giannispolo Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Ηρθε ο καιροσ να αλλαξω λαστιχα, ειχα πανω τα exalto I και δεν κρατησαν ουτε τρια χρονια, φευγουν κομματια τωρα, μπαινει συνεχεια (ABS οποιοσ εχει θα καταλαβει), τι λαστιχα προτεινετε με value προς money γυρω στα 350€. σε διασταση 195/65 15 H σε μερσεντικο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
passat1.8 Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Έχω δοκιμάσει τα Dunlop SP Sport 200 σε διάσταση 205/60/15 και ήταν σχετικά μαλακό λάστιχο με καλή πρόσφυση στην αρχή και χάλια από το μέσο της ζωής τους και κάτω. Προσωπικά ΔΕΝ σου τα προτείνω. Τώρα φοράω τα Bridgestone Potenza RE 720 τα οποία δεν έχουν την πρόσφυση των Dunlop αλλά είναι πιο ανθεκτικά.Τα Bridgestone τα θεωρώ καλύτερα λάστιχα λόγω της overall συμπεριφοράς τους. Όσο για τιμές, στις διαστάσεις που σου είπα τα έβαλα ¤320. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLF R32 Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 φιλε μπες εδώ και δες λάστιχα και τιμές http://www.elastika-online.gr/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispolo Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 Έχω δοκιμάσει τα Dunlop SP Sport 200 σε διάσταση 205/60/15 και ήταν σχετικά μαλακό λάστιχο με καλή πρόσφυση στην αρχή και χάλια από το μέσο της ζωής τους και κάτω. Προσωπικά ΔΕΝ σου τα προτείνω.Τώρα φοράω τα Bridgestone Potenza RE 720 τα οποία δεν έχουν την πρόσφυση των Dunlop αλλά είναι πιο ανθεκτικά.Τα Bridgestone τα θεωρώ καλύτερα λάστιχα λόγω της overall συμπεριφοράς τους. Όσο για τιμές, στις διαστάσεις που σου είπα τα έβαλα ¤320. ← που τα εβαλεσ φιλε passat1.8? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthVader Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 (edited) Pilot Exalto II!Ο,τι πρέπει για Ελλάδα @Το post εχει μεταφραστει στα Ελληνικα. Edited March 26, 2006 by konstantinos passat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
passat1.8 Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 που τα εβαλεσ φιλε passat1.8? ← Τα έβαλα στα Ανω Πατήσια στον Λαπαρδά. Αν γνωρίζεις την περιοχή, στην οδό Χαλεπά 46 (κοντά στην πλατεία Παπαδιαμάντη). Αν θες παραπάνω info πες μου να σου στείλω. Αυτός έχει και michelin αν ενδιαφέρεσαι... Αν δεν είσαι μακρυά, αξίζει να πάρεις μια τιμή και από αυτόν γιατί είναι γενικά από τους φτηνούς λαστιχάδες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispolo Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 εβαλα τελικα MICHELIN PRIMACY , 375€, μπαινει σχετικα καλα στισ στροφεσ αν και αστρωτο και γαζωνει ολη τη πρωτη μεχρι κοφτες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
passat1.8 Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 εβαλα τελικα MICHELIN PRIMACY , 375¤, μπαινει σχετικα καλα στισ στροφεσ αν και αστρωτο και γαζωνει ολη τη πρωτη μεχρι κοφτες ← Ρε συ Στρώσε λίγο το λάστιχο!!!!!Το ξέσκισες!!!!! Αντέ καλοπατητα και καλά χιλιόμετρα!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos passat Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Μπηκανε σημερα και τα λαστιχα. Toyo Proxes T1-R. Μεχρι στιγμης ειμαι ακομα στο στρωσιμο.