playmaker Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 παιδια μιας και ηρθε η ωρα και σιγουρα πολλοι ακομα το σκεφτονται για Ic s3 μπορειτε οσοι εχετε βαλει να πειτε μαγαζια με καλη τιμη που σας αφησαν ικανοποιημενους? Quote
Stelios_Golf 6 Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 (edited) παιδια μιας και ηρθε η ωρα και σιγουρα πολλοι ακομα το σκεφτονται για Ic s3 μπορειτε οσοι εχετε βαλει να πειτε μαγαζια με καλη τιμη που σας αφησαν ικανοποιημενους? Ενδιαφερομαι και εγω. :) Edited November 29, 2009 by STELIOS_GOLF 6 TSI Quote
midkin Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 (edited) Μυρίζομαι group buy! Άσχετο αλλά ένα φιλαράκι μου είπε να ψάξω κανέναν μερακλή να μου φτιάξει χειροποίητο αλουμινίου... Τι λέτε; Edited November 30, 2009 by midkin Quote
iasonas Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 παιδια μιας και ηρθε η ωρα και σιγουρα πολλοι ακομα το σκεφτονται για Ic s3 μπορειτε οσοι εχετε βαλει να πειτε μαγαζια με καλη τιμη που σας αφησαν ικανοποιημενους? Η τιμή είναι συγκεκριμένη αν το πάρεις καινούργιο. Πας στην Audi και το παίρνεις. 300 κάτι ευρώ το είχα πάρει αν θυμάμαι καλά. Τώρα το κόστος της τοποθέτησης, αν δεν πας στη Karenta δε νομίζω ότι θα είναι τραγικό.. Quote
nikdev Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 -120E Το κόστος τοποθέτησης. Πάντως το I/C δεν είναι απαραίτητο να αλλαχθεί με του S3. Μια χαρά είναι και με το εργοστασιακό. ΥΓ.¶λλαξα πριν 1,5χρόνο με του S3. Quote
playmaker Posted November 30, 2009 Author Report Posted November 30, 2009 ok ic s3 300 σωληνες ποσο εχουν?(ξερω οτι δεν ειναι απαραιτητο...) και τοποθετηση? ολα αυτα τα βρισκεις με 450 ευρο? Quote
SAVVASGT Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Πάντως Μόνο Το Intercooler Του S3 Κάνει Απο Την Αντιπροσωπεία 340 Ευρώ.Το Θέμα Είναι Τι ¶λλο Θα Χρειαστεί.Με Την Εγγύηση Τι Γίνεται;;;;; Quote
iasonas Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Πάντως Μόνο Το Intercooler Του S3 Κάνει Απο Την Αντιπροσωπεία 340 Ευρώ.Το Θέμα Είναι Τι ¶λλο Θα Χρειαστεί.Με Την Εγγύηση Τι Γίνεται;;;;; Ότι γίνεται και αν αλλάξεις κασετόφωνο... Τι μπορεί να γίνει δηλαδή? Quote
SAVVASGT Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Ότι γίνεται και αν αλλάξεις κασετόφωνο... Τι μπορεί να γίνει δηλαδή? αχαχαχ Καλό.Για Μένα Δεν Γίνεται Τίποτα Αντίθετα Καλό Θα Του Κάνω Παρά Κακό,Το Θέμα Είναι Ότι Η Αντιπροσωπεία Ψάχνει Αφορμή Για Να Βγάλει Το Αμάξι Εκτός Εγγύησης. Quote
BillVWRuleZ Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Πάντως το I/C δεν είναι απαραίτητο να αλλαχθεί με του S3. Μια χαρά είναι και με το εργοστασιακό. ΥΓ.¶λλαξα πριν 1,5χρόνο με του S3. +1 Quote
SAVVASGT Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 -120E Το κόστος τοποθέτησης. Πάντως το I/C δεν είναι απαραίτητο να αλλαχθεί με του S3. Μια χαρά είναι και με το εργοστασιακό. ΥΓ.¶λλαξα πριν 1,5χρόνο με του S3. Νομίζω Ότι Έχει Αρκετή Διαφορά Το intercooler Toυ S3, Πάντως Αν Το Βγάλεις Το ΘΕΛΩ. Quote
