Jump to content
playmaker

Ic S3

Recommended Posts

Posted

παιδια μιας και ηρθε η ωρα και σιγουρα πολλοι ακομα το σκεφτονται για Ic s3

μπορειτε οσοι εχετε βαλει να πειτε μαγαζια με καλη τιμη που σας αφησαν ικανοποιημενους?

Posted (edited)

μπορειτε οσοι εχετε βαλει να πειτε μαγαζια με καλη τιμη που σας αφησαν ικανοποιημενους?

Ενδιαφερομαι και εγω. :blush::whistling::) :) :)

Edited by STELIOS_GOLF 6 TSI
Posted (edited)

Μυρίζομαι group buy! :)

Άσχετο αλλά ένα φιλαράκι μου είπε να ψάξω κανέναν μερακλή να μου φτιάξει χειροποίητο αλουμινίου... Τι λέτε;

Edited by midkin
Posted

Η τιμή είναι συγκεκριμένη αν το πάρεις καινούργιο.

Πας στην Audi και το παίρνεις. 300 κάτι ευρώ το είχα

πάρει αν θυμάμαι καλά.

Τώρα το κόστος της τοποθέτησης, αν δεν πας στη Karenta

δε νομίζω ότι θα είναι τραγικό..

Posted

mega_shok.gif-120E Το κόστος τοποθέτησης.

Πάντως το I/C δεν είναι απαραίτητο να αλλαχθεί με του S3.

Μια χαρά είναι και με το εργοστασιακό.

ΥΓ.¶λλαξα πριν 1,5χρόνο με του S3.

Posted

ok ic s3 300

σωληνες ποσο εχουν?(ξερω οτι δεν ειναι απαραιτητο...)

και τοποθετηση?

ολα αυτα τα βρισκεις με 450 ευρο?

Posted

Πάντως Μόνο Το Intercooler Του S3 Κάνει Απο Την Αντιπροσωπεία 340 Ευρώ.Το Θέμα Είναι Τι ¶λλο Θα Χρειαστεί.Με Την Εγγύηση Τι Γίνεται;;;;;

Posted

Πάντως Μόνο Το Intercooler Του S3 Κάνει Απο Την Αντιπροσωπεία 340 Ευρώ.Το Θέμα Είναι Τι ¶λλο Θα Χρειαστεί.Με Την Εγγύηση Τι Γίνεται;;;;;

Ότι γίνεται και αν αλλάξεις κασετόφωνο...

Τι μπορεί να γίνει δηλαδή?

Posted

Ότι γίνεται και αν αλλάξεις κασετόφωνο...

Τι μπορεί να γίνει δηλαδή?

αχαχαχ Καλό.Για Μένα Δεν Γίνεται Τίποτα Αντίθετα Καλό Θα Του Κάνω Παρά Κακό,Το Θέμα Είναι Ότι Η Αντιπροσωπεία Ψάχνει Αφορμή Για Να Βγάλει Το Αμάξι Εκτός Εγγύησης.

Posted

+1

Posted

mega_shok.gif-120E Το κόστος τοποθέτησης.

Νομίζω Ότι Έχει Αρκετή Διαφορά Το intercooler Toυ S3, Πάντως Αν Το Βγάλεις Το ΘΕΛΩ.

Posted

Νομίζω Ότι Έχει Αρκετή Διαφορά Το intercooler Toυ S3, Πάντως Αν Το Βγάλεις Το ΘΕΛΩ.

Ρωτα αυτους που το εχουν βαλει καλυτερα και μετα αποφασισε αν θα το βαλεις ..... :rolleyes:

Posted

Ρωτα αυτους που το εχουν βαλει καλυτερα και μετα αποφασισε αν θα το βαλεις ..... :rolleyes:

Επειδή Ρώτησα Γι' Αυτό Και Το Θέλω. :-)

Posted

φυσικα και εχει...μη τους ακους φιλε..και αυτη που λενε εδω gti με τοσα αλογα δεν εχουν απλα δεν καθονται να σκεφτουν οτι το gti με τα τοοοσα αλογα ειναι λιγοτερο πιεσμενο απο το δικο σου....βαλτω οσο πιο γρηγορα μπορεισ...γι αυτο εκανα αυτο το thread γι αν αδουμε τιμες...

απαντησεις του στιλ δεν χρειαζεται και εδω gti δεν εχουν ειναι απλος με χαζη λογικη thx

Posted

To αν χρειάζεται το καταλαβαίνεις αφού το έχεις βάλει.

Το αν αν είναι ίδιο δεν το καταλαβαίνεις, το βλέπεις.

Posted

To αν χρειάζεται το καταλαβαίνεις αφού το έχεις βάλει.

Το αν αν είναι ίδιο δεν το καταλαβαίνεις, το βλέπεις.

Ήδη απάντησα και πιο πριν και συμφωνώ και με τον Ιάσονα και Bill.

Επειδή Ρώτησα Γι' Αυτό Και Το Θέλω. :-)

Δεν θα το βγάλω, το παλιό πουλήθηκε.

Posted

αχαχαχ Καλό.Για Μένα Δεν Γίνεται Τίποτα Αντίθετα Καλό Θα Του Κάνω Παρά Κακό,Το Θέμα Είναι Ότι Η Αντιπροσωπεία Ψάχνει Αφορμή Για Να Βγάλει Το Αμάξι Εκτός Εγγύησης.

Μην είσαι αφελής. κάνε την αλλαγή σένα συνεργείο επιλογής σου.

Ποιος από την αντιπροσωπεία που πηγαίνεις για τα προγραμματισμένα σου service θα το γνωρίζει ?

Μην ανησυχείς και παίρνεις το θέμα εγγύησης τόσο σοβαρά.

Posted

ειχα βαλει πριν 2 χρονια IC s3 στην αντιπροσωπια του Καψιωχα στο Αγρινιο με 430 ευρω, κολαρα δεν χρειαστηκαν αλλαγη εκοψαν τα εργοστασιακα στο μηκος και εβαλαν τα ιδια. Στις επιδωσεις δεν ειδα διαφορα, δεν ξερω αν το βοηθαει με εργοστασιακο προγραμμα αλλα σιγουρα καλο του κανει.

Posted

Μας Βλέπω Για Group Buy.

+1

Posted

Μπορείτε να μου πείτε κωδικούς να ρωτήσω κάτι γνωστούς για το intercooler και τα κολαρα ;

Posted (edited)

Αν αποφασισετε ομαδικη αγορα,ειμαι και εγω μέσα...οχι πως θα κερδισουμε τπτ αν τα παρουμε απο την αντιπροσωπεια!!!Ισως να βλεπαμε καμια αγορα μεσω net...

Na ρωτησω κάτι με την ευκαιρια... το twincooler της forge που βγαινει για το tsi/gt ειναι το ίδιο με του gti? έχει καποια διαφορα στο μέγεθος ή σε κατι αλλο?

Edited by FANIS-TSI-