Guest pnj Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 σημερα πηγα να συμπλιρωσω και με ενημερωσαν πως βρεθηκε λυση και μου ειπαν κ εμενα για βαλβιδα και πως στειλανε την καρτελα μου και θα περιμενουμε τα ανταλλακτικα κ πως αυτη ειναι η λυση. φιλε σπυρο σου ελεισαν μοτερ τελικα η οχι? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_winner Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 τα 160αρια ειναι μοτέρ CAVD ενω τα 180αρια CAVE εμαφνισιακα (μεσα και εξω) ειναι ιδια . Αλλα εχουν καποιες μικρές διαφορές . Παντως αν εχει να κανει με το συστημα αναθυμιασεων ειναι για κλαματα οι ανθρωποι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frnty Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 τα 160αρια ειναι μοτέρ CAVD ενω τα 180αρια CAVE εμαφνισιακα (μεσα και εξω) ειναι ιδια . Αλλα εχουν καποιες μικρές διαφορές . Παντως αν εχει να κανει με το συστημα αναθυμιασεων ειναι για κλαματα οι ανθρωποι Το έχω ξαναγράψει και στο παρελθόν, ότι η αίσθησή μου ήταν ότι δεν καίει από τα ελατήρια. Αλλά από την εισαγωγή. Θεωρώ ότι λάθος σχεδιαστικό σε ελατήρια τη σήμερον ημέρα απλά είναι απίθανο να συμβεί (σχεδιαστικό και όχι κατασκευαστικό). Πιθανότατα θεώρησαν οι φρίτσηδες στην αρχή ότι ήταν κατασκευαστικό σε ελατήρια και προφανώς δεν ασχολήθηκαν. Αν όντως είναι απο τις αναθυμιάσεις (αυτό είναι καλό γιατί θεωρητικά θα διορθωθεί) τότε είναι μάλλον σχεδιαστικό το πρόβλημα (αν αλλάζουν σωλήνες, κλπ) και δεν αλλάζουν π.χ. απλά μια ελατωματική βαλβίδα. Σε κάθε περίπτωση είναι φάουλ διότι δεν ασχολήθηκαν σοβαρά από την πρώτη στιγμή. Η πλάκα είναι ότι το λάδι που έχουνε συμπληρώσει δωρεάν θα τους έχει κοστίσει ο κούκος αηδόνι χαχαχαχα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geologist Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Παιδιά, προτείνω να μεταφερθούμε εδώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipis13 Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 σημερα πηγα να συμπλιρωσω και με ενημερωσαν πως βρεθηκε λυση και μου ειπαν κ εμενα για βαλβιδα και πως στειλανε την καρτελα μου και θα περιμενουμε τα ανταλλακτικα κ πως αυτη ειναι η λυση. φιλε σπυρο σου ελεισαν μοτερ τελικα η οχι? οχι δεν μου ελυσαν μοτερ.παιδια οποιος κανει πρωτος τα 1000 ας γραψει γιατι εγω κυκλοφορω με μηχανη και με βλεπω να αργω να κανω 1000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leftos Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Παιδιά, προτείνω να μεταφερθούμε εδώ. εκεί έχω γράψει και εγώ την απάντησή μου, μαζευτείτε να μην είμαστε σκορποχώρι σε 3 topics Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m@kro Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 έχει βάλει κάποιος λάδια liqui moly ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
activious Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 sticky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
professor Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Τα βάζω εδώ και 4 χρόνια.Κορυφαίο λάδι!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_winner Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 εχει βαλει ο winner καπου το ειχα διαβασει αλλα δεν το βρισκω. θυμαμαι ειχε πει τα καλυτερα αυτα δεν ειναι για εμας http://www.powerparts.gr/liqui-moly-toptec-4200-5w30-6x1l? σωστα? γιατι 6 λιτρα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipis13 Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 γιατι 6 λιτρα? το εχει σε προσφορα με δωρεαν μεταφορικα. γι αυτο. αλλωστε πες 3.600 νομιζω που περνει μεσα (χωρις το φιλτρο η με το φιλτρο?) συν κανα λιτρο καβατζα για συμπληρωμα οποτε παμε στα 5 λιτρα. το ενα λιτρο ακομα μας πειραξε? αυτα ειναι παντως τα σωστα? απο οτι ειδα αυτα ειναι αλλα για να ειμαστε σιγουροι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Σε κατάστημα της Φραντζής πάντως, που πουλάει και διαδικτυακά, τα πήρε το μάτι μου αρκετά πιο φτηνά.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_winner Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Ναι στο trade wind τα εχει 45 ευρώ το 5λιτρο , νομιζω . Ναι αυτα ειναι Πιπη Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipis13 Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Ναι στο trade wind τα εχει 45 ευρώ το 5λιτρο , νομιζω . Ναι αυτα ειναι Πιπη Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ρε παιδια αν το 5 λιτρο εχει 45 ευρω συν τα μεταφορικα και το 6 λιτρο ειναι στα 70 με δωρο μεταφορικα νομιζω πανω κατω το ιδιο βγαινει. βαλτε λινκ απο το αλλο μαγαζι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonenero Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 τελικα με αλλαγη βαλβιδας λυθηκε το προβλημα καταναλωσης? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipis13 Posted March 3, 2021 Report Share Posted March 3, 2021 Υπαρχει καποιος με polo gti 6r ο οποίος εκανε επισκευη και ελυσε το πρόβλημα με τηβκαταναλωση λαδιων? Καποτε είχε κάνει το μελος tsolias και εβαλε ελατηρια της npr αλλα δε μας είπε ποτέ κωδικο ελατηριων και εκ τοτε χαθηκε από το forum. Καποιο αλλο μελλος? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...