sodimitris Posted April 3, 2020 Report Share Posted April 3, 2020 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazuhiro Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 On 3/30/2020 at 1:23 PM, doggy said: Έτοιμο! Την Παρασκευή άφησα τις ζάντες για ηλεκτροστατική βαφή σε black gloss. :-) Και έπεται συνέχεια... Πολύ ωραίο το εργαλείο! Για εμένα πίσω το εσωτερικο πλαστικό του σήματος κάντο στο χρώμα του αυτοκινήτου. Μπροστα παίξε σε Mat/gloss ή σε διαφορετικό τόνο μαύρου, χάνετε το σήμα! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 54 minutes ago, Kazuhiro said: Πολύ ωραίο το εργαλείο! Για εμένα πίσω το εσωτερικο πλαστικό του σήματος κάντο στο χρώμα του αυτοκινήτου. Μπροστα παίξε σε Mat/gloss ή σε διαφορετικό τόνο μαύρου, χάνετε το σήμα! Hehehe έρχονται κι άλλες αλλαγές τις επόμενες 2-3 εβδομάδες Edit: Πάρτε μερικές ακόμη φώτο με τα μπρος φώτα ημέρας tinted και τα πίσω φώτα tinted, συν τις ζάντες βαμμένες μαύρες. Το πίσω σήμα θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες και για το μπροστινό έγινε παραγγελία σε custom wrap στο χρώμα του αυτοκινήτου όπου φτιάχνεται σήμα σε μια εταιρία στο Texas και περιμένω τους επόμενους 1-2 μήνες να μου έρθει. Επίσης θα γίνει τροποποίηση στον πίσω προφυλακτήρα για να κλειστούν τα καπάκια με τις ψεύτικες εξατμίσεις και πάμε για εξάτμιση, εισαγωγή και πρόγραμμα.... και ο μανταρίνης είναι ακόμη 8,5 εβδομάδων... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazuhiro Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 (edited) Τέλεια! Αυτά είναι άντε περιμένουμε updates. Edited May 13, 2020 by Kazuhiro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazuhiro Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 Ορίστε και 3 φώτο από το δικό μου ταπεινό ντιζελάκι. (Μια κανονική, Μια με τα χειμερινά μας και μια το μοτερ μας) Σε λίγες ημέρες έρχονται και φώτο με τα καλοκαιρινά λόγω καραντίνας μας βρήκε ο Μαϊος με χειμερινά. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 Ωραίος!!! Στην 1η φώτο φαίνεται σαν να αιωρείται το αυτοκίνητο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazuhiro Posted May 14, 2020 Report Share Posted May 14, 2020 Καλοκαιρινα έτοιμα! Μια σημερινή! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiros Passat Posted May 25, 2020 Report Share Posted May 25, 2020 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMINUS Posted May 25, 2020 Report Share Posted May 25, 2020 5 hours ago , spiros chania said: πολύ ωραία ζάντα! μπορείς να δώσεις καμία πληροφορία ? τι μάρκα είναι και κόστος? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiros Passat Posted May 25, 2020 Report Share Posted May 25, 2020 2 hours ago, OMINUS said: πολύ ωραία ζάντα! μπορείς να δώσεις καμία πληροφορία ? τι μάρκα είναι και κόστος? Japan racing 28... Η τιμη αναλογη του μεγεθους, οπως σε ολες αλλωστε. Εχει πολλα ωραια σχεδια η εταιρεια αυτη. Ψαξε 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 10 hours ago, spiros chania said: Japan racing 28... Η τιμη αναλογη του μεγεθους, οπως σε ολες αλλωστε. Εχει πολλα ωραια σχεδια η εταιρεια αυτη. Ψαξε πολύ ωραίες!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo18480 Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 Καλησπερα. Ποστάρω κι εγω ως νεο μελος το αυτοκινητο μου!Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 Κάτι Customιές γίνονται στον Μανταρίνη.... ;-) To πριν στο πίσω μέρος.... Και τα μετά... ...test παρατηρητικότητας ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiros Passat Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 6 hours ago, doggy said: Κάτι Customιές γίνονται στον Μανταρίνη.... ;-) To πριν στο πίσω μέρος.... Και τα μετά... ...test παρατηρητικότητας ;-) Πολυ σουπερ ο Μανταρινης σου να ξερεις! Φτου φτου!.