μπίρα που είχα πει μια φορά μικρός.....η μπύρα είχε όνομα cromewouel....... Quote
SilverPassat Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Απο το αυτοκινητο μου...Απλα...SilverPassat... Quote
golfmania87 Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Το golfmania ειναι απο την μανια μου για τα γκολφακια και το 87 ειναι η χρονολογια γεννησης μου(31/12/1987) Quote
R1der Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Σχετικά απλό το δικό μου. Βγαίνει από το πάθος μου για τα δίτροχα και τη μηχανή που οδηγώ. R1+rider=R1der. Quote
nosnx Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 :: NosNx :: Σύνθετο nickname, που αποτελείται απο 'Nos' το οποίο εξ'αρχής προέκυψε από την κατάληξη του ονόματος μου (Κωνσταντίνος), και αργότερα συδυάστηκε με το N.O.S. (Nitrous Oxide Systems) από το οποίο προκύπτει και το δεύτερο συθετικό 'NX' (Nitrous Express). Δεν ξέρω αν σας ακούγεται εύκολο ή δύσκολο, πάντως να πω την αλήθεια δεν έχω ακούσει ΚΑΝΕΝΑΝ να το προφέρει σωστά!!! :( Quote
digigram Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 DIGIGRAM = Επαγγελματικες καρτες ηχου (π.χ. ραδιοφωνο) Quote
HOULIO Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Με φωνάζουν Houlio εδώ και χρόνια! Βρήκε από το επίθετό μου! Quote
gazofonias Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 gazofonias μ'αρεσει το γκαζι αλλο σε φυσιολογικες συνθηκες. φονιας της αφαλτου. μην φανταστειτε τιποτα το υπερβολικο. Quote
Guest N.O.S.--> Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 :: NosNx ::Σύνθετο nickname, που αποτελείται απο 'Nos' το οποίο εξ'αρχής προέκυψε από την κατάληξη του ονόματος μου (Κωνσταντίνος), και αργότερα συδυάστηκε με το N.O.S. (Nitrous Oxide Systems) από το οποίο προκύπτει και το δεύτερο συθετικό 'NX' (Nitrous Express). Δεν ξέρω αν σας ακούγεται εύκολο ή δύσκολο, πάντως να πω την αλήθεια δεν έχω ακούσει ΚΑΝΕΝΑΝ να το προφέρει σωστά!!! :( ΕΕΕΕΕΕΕπ εισαι λιγουλακι ιμιτασιον πλακιτσα...... Quote
nosnx Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 ΕΕΕΕΕΕΕπ εισαι λιγουλακι ιμιτασιον πλακιτσα...... :( NO OFFENSE N.O.S. !!!! Quote
turbomakis Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Από την τρέλα και κ@βλ@ μου για τα turbo!!!Αυτή η ώθηση με τρελαίνει....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
iohokahey Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 λοιπόν.. io είναι το ψευδώνυμό μου..κ hoka hey είναι μια φράση στα ινδιάνικα οπότε έχουμε το iohokahey!! Quote