poen Posted September 23, 2010 Author Report Share Posted September 23, 2010 ωχ ωχ 2face θελω να δω ποιος θα παρει μετρα σε ποιον σε αυτο το πατημα!!! περιμενουμε νεα σας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poen Posted September 29, 2010 Author Report Share Posted September 29, 2010 ψαχνω για test drive και τα 2 :whistling: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poen Posted October 1, 2010 Author Report Share Posted October 1, 2010 (edited) 22400 - 2400 εκπτωση. = 20000 με το κλειδι στο χερι. λευκο με οροφη ετοιμοπαραδωτο.. το corsa Edited October 1, 2010 by poen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YORK1991 Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Και το polo gti εκει παιζει, χωρις βεβαια οροφη, αλλα μπορει και εκει τωρα πλεον να γινεται καποια εκπτωση αν και η τιμη του για αυτα που προσφερει ειναι μοναδικη. Το corsaκι ομως για μενα ειναι πιο ωραιο εμφανησιακα, δηλ δηλωνει τι ειναι, ενω το polo το ψαχνεις λιγο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poen Posted October 1, 2010 Author Report Share Posted October 1, 2010 (edited) ειναι lowprofile killer το polo το opc ειναι κραχτης δεν ντρεπομαι να το πω αλλη στην φαση που ειμαι μετα το golf νομιζω θελω κραχτη χαχαχαχαχα Edited October 1, 2010 by poen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mourh Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 το corsa ποτε θα αντικατασταθει? το Polo ειναι brand new σκεψου κ αυτο..αν κ τα 2 μου αρεσουν εξισου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diMake Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Να παρεις πολο γιατι ειναι ποιο γρηγορο!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Να παρεις πολο γιατι ειναι ποιο γρηγορο!! Ναι πάρε polo που μοιάζει σαν το 1.2 TSi Ο Peon είναι για μεγάλα πράγματα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GazofGT Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 22400 - 2400 εκπτωση. = 20000 με το κλειδι στο χερι. λευκο με οροφη ετοιμοπαραδωτο.. το corsa παρτο σιγουρα το opc η τιμη ειναι καλη ειναι και ετοιμοπαραδοτο σε σχεση με polo gti εχει μερικες λεπτομερειες που προσωπικα εμενα με φτιαχνουν 1)πισω προφυλακτηρας με τριγωνικη εξατμιση στο κεντρο το polo εχει ενα κλασικο προφυλακτηρα με 2 μπουκες αριστερα 2)εχει αυτα τα μπακετ RECARO που σε αγκαλιαζουν απιστευτα το polo εχει τις κλασικα καθισματα με καρω λες και ειναι τραπεζομαντηλο 3)το μοτερ παρολο που εχουν ακουστει πολλα εχει απιστευτες δυνατοτητες φτιαξιματος μελλοντικα λογω οτι ειναι πολυ πιο απλο απο εναν TSI.. 3)η OPEL δινει 6 χρονια εγγυηση και οχι τις μ@λ@κι@ 2χρονια + 2 αλλα με 450 ευρω 4)γενικως ειναι οπλο το αυτοκινητο και σε φτιαχνει ενω το polo σε κανει να νομιζεις οτι ειναι 1200 αν και ειμαι φανατικος vag ειναι το μοναδικο opel που μου αρεσει και ανετα το εδινα το GT για να το παρω.