Εχουν κανει περιπου 80χλμ και οι εντυπωσεις ειναι ολο και καλυτερες. Πιστευω μεσα στην εβδομαδα να εχω καλυτερη εικονα καθως θα τα συγκρινω σε στανταρ σημεια με τα προηγουμενα. Το πατημα τους παντως ειναι εξαισιο σε στεγνο δρομο και σου δινουν την αισθηση οτι στριβουν σε οποιαδηποτε στροφη χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Επισης,πολυ θετικες ειναι και οι εντυπωσεις στο φρεναρισμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest super sayian Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 βεντουζα δε φευγει πουθεναααα αναβαση περαχωρας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos passat Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 βεντουζα δε φευγει πουθεναααααναβαση περαχωρας Καλη ε?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest georgemv Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Μπηκανε σημερα και τα λαστιχα.Toyo Proxes T1-R. Μεχρι στιγμης ειμαι ακομα στο στρωσιμο.Εχουν κανει περιπου 80χλμ και οι εντυπωσεις ειναι ολο και καλυτερες. Πιστευω μεσα στην εβδομαδα να εχω καλυτερη εικονα καθως θα τα συγκρινω σε στανταρ σημεια με τα προηγουμενα. Το πατημα τους παντως ειναι εξαισιο σε στεγνο δρομο και σου δινουν την αισθηση οτι στριβουν σε οποιαδηποτε στροφη χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Επισης,πολυ θετικες ειναι και οι εντυπωσεις στο φρεναρισμα. Τα έβαλα και εγώ τα T1R στο passat σε 205/50/R15. Το λάστιχο είναι απλά απίστευτο στο στεγνό. Στο βρεγμένο δεν είχα ευκαιρία να το πατήσω ακόμα. Νομίζω ότι στα passat αυτά τα λάστιχα πάει γάντι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsismal Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Για δώστε μια βοήθεια ρε παιδιά. Ψάχνομαι για νέο λαστιχάκι και γώ. Για τα turanza er300 ψήνομαι έχει κανείς καμιά γνώμη? Είναι πολύ σκληρό ? αργεί να ζασταθεί? να πάω καλύτερα σε κανένα primacy ή uniroyal 550? επίσης αξίζει απο 195 να πάω σε 205 διάσταση ? θα κερδίσω σε κρατήματα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos passat Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Τα έβαλα και εγώ τα T1R στο passat σε 205/50/R15.Το λάστιχο είναι απλά απίστευτο στο στεγνό. Στο βρεγμένο δεν είχα ευκαιρία να το πατήσω ακόμα. Νομίζω ότι στα passat αυτά τα λάστιχα πάει γάντι Καλοριζικα!! Στο βρεγμενο θα παθεις την πλακα σου!!Ειναι απιστευτα!! Ποσο σου στοιχισαν σε αυτη την διασταση? Για δώστε μια βοήθεια ρε παιδιά. Ψάχνομαι για νέο λαστιχάκι και γώ. Για τα turanza er300 ψήνομαι έχει κανείς καμιά γνώμη? Είναι πολύ σκληρό ? αργεί να ζασταθεί? να πάω καλύτερα σε κανένα primacy ή uniroyal 550? επίσης αξίζει απο 195 να πάω σε 205 διάσταση ? θα κερδίσω σε κρατήματα? Πες μας λιγο για τι μοντελο ειναι καθως επισης και την διασταση που φορας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsismal Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Φοράω 195/65/15 passat 1.8 μοντ. 2000 έχω πάνω τώρα firestone f590 απίστευτα κακό λάστιχο στο βρεγμένο. Είδα ότι πολλοί προτείνουν τα turanza er300 αλλά δεν έχω ξαναφορέσει bridgestone και δεν έχω άποψη. Τώρα βλέπω ότι λέτε καλά λόγια και για τα toyo. Καλοδεχούμενη κάθε γνώμη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos passat Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Θα σου προτεινα τα ΤΟΥΟ (υπαρχει και η προσφορα του κλαμπ οποτε θα σου ερθει ακομα οικονομικοτερα). Τα Bridgestone δεν τα εχω και σε πολυ καλη θεση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest georgemv Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Καλοριζικα!!Στο βρεγμενο θα παθεις την πλακα σου!!Ειναι απιστευτα!! Ποσο σου στοιχισαν σε αυτη την διασταση? Για το καλό τους το ελπίζω να τα πάνε καλά στο βρεγμένο.... Έβαλα τα T1R λοιπόν σε 205/50R15 89V RD (με ενισχυμένα πλαϊνά είναι τα RD, για παρκαρίσματα και παντιλίκια ) Τα βρήκα στον Φωκά 300 ευρώ ακριβώς, αλλά επειδή δεν είχε μεταχειρισμένες ζάντες 15x6" offset 35 4x100 να μου δώσει, τα έβαλα Πάτρα στο "Ρόδα 102" 330 ευρώ και πήρα και ζάντες φτηνά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos passat Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Καλοριζικα λοιπον!