DrYiD PanoRamiX Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Ξερει κανεις να μου πει αν τα bilstein τα μαυρα ειναι ποιο σκληρα απο τα εργοστασιακα του sportline?Ψαχνω να βρω αμορτισερ ποιο σφιχτα απο τα εργοστασιακα αλλα οχι θεοσκληρα...Help... Quote
konstantinos passat Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Ναι ειναι σκληροτερα. Quote
DrYiD PanoRamiX Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 (edited) Δηλαδη θα καταλαβω διαφορα?Ξερουμε σε τι τιμη κυμαινονται? Edited October 16, 2006 by DrYiD PanoRamiX Quote
konstantinos passat Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Σιγουρα θα καταλαβεις διαφορα. Το αμαξι δεν θα παιρνει τις κλισεις που παιρνει τωρα και γενικα θα το αισθανεσαι πιο στιβαρο. Quote
DrYiD PanoRamiX Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Ευχαριστω πολυ.Κατι αντιστοιχο σε αμορτισερ και με τιμες εχουμε? Quote
Cosworth Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Δεν θα συνιστούσα Bilstein μαύρα....Δεν νομίζω οτι είναι και πολύ πιο σκληρά από τα μαμά.... Quote
DrYiD PanoRamiX Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Δεν θα συνιστούσα Bilstein μαύρα....Δεν νομίζω οτι είναι και πολύ πιο σκληρά από τα μαμά.... Θελω λιγο πιο σκληρω απο μαμα.Εχεις κατι αλλο υποψιν σου? Quote
konstantinos passat Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Θελω λιγο πιο σκληρω απο μαμα.Εχεις κατι αλλο υποψιν σου? Για αυτο που τα θελεις,ενα κλικ πιο σκληρα απο τα μαμα ειναι μια χαρα. Quote
Cosworth Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 πόσο βρίσκεις τα μαμά και πόσο τα bilstein? Quote
DrYiD PanoRamiX Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Ta bilstein περιπου 200-220 ευρω φιλικη τιμη.Τα μαμα φοβαμαι να παρω τηλ γιατι θα μου πουν καμμια περιεργη τιμη και θα λιποθυμησω Quote
Guest Creat0r Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Πάντως η bilstein τα μαύρα τα δίνει σαν ΟΕ replacement οποτε δεν ξέρω κατά ποσο θα καταλάβεις διαφορα... Quote
FRITZ Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 bilstein me hr h wietec ποια ειναι η αποωη σασ!!! ευχαριστω> Quote
stefpatras Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Εγω παντος σε προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα (ibiza 1.6) ειχα βαλει αμορτισερ bilstein τα μαυρα, ελατηρια eibach και αντιστρεπτικες eibach. Το αυτοκινητο δεν κοπαναγε καθολου, ηταν τραινο και πανεμορφο!!! Θελω να πω ακομα, οτι παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο σε τι αυτοκινητο βαζεις αμορτισερ και ελατηρια, γιατι αυτο που εχω ζησει ειναι το εξης. Εβαλε φιλος μου σε hundai accent αμορτισερ bilstein και ελατηρια eibach επειδη ειχα βαλει και εγω στο ibiza και ηταν αψογα. Παιδια το hundai κοπαναγε ολοκληρο!!! Και ειχαμε επανω τα ιδια πραγματα, εκτος του οτι εγω ειχα και αντιστρεπτικες σκληροτερες. Οποτε μην ακουτε γνωμες για τα ταδε αμορτισερ, επειδη τα δοκιμασε ενας φιλος μας στο αυτοκινητο του, εκτος εαν αυτο ειναι ιδιο με το δικο μας. Quote
Guest CLSFox Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 bilstein me hr h wietec ποια ειναι η αποωη σασ!!!ευχαριστω> Οι πληροφορίες που δίνεις είναι μηδενικές για να εκφράσουμε άποψη! Ποια bilstein με ποια HR και σε τι αυτοκίνητο; Quote
FRITZ Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 δεν νομιζω οτι θα εγραφα σε αυτο το τοπικ για eos ουτε για fox!! hr 3ποδα bilstein κιτρινα weitec hicon gt Quote
Guest CLSFox Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 δεν νομιζω οτι θα εγραφα σε αυτο το τοπικ για eos ουτε για fox!!hr 3ποδα bilstein κιτρινα weitec hicon gt Ναι αλλά ποιο Golf V; To gt έχει πιο βαρύ κινητήρα ας πούμε; Το 1.4 το απλό πιο ελαφρύ. Υπάρχουν διαφορές από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο! Και η κυριότερη είναι η χρήση για την οποία το προορίζεις! Quote
Guest dubbeR_Stoilas Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 1.6 fsi με 17άρες σε χρήση πόλης-ταξιδιών φυσικά Quote
twincharged Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Προσπατηισε να βρεις τα κονι (ενα μοντελο που δουλευει με μαμα ελατηρια και ειναι αυτοματης σκληροτητας). Τα εβαλε φιλος σε V GTI και θα πεταξω την PSS 9 μου φαίνεται!!!! Και το 1/3 της τιμης...Για δώσε περισσότερες info... Quote
stefpatras Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Κανενα νεο με αυτα το κονι που προτεινε ο fanis εχουμε? Quote
kchristus Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 κονι κίτρινα είχα βάλει σε ένα ΜΚ1 προ δεκαετίας. Πολύ καλά... Quote
paulos Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος για τα koni ta fsd να μου δωσει πληροφοριες αν καποιος τα εχει δοκιμασει και πως δουλευουν Quote
Elan Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 (edited) ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΤΟ 1.4 FSI ΤΟ ΑΠΛΟ (ΟΧΙ SPORTLINE). ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΙΣ ΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ "ΚΟΠΑΝΑΕΙ" ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΛΑΤΗΡΙΑ. ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ H&R SPORT (ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ - 30mm); ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ; Edited March 18, 2007 by Elan Quote
konstantinos passat Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Καλυτερα θα ηταν να εβαζες αμορτισερ πιο σκληρα για να περιορισεις τις κλισεις. Αν βαλεις μονο ελατηρια χαμηλωματος με τα μαμα αμορτισερ,θα παραδωσουν σε λιγα χιλιομετρα. Θα σου προτεινα αμορτισερ-ελατηρια πακετο για να δεις το καλυτερο αποτελεσμα. Quote
iron727 Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Ρε παληκαρια έγω σε golf V 1.6 sportline τι μπορω να βάλω σε αναρτησεις παντα μιλάω...Δεν θέλω τιποτα extreme καταστασεις με extreme τιμες...Μια χαρά παει το αμαξι...ουτέ ελατηρια θα αλλαξω....Απλα θελω μια κάλη αναρτηση να κρατησει τα χαρακτηριστικα του sportline...Κατι πήρε το ματι μου για bilstein μαυρα...Πρέπει να είμαι ενταξει με αυτα ετσι??Μήπως ξερουμε τιμή περιπου??Η εχεται αν προτινεται και τιποτα αλλο??εννοειται τεσσερα αμορτισερ...thank you Quote