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sta8or Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 θα σας τα πω εγώ παιδιά για να μάθετε Alfa romeo= δεν έχει γρήγορα αυτοκίνητα – audi = πάρε vw είναι το ίδιο και ποιο φθηνό – bmw= αρχική τιμή 50 χήνες χαλαρά – fiat= κάνει πολλές προσπαθείς και τα πάει πολύ καλά ( αλλά είναι ιταλικά )- ford = αν δεν είναι RS δεν λέει …. Τα rs είναι στροφαμαξα – Honda = xaxa δεν περιγράφω άλλο – lotus= πολύ μπροστά – mazda= και βήμα δεν πάνε και λάδια καίνε (rx rulz lol)-mercedes=παππούς γιαγιά Γερμανία- mini= πιρακια κάθε πρωί- Mitsubishi = με την EVARA την κούκλα και το mini evo czt ( ποιότητα -0) – Nissan = στην Αγγλία datsun – opel = από πού να αρχίσω ( corsa opc τάφος , astra gtc τάφος ,astra opc άστριφτος τάφος . αν πας opel πάρε ένα agila ) – Peugeot = ζωηρά και στριφτερα ( μερικά όχι όλα ) – Renault = μερικά μοντέλα προσεγμένα απλά Γ@μ@ν3 – saab = αέρα λολ – seat = μαϊμού και ιμιτασιόν – skoda = το ίδιο με την seat – Subaru = αν δεν είναι sti δεν λέει – Suzuki = κανονικά κατσίκια πάνε όπου να ναι – Toyota = απίστευτα σε αντοχές μοτέρ ( για αυτούς που θέλουν αυτοκίνητα για 50 χρόνια ) – vw = όλα καλά και χρυσά αλλά οι Ν75 και η Ν200+ κάτι ψιλά όλο προβλήματα είναι – Volvo = με νέο αερόσακο για τον ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠΠΠ Αυτά από εμένα γεια σας … Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasosGti25 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 θα σας τα πω εγώ παιδιά για να μάθετε Alfa romeo= δεν έχει γρήγορα αυτοκίνητα – audi = πάρε vw είναι το ίδιο και ποιο φθηνό – bmw= αρχική τιμή 50 χήνες χαλαρά – fiat= κάνει πολλές προσπαθείς και τα πάει πολύ καλά ( αλλά είναι ιταλικά )- ford = αν δεν είναι RS δεν λέει …. Τα rs είναι στροφαμαξα – Honda = xaxa δεν περιγράφω άλλο – lotus= πολύ μπροστά – mazda= και βήμα δεν πάνε και λάδια καίνε (rx rulz lol)-mercedes=παππούς γιαγιά Γερμανία- mini= πιρακια κάθε πρωί- Mitsubishi = με την EVARA την κούκλα και το mini evo czt ( ποιότητα -0) – Nissan = στην Αγγλία datsun – opel = από πού να αρχίσω ( corsa opc τάφος , astra gtc τάφος ,astra opc άστριφτος τάφος . αν πας opel πάρε ένα agila ) – Peugeot = ζωηρά και στριφτερα ( μερικά όχι όλα ) – Renault = μερικά μοντέλα προσεγμένα απλά Γ@μ@ν3 – saab = αέρα λολ – seat = μαϊμού και ιμιτασιόν – skoda = το ίδιο με την seat – Subaru = αν δεν είναι sti δεν λέει – Suzuki = κανονικά κατσίκια πάνε όπου να ναι – Toyota = απίστευτα σε αντοχές μοτέρ ( για αυτούς που θέλουν αυτοκίνητα για 50 χρόνια ) – vw = όλα καλά και χρυσά αλλά οι Ν75 και η Ν200+ κάτι ψιλά όλο προβλήματα είναι – Volvo = με νέο αερόσακο για τον ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠΠΠ Αυτά από εμένα γεια σας … Αψογος....μονο με τα mazda λιγακι.....υπαρχουν αμαξια που αξιζουν καθε επαινο....!!!! Το προβληματακι με τα λαδια στους κινητηρες με ροτορα ειναι γνωστο...