chrisalex Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 <p>k μια βραδυνη βολτιτσα στα λιμανακια</p> <div> </div> <div> </div> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 (edited) καλησπερα ειμαι καινουργιος εδω και φυσικα πρωτη φορα κατωχος vw προιοντος ειπα ας βαλω μια φωτο και εγω και καλως σας βρηκα κιολας.... Edited June 11, 2012 by BILL5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Καλωσήρθες! Και με γεια το "νέο παιδί" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maria_Vor Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα.... Αν και καιρό στο Club (με άλλο αμάξι αρχικά... αλλά ίδιο μοντέλο... ) Δείτε και το δικό μου πλέον Golfούλη....Θα έχουμε και άλλες αλλαγές.... Αλλαγή φαναριών..... Και μία Pionneer Παρακαλώ.... Αυτά από εμένα για ΑΡΧΗ!!!! Έπεται και συνέχεια..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Golf 6 Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 (edited) Παιδιά καλησπέρα και από εμένα.... Αν και καιρό στο Club (με άλλο αμάξι αρχικά... αλλά ίδιο μοντέλο... ) Δείτε και το δικό μου πλέον Golfούλη....Θα έχουμε και άλλες αλλαγές.... Πολύ όμορφο. Καλοτάξιδο, καλορίζικο και καλή συνέχεια στο tuning. Edited June 13, 2012 by STELIOS_GOLF 6 TSI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maria_Vor Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Πολύ όμορφο. Καλοτάξιδο, καλορίζικο και καλή συνέχεια στο tuning. Σε ευχαριστώ πολύ....!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
activious Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 μαρια καταπληκτικο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maria_Vor Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 μαρια καταπληκτικο... Ευχαριστώ !!!! To be continued..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archon_rc Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Καλησπέρα. Είπα να ανεβάσω και εγώ καμια φωτο αφού μετά το προβλημα του site που χάθηκαν οι παλιές μου δεν αξιώθηκα να ανεβάσω καινούργιες. Η ποιότητα είναι μετριότατη (από κινητό) και το αυτοκίνητο έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονακια του εξωτερικά (ειδικά τα πολυεστερικά που τα έχω από το '04) αλλά που χρήματα τώρα για σουλουπώματα ... Edited July 5, 2012 by archon_rc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Golf 6 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Καλησπέρα. Είπα να ανεβάσω και εγώ καμια φωτο αφού μετά το προβλημα του site που χάθηκαν οι παλιές μου δεν αξιώθηκα να ανεβάσω καινούργιες. Η ποιότητα είναι μετριότατη (από κινητό) και το αυτοκίνητο έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονακια του εξωτερικά (ειδικά τα πολυεστερικά που τα έχω από το '04) αλλά που χρήματα τώρα για σουλουπώματα ... Πολύ όμορφο. Ειδικά η ζάντες με το χαμήλωμα τα σπάνε. Edited July 5, 2012 by STELIOS_GOLF 6 TSI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maria_Vor Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Καλησπέρα. Είπα να ανεβάσω και εγώ καμια φωτο αφού μετά το προβλημα του site που χάθηκαν οι παλιές μου δεν αξιώθηκα να ανεβάσω καινούργιες. Η ποιότητα είναι μετριότατη (από κινητό) και το αυτοκίνητο έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονακια του εξωτερικά (ειδικά τα πολυεστερικά που τα έχω από το '04) αλλά που χρήματα τώρα για σουλουπώματα ... Όμορφο....!!! Μπράβο σου..!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicogti123 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Πολύ όμορφο MK4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archon_rc Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Να είστε καλά παιδιά ευχαριστώ πολύ! Και τα δικά σας και των τριών πολύ όμορφα! Sent from my XT910 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ta6ape Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Καλησπέρα. Είπα να ανεβάσω και εγώ καμια φωτο αφού μετά το προβλημα του site που χάθηκαν οι παλιές μου δεν αξιώθηκα να ανεβάσω καινούργιες. Η ποιότητα είναι μετριότατη (από κινητό) και το αυτοκίνητο έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονακια του εξωτερικά (ειδικά τα πολυεστερικά που τα έχω από το '04) αλλά που χρήματα τώρα για σουλουπώματα ... Πάντως από αυτό που βλέπω, δεν δείχνει καθόλου την ηλικία του!!! Το προσέχεις πολύ! Μπράβο σου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archon_rc Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Πάντως από αυτό που βλέπω, δεν δείχνει καθόλου την ηλικία του!!! Το προσέχεις πολύ! Μπράβο σου! Thanks. Απο κοντά φαίνoνται οι ατέλειες. Ειδικά τα πλαινά μασπιε είναι το μαύρο τους το χάλι. Ανοιγμένα, φαίνεται η κίτρινη κολλα στο πάνω μέρος τους κτλ. Γενικά ναι δεν έχω παράπονο σχετικά καλά έχει διατηρηθεί για 10 χρονών αμάξι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rivol Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Μια χαρά κούκλα είναι το εργαλείο σου !!!! Έτσι όπως μας τα κάνανε οι << κυβερνήσεις μας >> μας βλέπω σαν τους γονείς μας οι παλαιότεροι και σαν τους παππούδες σας οι νεότεροι, να αλλάζουμε αυτοκίνητο κάθε 20 χρόνια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
activious Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 κούκλα είναι το εργαλείο σου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowman Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 (edited) να και το δικό μου,ο Γουργούρης... Edited August 5, 2012 by Shadowman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polo_6maniac Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Καλησπέρα. Είπα να ανεβάσω και εγώ καμια φωτο αφού μετά το προβλημα του site που χάθηκαν οι παλιές μου δεν αξιώθηκα να ανεβάσω καινούργιες. Η ποιότητα είναι μετριότατη (από κινητό) και το αυτοκίνητο έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονακια του εξωτερικά (ειδικά τα πολυεστερικά που τα έχω από το '04) αλλά που χρήματα τώρα για σουλουπώματα ... Πολύ όμορφο φίλε μου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XIONOULIS Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 (edited) in freedom square να ουμε ωραια ζαντα στο ασπρο...του παει το πενταστερο... Edited August 6, 2012 by quicksilver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 (edited) Να και μια φωτογραφία από πρώτες βόλτες σαν K04 στα χιόνια Edited August 17, 2012 by nikdev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbomakis Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Ελλάδα είναι εδω;; Πάντως και Κ04 κ 5αρι εκρηκτικός συνδυασμός 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 (edited) Μερικές φωτό που έβγαλα χτες προσπαθώντας να σκοτώσω την ώρα μου http://www.flickr.com/photos/85204173@N04/sets/72157631267044716/ To golf δυστυχώς ήταν άπλυτο αλλά το ξεπέρασα και συνέχισα... Edited August 27, 2012 by and64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbomakis Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Μερικές φωτό που έβγαλα χτες προσπαθώντας να σκοτώσω την ώρα μου http://www.flickr.co...s/85204173@N04/ To golf δυστυχώς ήταν άπλυτο αλλά το ξεπέρασα και συνέχισα... Τι μου θύμησες... Μια φορά και έναν καιρό ήμουν και εγώ έτσι Το μόνο που σου λείπει ένα τελικό απο δίλιτρο και το κατω μέρος απο gti Προσεγμένο φαίνεται Πόσο καιρό το έχεις?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Τι μου θύμησες... Μια φορά και έναν καιρό ήμουν και εγώ έτσι Το μόνο που σου λείπει ένα τελικό απο δίλιτρο και το κατω μέρος απο gti Προσεγμένο φαίνεται Πόσο καιρό το έχεις?? Ετσι;; Πως έτσι;; xaxa μου λείπουν διάφορα αλλά μην το κάνουμε θέμα τώρα Νο money...τη συνέχεια την ξέρεις φαντάζομαι Eϊναι του 07 μοντέλο αλλά εγω το εχω 2 χρόνια στα χέρια μου Προσεγμένο ας πουμε πως ναι σε γενικές αν και εχει διάφορα βαρέματα πλέον δεξιά αριστερά και κάποια στιγμή θα θέλει ενα γενικό συμμάζεμα. Είχε απο πριν, δεν τα φτιαξα ποτέ και πλέον εχουν προστεθεί κι αλλα παρότι μένει σε υπόγειο γκαράζ ολο το χρόνο εκτός απο ενα μήνα συνολικά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...