sodimitris Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 μολις παταω γκαζι να αεπιταχυνει το αυτοκινητο κκανει "κενα" κοβει -ρεταρει δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος..καθε κενο για 1 δεφτερολεπτο......ξερει καπιος κατι? Quote
nikoskallithea Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 μολις παταω γκαζι να αεπιταχυνει το αυτοκινητο κκανει "κενα" κοβει -ρεταρει δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος..καθε κενο για 1 δεφτερολεπτο......ξερει καπιος κατι? και τι δεν θα μπορουσα να σου πω για το πρόβλημα σου. ...1 ...2 ...3 ...4 Αλλά για σιγουριά πήγαινε το για έλεγχο. Quote
sodimitris Posted June 30, 2011 Author Report Posted June 30, 2011 πηγα,δεν βγαζει τπτ το διαγνωστικο.. Quote
raptis_j Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 πηγα,δεν βγαζει τπτ το διαγνωστικο.. Δηλαδη πηγες σε αντιπροσωπεια και ενω κανει τα παραπανω σου ειπαν ειναι μια χαρα?? Τι παει να πει δεν βγαζει τιποτα το διαγνωστικο?? Ειναι υποχρεωμενοι να βρουν τι φταει!!Μαθανε με 1 διαγνωστικο ολοι..Δηλαδη παλια οταν δεν υπηρχαν διαγνωστικα τα πεταγαμε τα αυτοκινητα?? Παντως εμενα μου κανει για πολλαπλασιαστες.... Quote
nasos_ea Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 (edited) μολις παταω γκαζι να αεπιταχυνει το αυτοκινητο κκανει "κενα" κοβει -ρεταρει δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος..καθε κενο για 1 δεφτερολεπτο......ξερει καπιος κατι? Σε μενα εφταιγε η βενζινη φιλε μου.Ακριβως το ιδιο συμπτωμα.Για ξεκινα να κανεις κανα δυο γεμισματακια σε αλλο βενζιναδικο. Edited July 1, 2011 by Νasos_p Quote
vasilimertzani Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 (edited) μηπωσ εννοείς μεταξύ 1000-3000 στροφές? μάλλον θα εννοείς το κομπιασμα που κάνει μέχρι να γυρίσει σε τουρμπίνα. Edited July 2, 2011 by vasili Quote
nikoskallithea Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 μηπωσ εννοείς μεταξύ 1000-3000 στροφές? μάλλον θα εννοείς το κομπιασμα που κάνει μέχρι να γυρίσει σε τουρμπίνα. Σε κανονικές συνθήκες τα TSi δεν εχουν κανένα κόμπιασμα και σε κανενα φασμα στροφών. Quote
thanos.k Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 ΑΛΛΑΞΕ Ν75 πρωτα... εαν το ξανακανει αλλαζεις και σκαστρα ...Κατα 99% ειναι Ν75 Καλο ειναι να τις αλλαζουμε καθε 2 χρονια η 30.000 χιλιομετρα εχουμε δεν εχουμε προβλημα...αυτες εχουν πεφτει η αποδοση τους Quote
sodimitris Posted July 2, 2011 Author Report Posted July 2, 2011 αλλαξα ν75 παιδια ναι το κομπιαρισμα ειναι μετακσι 2000-3000 στροφες τι να ειναι? Quote
playmaker Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 α παιδια με την ευκαιρια τα μπουζι μου θα κλεισουν δεκεμβριο 4 χρονια να τα αλλαξω τοτε να περιμενω να περασει καλοκαιρι?ο χρονος τα πειραζει?εχω 30.000κμ Quote
nikoskallithea Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 α παιδια με την ευκαιρια τα μπουζι μου θα κλεισουν δεκεμβριο 4 χρονια να τα αλλαξω τοτε να περιμενω να περασει καλοκαιρι?ο χρονος τα πειραζει?εχω 30.000κμ φιλε αν δεν πας σε μια σοβαρη αντιπροσωπεία να σου πουν τι εχει το αυτοκινητο σου και τι χρειαζεται να αλλάξεις, τοτε θα συζηταμε εδω για κανενα μηνα και θα λεει ο καθε ενας τα δικά του. Quote
professor Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 φιλε αν δεν πας σε μια σοβαρη αντιπροσωπεία να σου πουν τι εχει το αυτοκινητο σου και τι χρειαζεται να αλλάξεις, τοτε θα συζηταμε εδω για κανενα μηνα και θα λεει ο καθε ενας τα δικά του. +1000 όσο για τα μπουζί δεν έχουν ημερομηνία λήξης αλλάζονται με βάσει τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Quote