αλλα εχει αλλα καλα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GazofGT Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 θα σας τα πω εγώ παιδιά για να μάθετε Alfa romeo= δεν έχει γρήγορα αυτοκίνητα – audi = πάρε vw είναι το ίδιο και ποιο φθηνό – bmw= αρχική τιμή 50 χήνες χαλαρά – fiat= κάνει πολλές προσπαθείς και τα πάει πολύ καλά ( αλλά είναι ιταλικά )- ford = αν δεν είναι RS δεν λέει …. Τα rs είναι στροφαμαξα – Honda = xaxa δεν περιγράφω άλλο – lotus= πολύ μπροστά – mazda= και βήμα δεν πάνε και λάδια καίνε (rx rulz lol)-mercedes=παππούς γιαγιά Γερμανία- mini= πιρακια κάθε πρωί- Mitsubishi = με την EVARA την κούκλα και το mini evo czt ( ποιότητα -0) – Nissan = στην Αγγλία datsun – opel = από πού να αρχίσω ( corsa opc τάφος , astra gtc τάφος ,astra opc άστριφτος τάφος . αν πας opel πάρε ένα agila ) – Peugeot = ζωηρά και στριφτερα ( μερικά όχι όλα ) – Renault = μερικά μοντέλα προσεγμένα απλά Γ@μ@ν3 – saab = αέρα λολ – seat = μαϊμού και ιμιτασιόν – skoda = το ίδιο με την seat – Subaru = αν δεν είναι sti δεν λέει – Suzuki = κανονικά κατσίκια πάνε όπου να ναι – Toyota = απίστευτα σε αντοχές μοτέρ ( για αυτούς που θέλουν αυτοκίνητα για 50 χρόνια ) – vw = όλα καλά και χρυσά αλλά οι Ν75 και η Ν200+ κάτι ψιλά όλο προβλήματα είναι – Volvo = με νέο αερόσακο για τον ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠΠΠ Αυτά από εμένα γεια σας … ωραιος λιγο πολυ να συζητησεις εξω με ατομα ολων των ηλικιων το 90% αυτα θα σου πουν για αυτες τις μαρκες ετσι ειναι η εντυπωση που εχει δημιουργηθει εδω και χρονια...επισης hyundai=φτηνα καλα δεν χαλανε αλλα ειναι hyundai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mourh Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 το θεμα ειναι τι θελεις VAG η GM? αν αφησουμε τα καθισματα κ τις τριγωνικες εξατμισεις... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poen Posted October 3, 2010 Author Report Share Posted October 3, 2010 Αυριο θα ξαναπαρω τηλεφωνα στην Αθηνα μηπως βρω καπου το opc για test drive. το πολο περιμενω να με παρει η κοσμοκαρ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasosGti25 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Αυριο θα ξαναπαρω τηλεφωνα στην Αθηνα μηπως βρω καπου το opc για test drive. το πολο περιμενω να με παρει η κοσμοκαρ. Λαρισα εισαι???παρε τηλ το βραδυ να παμε βολτα με opc....με οσα θελεις! εχεις πμ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosz Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Περιγραφή για το Clio RS από συγκριτικό με το Mini : "Στο τιμόνι του κορυφαίου Clio με την υπογραφή της Renault Sport, μπορείς να λατρέψεις και την πιο δύσκολη στροφή. Εσάκια, φουρκέτες, παρατεταμένες, γινόμαστε ένα με το σώμα του Clio και ακόμη και η πιο απαιτητική διαδρομή γίνεται δική μας. Το πολύ καλή στήριξης κάθισμα μάς (προαιρετικά προσφέρονται μπάκετ της Recaro) αγκαλιάζει και μας εφοδιάζει με ενέργεια για τη συνέχεια. Σύμμαχός μας στην περιπέτεια, το κοντής κλιμάκωσης εξατάχυτο κιβώτιο με τη σούπερ αίσθηση και τις κοντές διαδρομές, το οποίο μας κρατά συνέχεια σε εγρήγορση σαν να προσπαθούμε να κατέβουμε την Φτέρη στο Ράλλυ Αχαιός. Και όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν τι θα πει Φτέρη κατηφόρα. Χρειάζονται δυνατά και με διάρκεια φρένα, και τα τετραπίστονα Brembo υποστηρίζουν