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted June 5, 2020 Report Share Posted June 5, 2020 Τελείωσε ο custom προφυλακτήρας πίσω, το σήμα σε χρώμα του αυτοκινήτου + μαύρο, έγινε και το κεραμικό και μου ήρθαν και τα shift-pads.Θα ηρεμήσω για αυτό το μήνα και μετά έχει σειρά cat-back εξάτμιση και πρόγραμμα στα ~260 άλογαSent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naruel Posted June 7, 2020 Report Share Posted June 7, 2020 @doggy Καθε φώτο και καλύτερο γίνεται! Τι άλλο θα του ρίξεις εξωτερικά? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 @doggy Καθε φώτο και καλύτερο γίνεται! Τι άλλο θα του ρίξεις εξωτερικά? Ευχαριστώ!Σε κάποια φάση θα μπει εξάτμιση, ίσως στο μέλλον μπουν 19" Pretoria και αυτό που ήδη περιμένω από kliimw.com είναι μπροστινό vinyl για να αντικαταστήσω το τελείως μαύρο wrap με blackout wrap που θα έχει και το χρώμα του αυτοκινήτου. Το αυτοκόλλητο αυτό είναι custom παραγγελία μιας και ήθελαν part numbers & color code γιατί το T-Roc και το συγκεκριμένο χρώμα δεν υπάρχουν στην Αμερική, οπότε θα πάρει καιρόSent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christt Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 @doggy κ απο εδω πολυ ωραιο το αποτελεσμα. Θα με ενδιεφερε κ εμενα το σηματακι μπροστα μαυρο με ασπρο. Περιμενω να δω τι θα κανουν στο δικο σου κ μπορει να το παραγγείλω κ εγω. Εχουμε τα ιδια shifters στο τιμονι. Ειναι οντως πολυ ωραια. Επισης μια ερώτηση... Τα σηματακια πισω ειναι βαμμένα ή τα βρηκες ετοιμα μαυρα? Εννοώ το t roc κ το σηματακι για το ανοιγμα του πορτμπαγκάζ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 [mention=1]doggy[/mention] κ απο εδω πολυ ωραιο το αποτελεσμα. Θα με ενδιεφερε κ εμενα το σηματακι μπροστα μαυρο με ασπρο. Περιμενω να δω τι θα κανουν στο δικο σου κ μπορει να το παραγγείλω κ εγω. Εχουμε τα ιδια shifters στο τιμονι. Ειναι οντως πολυ ωραια. Επισης μια ερώτηση... Τα σηματακια πισω ειναι βαμμένα ή τα βρηκες ετοιμα μαυρα? Εννοώ το t roc κ το σηματακι για το ανοιγμα του πορτμπαγκάζ Θα ενημερώσω μόλις παραλάβω τα δικά μου.Όσο για τα πίσω, custom βαμμένα. Αρχικά το είχα κάνει wrap το πίσω VW και είχα βάψει τα γράμματα αλλά όταν έκανα την custom-ια στον προφυλακτήρα, ζήτησα να μου βάψουν το πίσω vw σε μαύρο και με το γέμισμα στο χρώμα του αυτοκινήτου.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XIONOULIS Posted June 12, 2020 Report Share Posted June 12, 2020 στο τωρα.... 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted June 12, 2020 Report Share Posted June 12, 2020 @XIONOULIS υπερτούμπανο!!!Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Μια Σαββατιάτικη μετά το πλύσιμο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TMESSOLO Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 On 6/13/2020 at 1:37 AM, XIONOULIS said: στο τωρα.... μοιαζει με golf....χαρμα και αρμα ταυτοχρονα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TMESSOLO Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 1 hour ago, doggy said: Μια Σαββατιάτικη μετά το πλύσιμο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk απο τα πιο ωραια ροκ φιλε..μπραβο!!και μην ηρεμησεις καθολου... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 απο τα πιο ωραια ροκ φιλε..μπραβο!!και μην ηρεμησεις καθολου...Ευχαριστώ πολύ!Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...