Guest GTB Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Για όποιον θυμάται εκείνες τις μαύρα χάλια, κατακόκκινες Ferrari 308GTB.... Μου έμεινε αποθημένο και μια και δεν μπορώ να την αποκτήσω, χρησιμοποιώ τα γράμματα (είναι και γρήγορο στο login!) Quote
mezes20005555 Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 το ονομα ειναι απο το τουτουνι μου που υπαρχει τοσο καιρο σαν αποθυμενο....επιτελους ετοιμο!!!!σε λιγες μερες και φοτο.... Quote
XIONOULIS Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 μα φυσικα απο το αποθημενο που ειχα να ημουν μια ασημενια σφαιρα...τελικα το καταφερα... Quote
ΑΛΕΚΟΣ Posted October 1, 2006 Report Posted October 1, 2006 ειναι ξεκαθαρο πως προερχεται απο το ονομα μου Quote
Manos83 Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Onoma: Manos Etos Gennhshs: 1983 Opote an ta kopsoume kai ta rapsoume bgenei to Manos83 Quote
Guest kostas x 69 Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 kostas x 69 kostas xatzixristodoulou 269 sira! Quote
Guest Speedster Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 My dream car, a 356 Porsche Speedster. Quote
b.p.m. Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 beat per minute Μου αρέσει η μουσική Quote
Simeon Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 (edited) Το δικό μου βγήκε, φυσικά, απ' το μεγάλο πάθος μου για τις Alfa Romeo. Τώρα τι έγινε και άλλαξα στρατόπεδο ούτε κι εγώ το κατάλαβα. Μάλλον ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Αυτό φαίνετε εξ' άλλου και στην πρόσφατη ακτινογραφία θώρακος. Η καρδιά μου έπαθε μεγάλη βλάβη !!! Ελπίζω να μην μετανιώσω για την επιλογή μου αυτή, αλλά όπως και να 'χει το πάθος μου για τις Alfa δεν θα σβήσει ποτέ.......... Μόνο όσοι είχαν στην κατοχή τους Alfa Romeo μπορούν να με καταλάβουν. Edited December 13, 2006 by Alfisti Quote
drftoulis Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Το dr λόγο επαγγέλματος και το speed λόγο...έλληψης σεβασμού προς τον Κ.Ο.Κ!!! Quote
gbell Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 gbell Συντόμευση του Gus Bell.Έχουμε και λέμε Gus=Κώστας στα αγγλικά(USA) και Bell το επίθετο μου αν το μεταφράσετε στα ελληνικά. (Κουδούνας!) Το έχω εδώ και αρκετά χρόνια ως Nickname σε διαφορα site... Λόγω του ονόματος γνωστός και ως Bellman,Ντριν Ντριν, Καμπάνας και ότι άλλο σας κατέβει στο κεφάλι! Quote
doctordim Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 το doctor λόγω ιδιότητας κ το dim είναι τα τρία πρώτα γράμματα του επιθέτου μου.. Quote
Metal Drummer Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Εμένα επειδή παίζω Ντράμς και επειδή παίζω και ακούω περισσότερο Metal. Quote
Guest Asmodeus Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Λοιπον, ο Asmodeus ειναι ουσιαστικα ενας εκπτωτος αγγελος και αντιπροσωπευει ενα απο τα 7 θανασιμα αμαρτηματα, συγκεκριμενα της λαγνοιας! Το χρησιμοποιω σε καθε forum σχεδον που εγγραφομαι! Quote
Black Widow Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Latousakis, από Θεσσαλονίκη! Οχι το nickname, η μισή καταγωγή μου! Η άλλη μισή είναι από Χιο, κι όχι απο Κρήτη που πιστεύουν οι πιο πολλοί! Και Latousakis, για όσους έχουν IQ Αμερικάνου (για να δουλέψει η τηλεόραση, συνδέστε το μαύρο καλώδιο με τα 2 καρφάκια στην πρίζα Style), είναι το επίθετό μου! Αυτό το όνομα χρησιμοποιώ αποκλειστικά πλέον σε όσα φόρουμ γράφομαι. Παλιότερα (1996 - 2004) ήμουν γνωστός και ως Aristeides, και ως VerLath, αλλά επειδή σαν πολλοί γίναμε οι Αριστείδηδες σε αυτή τη χώρα, αποφάσισα να το γυρίσω απλά στο επιθετό μου! Οσο για το verlath, είναι μεγάλη ιστορία.... Είχε κόλλησει από όταν ήμουν υπεύθυνος της Τεχνικής ομάδας στο ΙΙΕΚ που ξεκίνησα πριν πάω Αγγλια, από τις λέξεις ΛΑΘΟΣ VERSION (προήλθε από έκφραση που εκσφενδόνισα προς καθηγητή στη σχολή!), και μετά από συνδυασμό κατέλησε σε VERLATH και μετά μου έμεινε λόγω παιχνιδιών του στυλ Archmage, AD&D, κτλ κτλ. Τέλος, στο irc, μπορεί να με είχατε δει από το 1995 έως και το 2004 που αποσύρθηκα με ονόματα όπως Aristeides, Axristeides, SaloniXiwths, Salonikios1980, Latou (το οποίο το άλλαξα γιατί πολλοί στερημένοι πίστευαν πως ήμουν ανγραμματισμένη Τούλα!!!!!), και La2 (το οποίο το άλλαξα μετά την επέλαση του Lineage 2 για την αποφυγή μπερδεμάτων)! Quote
Caddyman Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Ολόκληρη ιστορία ένα nickname..... Εγώ είμαι ο γνωστός σε όλους caddyman (ή λελε-man) απλώς το έκανα boulis γιατι είμαι ενας boulis και που ξέρετε....σε λίγο καιρό ισως έχω κατι άλλο αντι για caddy! Quote
GEOWV Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Geowv.loipwn,'Geo' apo to george kai 'wv' ena mail pou eixa ftiaxei kai katalathws tavala anapoda ('wv' anti gia 'vw')!!!ayto exei meinei edw kai xronia ws to nick moy! Quote
konstantinos passat Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Geowv.loipwn,'Geo' apo to george kai 'wv' ena mail pou eixa ftiaxei kai katalathws tavala anapoda ('wv' anti gia 'vw')!!!ayto exei meinei edw kai xronia ws to nick moy! Γιωργο θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις μικρους ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους χρησης του φορουμ. Quote
Guest AlexGolfV Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Alex το ονομά μου.. Golf V το αυτοκινητο μου (προσεχως) Quote
eliasj Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 (edited) Πολυ απλο το nick mou (το 16674). O ταχυδρομικος μου κωδικας Επειδη αλλαξα το nick mou απλα εβαλα το ονομα μου Elias και το αρχικο του πατερα μου John Edited March 25, 2007 by eliasj Quote
Guest galvert Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Γιωργος Αλβερτος = George Alvertos = galvert απλα πραγματα Quote
Lestat Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Capamaru, το αγορι νιντζα . Οσοι εχετε δει το κινουμενο σχεδιο ξερετε για τι απαιχτο παλικαρι μιλαμε . Εκτος απο τα μακαρονια που μ αρεσουν αρκετα (Μακαροναδαααα... ) εκανα παγκρατιο και καρατε κοντα 9 χρονια, οποτε ειμουν σχεδον νιντζα . Quote
Papadakis Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Aπλα ετσι με λενε και το χρησιμοποιω για Nickname παντα Quote
x1801 Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 xlgolf ειναι τα αρχικα απο το ονοματεπωνυμο και η μαρκα της ροδας μου... Quote