Dark Angel Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 το 25 Edition δεν έβγενε με ηλιοροφή. Πραγματικά φίλε είσαι πολύ τυχερός που ο προηγούμενος ιδιοκτίτης είχε βάλει τόσα extra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hillrx8 Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 ...εχετε δικιο παιδια αρκει και μηχανικα να μου βγει οκ!servise ολα καρεντα!ενα θα σας πω που νομιζω οτι αξιζει...το σαλονι ειναι ολο και οι πορτες δερμα της recaro!εχει τρομερο εσωτερικο!!ευχαριστω και παλι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XIONOULIS Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 να το χαιρεσε και καλοριζικο απο εξω μαρεσει.απο μεσα εχουμε διαφορετικα γουστα....να το περιποιηθεις και εσυ οπως ο προηγουμενος αφου ειναι 1600 παιρνει και ευκολα σ3..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrio Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 (edited) Edited December 12, 2009 by dimitrio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poen Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mist Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Αρμα μάχης το golf σου Poen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poen Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Αρμα μάχης το golf σου Poen! Σταματα ντρεπομαι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Κούκλες είναι όλες τους !! Να τις χαίρεστε και να έχετε ασφαλή κι απροβλημάτιστα χιλιόμετρα !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poen Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Μαχιμο το golfaki Θανο να το χερεσαι!!!! τωρα με τα πλαινα νομιζω θα ειναι ποιο ωραιο! πρεπει να βαλεις χρωμα στα φρενα σου και να βγαλεις τα νικελ απο τη μασκα. θα ειναι τελειο!!! Tominio ενα θα σου πω. μετανιωσα για 2 πραγματα σχετικα με το golf μου. το ενα ηταν οτι δεν πηρα το GT/140 το 2ερο ειναι οτι δεν το πηρα σε λευκο. πραγματικα πολυ ωραιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtgs Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Tominio ενα θα σου πω. μετανιωσα για 2 πραγματα σχετικα με το golf μου. το ενα ηταν οτι δεν πηρα το GT/140 το 2ερο ειναι οτι δεν το πηρα σε λευκο. πραγματικα πολυ ωραιο. Don't worry φίλε, και το δικό σου τα σπάει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
COSTAS_ Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Γιάννη, Γι αυτό τον λόγο γουστάρω κάποιους ανθρώπους σαν εσένα. Οταν έχουν μέσα τους τον ενθουσιασμό και την όρεξη, παρακεινούνται για δημιουργικά πράγματα. Μπράβο λοιπόν και περιμένω να μάθω τις λεπτομέρειες .. στην μπύρα που θα πιούμε. Κώστας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
COSTAS_ Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Συμπληρωματικά, να τι αποτελέσματα έχει η τεχνική HDR: Απλή λήψη, με το θέμα χωρίς καμία επεξεργασία: Με την τεχνική HDR, προκύπτει έτσι : Κώστας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Golf 6 Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Kαι το μικρο μου R8... Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsmirlis Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Whole lotta love. Φτιάχτηκε με τον ίδιο τρόπο όπως στο ποστ 469... Προσπάθησα να αντιγράψω το σηματάκι που έχει ο mod speedy στην υπογραφή του, μια και του άρεσε η τεχνική... Και η απαραίτητη μουσικούλα λατρείας... Ευτυχώς για τη μουσική που υπήρχαν τα 60's, 70's... "Shake for me girl, I wanna be your backdoor man" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 (edited) Like Like Like !!! :thumbsup: Edited July 4, 2010 by Speedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasosGti25 Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Ποιος ηταν ο τροπος οδηγησης???σε ποσα km ηταν αυτη η μεση καταναλωση?ποια η μεση ταχυτητα... Αυτος ο αριθμος δεν μου λεει τιποτα ουτε εμενα ουτε κανεναν... Και εγω πηγαινω με 120 πορεια...το κανω ενα reset και βγαζω νεκρα....και αφου φτασει η καταναλωση μου στον επιθυμητο αριθμο τον βγαζω φοτο!!!!! Δεν το πιστευω επειδη εχει τυχει να ταξιδεψω με getta gt και οκ....ειναι πολυ οικονομικο αλλα οχι και τοσο... Μεχρι και το smart περισσοτερο καιει!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsmirlis Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 (edited) Ποιος ηταν ο τροπος οδηγησης???σε ποσα km ηταν αυτη η μεση καταναλωση?ποια η μεση ταχυτητα... Αυτος ο αριθμος δεν μου λεει τιποτα ουτε εμενα ουτε κανεναν... Και εγω πηγαινω με 120 πορεια...το κανω ενα reset και βγαζω νεκρα....και αφου φτασει η καταναλωση μου στον επιθυμητο αριθμο τον βγαζω φοτο!!!!! Δεν το πιστευω επειδη εχει τυχει να ταξιδεψω με getta gt και οκ....ειναι πολυ οικονομικο αλλα οχι και τοσο... Μεχρι και το smart περισσοτερο καιει!!! Το πιασες Τάσο. Λοιπόν, έγινε σε κατηφόρα από Πορταριά σε Βόλο, περίπου 12 χλμ, με πολύ λίγο γκάζι και στο D. Το αυτοκίνητο με ταχύτητα στο κιβώτιο, χωρίς γκάζι έχει μηδενική κατανάλωση. Εβαλα τη φωτό γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση, δεν είχα ξαναδεί τέτοιο νούμερο και δεν νομίζω ότι μπορώ να το ρίξω και άλλο... Αυτά είναι τα θετικά των διακοπών σε υψόμετρο... How low can you go? Edited August 5, 2010 by jsmirlis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasosGti25 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Μασκα R32...πλαινα μαρσπιε 25jahre...πισω spoiler απο 25jahre! Ζαντα BBS RC απο ΒBS και οχι απο VW....(καλα εκανες γιατι ειναι και πανακριβες) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsmirlis Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Where the streets have no name... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anestis the boss Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 (edited) ...μετα απο τοσο καιρο ανακαλυψα οτι δεν εχω αναρτησει φωτο....νομιζω!!!μερικες.... πολυ ωραιο φιλε αλλα εχω μια ενσταση εμπρος...μηπως ειναι καλυτερο να βαλεις τον μαμα προφ με το λιπ του επετειακου για να δεσει??οπως επεισης και η μασκα νομιζω θα ητανε καλυτερη η μαμα με σημα μαυρο gti και μαυρο σημα. Edited November 12, 2010 by Speedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasosGti25 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Συμφωνω απολυτα με τον Ανεστη!!!Πρεπει να προσδιορισεις την ταυτοτητα του αυτοκινητου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diMake Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Γιαααααα ελα στην κατερινη με αυτο το χαμηλωμα!!! Κουκλα ειναι ξαναμπραβο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACE2007 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 να και μια απο το 2αρι μου αντε γιατι ολο καινουργια βαζετε... Το πουλάς!!!!!!!!!!!!??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m@kro Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 απο τα ποιο ομορφα που εχω δει!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
COSTAS_ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 (edited) Ομορφη φωτογραφία με το Jetta Γιάννη. Οσο για την HDR επεξεργασία, θα περίμενα πιό εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τέτοιου είδους επεξεργασία (ξέρω ότι έχεις τις δυνατότητες). Για κάνε μια προσπάθεια ακόμα .. γιατί το Jetta υποφέρει από θόρυβο στην φωτογραφία αυτή. Κώστας Edited November 12, 2010 by COSTAS_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...