poen Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Λοιπον πριν αρκετα χρονια το χομπυ μου (μπορει να φανει παιδικο για καπιους αλλα δεν ειναι) ηταν το Graffiti ετσι λοιπον οπως ολοι επρεπε να εχω μια υπογραφη (tag) πηρα λοιπον γραμματα που μου αρεσαν και με αναγραματισμους προεκιψε το poen το οποιο χρησημοποιω πανω απο 5 χρονια γενικα στο Internet και εδω και 3 χρονια παιζω και μουσικη (Techno) κατα καιρους ως poen Quote
doggy Posted May 20, 2009 Author Report Posted May 20, 2009 spam deleted, spammer deleted as well. Quote
GraveDigger Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 wtφ ιζ δατ? ¶μα βλέπεις κάτι τέτοιο φίλε Τάσο πάτα το κουμπάκι "Report-Αναφορά" που βρίσκεται κάτω από την δημοσίευσή του και θα το κανονίσουμε! Quote
Passatoukos Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Tο ονομα μου ειναι χρηστος δηλαδη chris και το εργαλειο ειναι το PASSAT εξισου και το CHRISPASSAT υπαρχουν και μερικοι βεβαια που το εκλαβαν αλλιως.... χρισπα-σατ αχαχαχαχαχαχαχα Quote
midkin Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 midkin Από το ονοματεπώνυμο μου: Nikos Dimitrakopoulos NikDim και αντίθετα: miDkiN ---> midkin Επιστήμη το έκανα!!! Quote
hillrx8 Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 ...το Ηill απο τα αρχικα του επιθετου μου...και rx8 λογω ιδιοκτητης τετοιου οχηματος μεχρι πριν ενα μηνα! Quote
playmaker Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 playmaker γνωστο παρατσουκλι που χρησιμοποιω εδω και καιρο στο ιντερνετ!ξερω καλο ποδοσφαιρο παντως Quote
spooky Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 spooky... Το nickname του Fox Mulder στα X-Files!!! Quote
diMake Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 ΧΧμμμ.. diMake ειναι το ψευδωνυμο το dim το ειχα βγαλει σιγουρα απο το ΔΗΜητρης το αλλο δεν 8υμαμαι. Αλλα ο λογος ηταν ιδιος με του poen. Γκραφιτι και καουντερ στραικ! Quote
μΑ702 Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 μΑ702 ήταν η ονομασία του πρώτου τελεστικού ενισχύτη (OpAmp)που κυκλοφόρησε στην αγορά με μορφή ολοκληρωμένου κυκλώματος το 1963. Ξέρω είναι πολύ καμμένο για nick αλλά πριν με κράξετε σκεφτείτε ότι ήταν η αρχή των σύγχρονων ηλεκτρονικών χωρίς τα οποία δεν θα υπήρχε σχεδόν τίποτα στα αυτοκίνητα μας Quote
austrian Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 απο βολο ειμαι... φυσιολογικα ολυμπιακος βολου και αυστριακος... εξ ου και το austrian Quote
TopGunZ Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Αφού δεν έχω ξαναγράψει στο φόρουμ, είπα να συστήσω το...nickname μου... To TopGunZ προέρχεται από το πρώτο μου αυτοκίνητο, ένα Ibiza Top Gun MkII (του 2000 δλδ) και από το πρώτο γράμμα του επωνύμου μου (Ζώτος). Το χρησιμοποιώ από το 2001 περίπου σε αυτοκινητιστικά και άλλα φόρουμ. Quote
drmdtsap Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 drmd=medical doctor tsap=τα πρωτα 4 αρχικα γραμματα απο τα 11 που απαρτιζεται το επιθετο μου. Οι φιλοι-συμφοιτητες μου το εκοψαν και ετσι μου εμεινε το τσαπ.. το nick χρησιμοποιειται απο το 1997 πρωτα στο mirc και μεταγενεστερα στο seat-club.gr, bmw-motorsport.gr, ducatisti.gr. Quote
ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ... Το ονομα της Βεντουζα.... Quote
cherouvim13 Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Cherouvim όπως τα αγγελάκια.Βέβαια θα μπορούσα να διαλέξω τσ σεραφείμ αλλά αυτό είναι και όνομα αντρικό και σίγουρα όχι το δικό μου. Cherouvim επίσης και από την uplifting trance που έμαθα την ύπαρξη του χρόνια μετά αλλά κούμπωσε και αυτό Το 13 είναι αυτονόητο...καταλαβαίνετε βεβαίως βεβαίως... Quote
geo.petin Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Το G.PET.VF34 βγαίνει από "G"=Γιώργος. "PET"=ΠΕΤΕΙΝΑΡΕΛΗΣ και το VF34,ε!, δεν χρειάζεται να εξηγήσω! Όλοι καταλαβαίνουν τί φοράει το αμάξι μου Quote
De_Mits Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Λοιπον το nickname μου βγαινει απο το επώνυμο μου που ξεκιναει απο τα γραμματα De και απο το ονομα μου Mitsos Quote
m@kro Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 εμενα το m@kro ειναι απο το μισο επιθετο μου Quote
autostar Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 Εμενα βγαινει απο την επωνυμια του καταστηματος μου auto-star. Quote
sterpc Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Το δικο μου nickname προερχεται απο το ονοματεπωνυμο μου, το οποιο εμεινε απο τον καιρο που ημουν φοιτητης. Ster== "Στεργιος" και το pc απο το επωνυμο μου "Πισιωτης" Quote
activious Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Το δικο μου nickname προερχεται απο το ονοματεπωνυμο μου, το οποιο εμεινε απο τον καιρο που ημουν φοιτητης. Ster== "Στεργιος" και το pc απο το επωνυμο μου "Πισιωτης" και εγω νομιζα οτι ειναι απο το pc απο τα ster cinemas.... Quote
sterpc Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Βρε καλως τον δραστηριο == activious. Κοιτα μη μου κανεις καμια εκπληξη και δεν ερθεις στην εκδρομη!... Quote
Guest Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 ηλιας ειναι το ονομα μου και gr η πολη καταγωγης μου , γρεβενα Quote