playmaker Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 φιλε αν δεν πας σε μια σοβαρη αντιπροσωπεία να σου πουν τι εχει το αυτοκινητο σου και τι χρειαζεται να αλλάξεις, τοτε θα συζηταμε εδω για κανενα μηνα και θα λεει ο καθε ενας τα δικά του. και πως θα καταλαβουν νικο?μια χαρα μου φαινεται το αμαξι + δεν θελω να παω αντιπροσωπεια! Quote
nikdev Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Δηλαδη πηγες σε αντιπροσωπεια και ενω κανει τα παραπανω σου ειπαν ειναι μια χαρα?? Τι παει να πει δεν βγαζει τιποτα το διαγνωστικο?? Ειναι υποχρεωμενοι να βρουν τι φταει!!Μαθανε με 1 διαγνωστικο ολοι..Δηλαδη παλια οταν δεν υπηρχαν διαγνωστικα τα πεταγαμε τα αυτοκινητα?? Παντως εμενα μου κανει για πολλαπλασιαστες.... +1 Πολλαπλασιαστής είναι μεγάλη πιθανότητα, έτσι όπως το περιγράφεις, Quote
nikoskallithea Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 +1 Πολλαπλασιαστής είναι μεγάλη πιθανότητα, έτσι όπως το περιγράφεις, O πολλαπλασιαστής ανάβει λαμπακι κινητήρα, Quote
playmaker Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 μηπως φταει η ζεστη?και εχει μειωθει η αποκριση του κινητηρα?μηπως το βραδυ ειναι καλυτερα?> Quote
TSI140 Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 O πολλαπλασιαστής ανάβει λαμπακι κινητήρα, Εγω που ειχα 2 καμμενους ουτε λαμπακι αναψε ουτε τιποτα,απλα ειχα κοψιματα στην αποδοση +οτι εκανε και σαν 3κυλινδρο. Quote
nikoskallithea Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 μηπως φταει η ζεστη?και εχει μειωθει η αποκριση του κινητηρα?μηπως το βραδυ ειναι καλυτερα?> Εγω που ειχα 2 καμμενους ουτε λαμπακι αναψε ουτε τιποτα,απλα ειχα κοψιματα στην αποδοση +οτι εκανε και σαν 3κυλινδρο. Να συμπεράνω οτι: μάλλον έχουν (οι tsi) ενα ψυχολογικό προβληματάκι και οτι πρεπει να κυκλοφορούμε μονο νυχτα τωρα το καλοκαίρι Πολύ τύποι οι tsi, ββρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Quote
nikdev Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 (edited) O πολλαπλασιαστής ανάβει λαμπακι κινητήρα, Δεν αναφέρει λαμπάκι στο πρώτο ποστ. Επίσης δεν ανάβει πάντα.epc Edited July 3, 2011 by nikdev Quote
svouras Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 (edited) Εκει που κανεις τα service του αυτοκινητου σου πες του να στο βαλει στο διαγνωστικο να δεις τι θα σου βγαλει- αν παλι, δεν εχει, πηγαινε στην αντι/πεια να δεις τι θα σου βγαλει.Δε νομιζω να σε χρεωσουν για εναν ελεγχο. Edited July 3, 2011 by svouras Quote
nickgeo22 Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 καλησπερα, εφοσον φιλε μου αλλαξες Ν75 και συνεχιζει το προβλημα κατα 99% ειναι πολλαπλασιαστης ,το θεμα ειναι ποιος θα κατσει απο αντιπροσωπεια εννοω να δοκιμαζει μεχρι να βρει τον προβληματικο ,το επομενο 1% ειναι καποιο μπουζι να ειναι επισης προβληματικο ελπιζω να την βρεις την ακρη Quote
nikoskallithea Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 καλησπερα, εφοσον φιλε μου αλλαξες Ν75 και συνεχιζει το προβλημα κατα 99% ειναι πολλαπλασιαστης ,το θεμα ειναι ποιος θα κατσει απο αντιπροσωπεια εννοω να δοκιμαζει μεχρι να βρει τον προβληματικο ,το επομενο 1% ειναι καποιο μπουζι να ειναι επισης προβληματικο ελπιζω να την βρεις την ακρη ...και το αλλο επομενο ατελείς καυσεις, ...και το αλλο επομενο, ...και το αλλο επομενο Quote
sodimitris Posted July 4, 2011 Author Report Posted July 4, 2011 malon einai to filtro tis venzinis,an itan polaplasiastis tha ekove tis strofes kai sti nekra Quote
raptis_j Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 malon einai to filtro tis venzinis,an itan polaplasiastis tha ekove tis strofes kai sti nekra Εμενα μου εκανε διακοπες σε ανεβασμα στροφων καθε 2 sec ειδικα στα ψηλα και ΟΧΙ στα νεκρα και αλλαξα πολλαπλασιαστες 3ου και 4ου. Quote
sodimitris Posted July 4, 2011 Author Report Posted July 4, 2011 emena mou tis kanei metaxi 2 3 xiliades Quote