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniss Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Τα έβαλα και εγώ τα T1R στο passat σε 205/50/R15.Το λάστιχο είναι απλά απίστευτο στο στεγνό. Στο βρεγμένο δεν είχα ευκαιρία να το πατήσω ακόμα. Νομίζω ότι στα passat αυτά τα λάστιχα πάει γάντι μηπως κανει θορυβο ? γιατι καποιος λαστιχας μου ειπε πως αυτα που εχουν V στο σχημα τους κανουν λιγο θορυβο παραπανω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo13 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 γεια σας παιδια!ειμαι κατοχος ενος vw passat 1.6 fsi του 2006 και πριν λιγες μερες πηγα και αλλαξα λαστιχα.προτιμησα τα pirelli p7 με διασταση 205/55R16 H την μαμα δηλαδη.εχετε γνωμη?αν και τα εχω πατησει λιγο μπορω να πω πως ειναι αρκετα αθορυβο ελαστικο..σε βρεγμενο δεν το εχω δει ακομα οπως ουτε σε γρηγορη οδηγηση.αν εχει καποιος εμπειρια απ αυτο το ελαστικο ας την καταθεσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pescarus Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 γεια σας παιδια!ειμαι κατοχος ενος vw passat 1.6 fsi του 2006 και πριν λιγες μερες πηγα και αλλαξα λαστιχα.προτιμησα τα pirelli p7 με διασταση 205/55R16 H την μαμα δηλαδη.εχετε γνωμη?αν και τα εχω πατησει λιγο μπορω να πω πως ειναι αρκετα αθορυβο ελαστικο..σε βρεγμενο δεν το εχω δει ακομα οπως ουτε σε γρηγορη οδηγηση.αν εχει καποιος εμπειρια απ αυτο το ελαστικο ας την καταθεσει. Πολύ καλά ελαστικά και σε στεγνό και σε βρεμένο. Βέβαια είναι μια κατηγορία παραπάνω P Zero 235/45R17 αλλά και η P7 είναι πολύ καλή. Εχουν όμως ένα μειονέκτημα.....Θέλουν ζέσταμαααααα.....!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosthenes Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Φοράω τα μαμά PIRELLI Ρ7 215\55\16 97 W σε 1.4 TSI. Θέλουν πολύ ζέσταμα, το αυτοκίνητο γλυστράει πολύ. Εμένα προσωπικά δε μου άρεσαν και τόσο πολύ για καθημερινή χρήση . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos_Passat_2.0T Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Πολύ καλά ελαστικά και σε στεγνό και σε βρεμένο. Βέβαια είναι μια κατηγορία παραπάνω P Zero 235/45R17 αλλά και η P7 είναι πολύ καλή. Εχουν όμως ένα μειονέκτημα.....Θέλουν ζέσταμαααααα.....!!!!! Καλώς τον ταξιδιώτη! Θα σε δούμε στα κοντά να μας πεις πως πέρασες? Sorry για το off-topic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
professor Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 γεια σας παιδια!ειμαι κατοχος ενος vw passat 1.6 fsi του 2006 και πριν λιγες μερες πηγα και αλλαξα λαστιχα.προτιμησα τα pirelli p7 με διασταση 205/55R16 H την μαμα δηλαδη.εχετε γνωμη?αν και τα εχω πατησει λιγο μπορω να πω πως ειναι αρκετα αθορυβο ελαστικο..σε βρεγμενο δεν το εχω δει ακομα οπως ουτε σε γρηγορη οδηγηση.αν εχει καποιος εμπειρια απ αυτο το ελαστικο ας την καταθεσει. Σιδερένια ζάντα έχεις? Αν ναι είσαι οκ με την διάσταση που τοποθέτησες. Αν έχεις όμως ζάντα αλουμινίου έπρεπε να βάλεις 215/55/R16 97 Η. Για το συγκεκριμένο λάστιχο δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosthenes Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 (edited) Πάντως το δικό μου P7 είναι μάλλον πιο σκληρό επειδή είναι W. Edited April 10, 2009 by gcar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...