με το παραπάνω το ρόλο τους. Με τα ηλεκτρονικά απενεργοποιημένα, η μάχη γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Το Clio μετατρέπεται σε παιχνίδι στα χέρια μας χωρίς να μας προβληματίσει ή αγχώσει σε καμία περίπτωση. Το γαλλικό «όπλο» είναι ευέλικτο και ακούει πειθήνια τις εντολές μας, οδηγώντας μας στο δικό του ξέφρενο ρυθμό. Η ανάρτηση συνωμοτεί κι αυτή μαζί μας για το καλύτερο δυνατό κράτημα του αμαξώματος, περιορίζοντας τις κλίσεις στο ελάχιστο. Το επίπεδο πρόσφυσης στο Clio RS είναι πολύ μεγάλο. Κρατιέται βιδωμένο στο δρόμο σαν να έχει κόλλα logo στους 17άρηδες τροχούς του." Με λίγα λόγια φίλε μου... ...από την εποχή του Peugeot 205 Rallye και μέχρι σήμερα, 9 στα 10 μικρά αυτοκίνητα που τρέχουν στις αναβάσεις είναι Γαλλικά. Nομιζα οτι μιλαμε για αυτοκινητα.Oι στριφτεροι φιλε ,επιλεγουν πισωκινητο...τι μου λες εσυ για Clio,Rally και τα υπολοιπα τυπου "matchbox" οχηματα ,τα ακουω βερεσε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACE2007 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Nομιζα οτι μιλαμε για αυτοκινητα.Oι στριφτεροι φιλε ,επιλεγουν πισωκινητο...τι μου λες εσυ για Clio,Rally και τα υπολοιπα τυπου "matchbox" οχηματα ,τα ακουω βερεσε... Φίλε η ερώτηση σου ήταν νομίζω "από πότε τα Clio θεωρούνται στριφτερά". Τώρα αν δεν θέλεις να παραδεχθείς την έλλειψη πληροφόρησης που είχες προφανώς περί των Γαλλικών μικρών και αρχίζουμε και πάμε την κουβέντα σε πισωκίνητα, κεντρομήχανα κλπ η κουβέντα γίνεται κουβέντα Δημοτικού σχολείου. @Pano με το καλό να κάνεις test drive τα 2 θηριάκια να μας πεις γνώμες!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 (edited) opel = από πού να αρχίσω ( corsa opc τάφος , astra gtc τάφος ,astra opc άστριφτος τάφος . αν πας opel πάρε ένα agila ) vw = όλα καλά και χρυσά αλλά οι Ν75 και η Ν200+ κάτι ψιλά όλο προβλήματα είναι Εντάξει το καταλάβαμε , κολλημένος με την VW !! Όσο για την audi η ποιότητα της είναι ένα με δύο επίπεδα παραπάνω απο την vw... Τους τελευταίους μήνες πάντως η Vw στις πωλήσεις είναι πίσω απο την opel και η opel πίσω απο την ΤΟΥΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tsi τάφος το θεμα ειναι τι θελεις VAG η GM? αν αφησουμε τα καθισματα κ τις τριγωνικες εξατμισεις... Το θέμα είναι η εταιρία η το ΑΜΑΞΙ ;;;;; Και το fox αμάξι υποτίθεται ότι είναι αλλά δεν το αγοράζει και κανένας . Edited October 3, 2010 by TwoFaCe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sta8or Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Εντάξει το καταλάβαμε , κολλημένος με την VW !! Όσο για την audi η ποιότητα της είναι ένα με δύο επίπεδα παραπάνω απο την vw... Τους τελευταίους μήνες πάντως η Vw στις πωλήσεις είναι πίσω απο την opel και η opel πίσω απο την ΤΟΥΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tsi τάφος Το θέμα είναι η εταιρία η το ΑΜΑΞΙ ;;;;; Και το fox αμάξι υποτίθεται ότι είναι αλλά δεν το αγοράζει και κανένας . χαχαχα opel εχεις???????αχαχαχαχαχ μεσα στο vw club .