BillVWRuleZ Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Νομίζω Ότι Έχει Αρκετή Διαφορά Το intercooler Toυ S3, Πάντως Αν Το Βγάλεις Το ΘΕΛΩ. Ρωτα αυτους που το εχουν βαλει καλυτερα και μετα αποφασισε αν θα το βαλεις ..... Quote
SAVVASGT Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Ρωτα αυτους που το εχουν βαλει καλυτερα και μετα αποφασισε αν θα το βαλεις ..... Επειδή Ρώτησα Γι' Αυτό Και Το Θέλω. :-) Quote
playmaker Posted November 30, 2009 Author Report Posted November 30, 2009 φυσικα και εχει...μη τους ακους φιλε..και αυτη που λενε εδω gti με τοσα αλογα δεν εχουν απλα δεν καθονται να σκεφτουν οτι το gti με τα τοοοσα αλογα ειναι λιγοτερο πιεσμενο απο το δικο σου....βαλτω οσο πιο γρηγορα μπορεισ...γι αυτο εκανα αυτο το thread γι αν αδουμε τιμες... απαντησεις του στιλ δεν χρειαζεται και εδω gti δεν εχουν ειναι απλος με χαζη λογικη thx Quote
iasonas Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 To αν χρειάζεται το καταλαβαίνεις αφού το έχεις βάλει. Το αν αν είναι ίδιο δεν το καταλαβαίνεις, το βλέπεις. Quote
nikdev Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 To αν χρειάζεται το καταλαβαίνεις αφού το έχεις βάλει. Το αν αν είναι ίδιο δεν το καταλαβαίνεις, το βλέπεις. Ήδη απάντησα και πιο πριν και συμφωνώ και με τον Ιάσονα και Bill. Επειδή Ρώτησα Γι' Αυτό Και Το Θέλω. :-) Δεν θα το βγάλω, το παλιό πουλήθηκε. Quote
nikdev Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 αχαχαχ Καλό.Για Μένα Δεν Γίνεται Τίποτα Αντίθετα Καλό Θα Του Κάνω Παρά Κακό,Το Θέμα Είναι Ότι Η Αντιπροσωπεία Ψάχνει Αφορμή Για Να Βγάλει Το Αμάξι Εκτός Εγγύησης. Μην είσαι αφελής. κάνε την αλλαγή σένα συνεργείο επιλογής σου. Ποιος από την αντιπροσωπεία που πηγαίνεις για τα προγραμματισμένα σου service θα το γνωρίζει ? Μην ανησυχείς και παίρνεις το θέμα εγγύησης τόσο σοβαρά. Quote
thodoristsi Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 παιδια μιας και ηρθε η ωρα και σιγουρα πολλοι ακομα το σκεφτονται για Ic s3 μπορειτε οσοι εχετε βαλει να πειτε μαγαζια με καλη τιμη που σας αφησαν ικανοποιημενους? ειχα βαλει πριν 2 χρονια IC s3 στην αντιπροσωπια του Καψιωχα στο Αγρινιο με 430 ευρω, κολαρα δεν χρειαστηκαν αλλαγη εκοψαν τα εργοστασιακα στο μηκος και εβαλαν τα ιδια. Στις επιδωσεις δεν ειδα διαφορα, δεν ξερω αν το βοηθαει με εργοστασιακο προγραμμα αλλα σιγουρα καλο του κανει. Quote
stsanoussis Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Μπορείτε να μου πείτε κωδικούς να ρωτήσω κάτι γνωστούς για το intercooler και τα κολαρα ; Quote
SAVVASGT Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Μπορείτε να μου πείτε κωδικούς να ρωτήσω κάτι γνωστούς για το intercooler και τα κολαρα ; Οι Κωδικοί Αναγράφονται Εδώ http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=17014 Quote
FANIS-TSI- Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 (edited) Αν αποφασισετε ομαδικη αγορα,ειμαι και εγω μέσα...οχι πως θα κερδισουμε τπτ αν τα παρουμε απο την αντιπροσωπεια!!!Ισως να βλεπαμε καμια αγορα μεσω net... Na ρωτησω κάτι με την ευκαιρια... το twincooler της forge που βγαινει για το tsi/gt ειναι το ίδιο με του gti? έχει καποια διαφορα στο μέγεθος ή σε κατι αλλο? Edited November 30, 2009 by FANIS-TSI- Quote