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Και επειδή έχω opel τι σημαίνει ;; Να φάω μήπως και κανένα ban ;; Ήμαρτον Παναγία μου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxy Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 χαχαχα opel εχεις???????αχαχαχαχαχ μεσα στο vw club .... Xουντα εχουμε?Γιατι να μην γραφει επειδει εχει opel?Ξερεις ποσα ατομα απο εδω μεσα γραφουνε σε πολλα αλλα site περα του vwclub? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mourh Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Λαρισα εισαι???παρε τηλ το βραδυ να παμε βολτα με opc....με οσα θελεις! εχεις πμ... αυριο ερχομαι κ εγω... Ποεν παρε ενα OPC αντε δεν εισαι εσυ για VW Εντάξει το καταλάβαμε , κολλημένος με την VW !! Όσο για την audi η ποιότητα της είναι ένα με δύο επίπεδα παραπάνω απο την vw... Τους τελευταίους μήνες πάντως η Vw στις πωλήσεις είναι πίσω απο την opel και η opel πίσω απο την ΤΟΥΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tsi τάφος Το θέμα είναι η εταιρία η το ΑΜΑΞΙ ;;;;; Και το fox αμάξι υποτίθεται ότι είναι αλλά δεν το αγοράζει και κανένας . Ολα εχουν σημασια πρωτευουσα η δευτερευουσα το φοξ ειναι αθλιο btw Και επειδή έχω opel τι σημαίνει ;; Να φάω μήπως και κανένα ban ;; Ήμαρτον Παναγία μου αυτο κανονιζεται Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopGunZ Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Ρε παιδιά...αρέσει το OPC? Σοβαρά? Δε μιλάω για πάτημα, κινητήρα κλπ κλπ. Αλλά εμφανισιακά υπάρχει άνθρωπος άνω των 17 χρονών που να του αρέσει η αισθητική "Πολυεστέρ Τούνινγκ"? Σαν αποβολή από ταινία The Fast & The Furious είναι! Κολλητός μου όταν του εξήγησα ότι έτσι βγαίνει εργοστασιακά ξεράθηκε στα γέλια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxy Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Ρε παιδιά...αρέσει το OPC? Σοβαρά? Δε μιλάω για πάτημα, κινητήρα κλπ κλπ. Αλλά εμφανισιακά υπάρχει άνθρωπος άνω των 17 χρονών που να του αρέσει η αισθητική "Πολυεστέρ Τούνινγκ"? Σαν αποβολή από ταινία The Fast & The Furious είναι! Κολλητός μου όταν του εξήγησα ότι έτσι βγαίνει εργοστασιακά ξεράθηκε στα γέλια! Για να πουλαει και να εχει πουλησει τοσο λογικα θα πουλαει..και μενα προσωπικα μαρεσει σε λευκο ή μαυρο! Εδω αρεσει το καινουργιο honda type-r fn2... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopGunZ Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Για να πουλαει και να εχει πουλησει τοσο λογικα θα πουλαει..και μενα προσωπικα μαρεσει σε λευκο ή μαυρο! Εδω αρεσει το καινουργιο honda type-r fn2... Καλά, και το Megane είχε πουλήσει τα άντερά του και έμοιζε με λεκάνη τουαλέτας. Επίσης το OPC βγήκε σε μια περίοδο "λειψυδρίας" μικρών hot hatch και πριν σκάσει το παραμύθι της κρίσης οπότε πρόλαβε και έκανε καλό όνομα. Και φυσικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα στο εμφανισιακό, απλά εμένα ο περίγυρός μου δεν το είχε σε εκτίμηση και ούτε πολυπούλησε στην περιοχή, οπότε μου φάνηκε περίεργο ότι γενικώς αρέσει. Αλλά θα μου πεις εδώ υπάρχει κόσμος που του αρέσει η ΜΙΤΟ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...