jsimeon Posted March 30, 2009 Author Report Posted March 30, 2009 ρε παιδια αντλια υψηλης που μπορω να βρω και ποσο?? μπορει να βοηθεισει καποιος??? pm στον Αποστόλη.....aka "infected blablabla".... Ξέρει απο που και ποιος την τοποθετέι....κάπου στο 500ρικο, αλλά 240+...... Βέβαια θέλεις και εξάτμιση για να δώσει τα μέγιστα η τουρμπίνα.... Quote
nikdev Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 pm στον Αποστόλη.....aka "infected blablabla"....Ξέρει απο που και ποιος την τοποθετέι....κάπου στο 500ρικο, αλλά 240+ ...... Βέβαια θέλεις και εξάτμιση για να δώσει τα μέγιστα η τουρμπίνα.... Quote
mike21 Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 μηπως στο pdf λεει και τι μπιελοπιστονα φοραει το tsi? διαμετρο μηκος κλπ κλπ????? σάμπως βγάζω και γω άκρη ρε παιδιά Αφήστε μου mail να σας το στείλω όποιος θέλει.. Quote
Infected-Mushroom Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 σάμπως βγάζω και γω άκρη ρε παιδιά Αφήστε μου mail να σας το στείλω όποιος θέλει.. higher_destination@yahoo.gr Quote
playmaker Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 παιδια η αντλια υψηλης τι κακο και τι καλο εχει?τι χανω τι κερδιζω?εγω που εχω προγραμμα και miltek θα θλω update μετα?κανει τι τουρμπινα να πιεζετε περισσοτερο?επισης σε σκαστρα εχω τι μαμα μια χαρα..χρειαζετε αλλαγη? Quote
salex Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Βρε παιδιά αμάν με τις αντλίες! Μία βάλαμε, φαίνεται να πηγαίνει καλά, αλλά επειδή δούλεψε μια δεν σημαίνει ότι θα δουλέψουν όλες ή ότι θα δουλέψουν για πάντα. Εσύ πάλι χριστιανέ μου πού πας με 1.8/1.9 πίεση και 70άρα εξάτμιση στο δύσμοιρο το TSI; Η μοναδική βαλβίδα που σας βγάζει σφάλμα είναι η βαλβίδα ελέγχου πίεσης στη μπεκιέρα. Γιατί δεν μπορείς να έχεις 1.8/1.9 πίεση χωρίς αντλία. Όχι ότι αν μπορείς πρέπει να έχεις κιόλας. Σε λίγο θα μαζεύουμε τα κομμάτια των κινητήρων σας από το κάρτερ και θα φταίνε (ω του θαύματος) οι υποφαινόμενοι. Καλά (και πολλά) είναι τα 220 άλογα, χαλαρation τώρα παρακαλώ. Για περισσότερα πουλήστε τα και αγοράστε GTI. Τσάμπα είναι τα μεταχειρισμένα τώρα πια. Το προτιμώ από το να μαζεύουμε συντρίμια η να σβήνουμε φωτιές με πυροσβεστήρες στη μέση του δρόμου. Quote
mike21 Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Βρε παιδιά αμάν με τις αντλίες!Μία βάλαμε, φαίνεται να πηγαίνει καλά, αλλά επειδή δούλεψε μια δεν σημαίνει ότι θα δουλέψουν όλες ή ότι θα δουλέψουν για πάντα. διαφωτίστε όσοι την βάλατε ρε παιδιά... ποιά και πόσο.. ? ( δεν είμαι απ'το δικό μου Pc θα στείλω τα pdf μόλις πάω σπίτι σε όσους με άφησαν mail ). Quote
mike21 Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Βρε παιδιά αμάν με τις αντλίες!Μία βάλαμε, φαίνεται να πηγαίνει καλά, αλλά επειδή δούλεψε μια δεν σημαίνει ότι θα δουλέψουν όλες ή ότι θα δουλέψουν για πάντα. διαφωτίστε όσοι την βάλατε ρε παιδιά... ποιά και πόσο.. ? ( δεν είμαι απ'το δικό μου Pc θα στείλω τα pdf μόλις πάω σπίτι σε όσους με άφησαν mail ). Quote
mike21 Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Εσύ πάλι χριστιανέ μου πού πας με 1.8/1.9 πίεση και 70άρα εξάτμιση στο δύσμοιρο το TSI; αυτό πάλι για την 70άρα που λέτε ρε παιδιά πόσο τεκμηριωμένο είναι ? έχει κανείς και εμπειρίες από 70 και από 63.5 για να μιλήσει με σιγουριά ? Quote
mike21 Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Εσύ πάλι χριστιανέ μου πού πας με 1.8/1.9 πίεση και 70άρα εξάτμιση στο δύσμοιρο το TSI; αυτό πάλι για την 70άρα που λέτε ρε παιδιά πόσο τεκμηριωμένο είναι ? έχει κανείς και εμπειρίες από 70 και από 63.5 για να μιλήσει με σιγουριά ? Quote
Alex7 Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 διαφωτίστε όσοι την βάλατε ρε παιδιά... ποιά και πόσο.. ? ( δεν είμαι απ'το δικό μου Pc θα στείλω τα pdf μόλις πάω σπίτι σε όσους με άφησαν mail ). Μέχρι στιγμής και απ' όσο γνωρίζω, έχει μπει ΜΙΑ (1) αντλία και αυτή χρειάστηκε πατέντα για να μπει, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! Χαλάρωσε λοιπόν να δούμε πως θα πάει και αν θα συνεχίσει να λειτουργει γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα!! Υ.Γ. γιατί ποστάρεις από 2 φορές κάθε ποστ; Quote
jsimeon Posted March 31, 2009 Author Report Posted March 31, 2009 Μέχρι στιγμής και απ' όσο γνωρίζω, έχει μπει ΜΙΑ (1) αντλία και αυτή χρειάστηκε πατέντα για να μπει, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!Χαλάρωσε λοιπόν να δούμε πως θα πάει και αν θα συνεχίσει να λειτουργει γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα!! Υ.Γ. γιατί ποστάρεις από 2 φορές κάθε ποστ; 2 λενε οι πληροφοριες μου και μάλιστα γνωστού που αν κανει και το ανάλογο update μιλαμε μας περιμενουν πολλες καρότσες...... Παντως για την πατέντα που λές...απλά ένα πρόσθετο παξιμάδι χρειάζεται ....απλό. Quote
mike21 Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Η μοναδική βαλβίδα που σας βγάζει σφάλμα είναι η βαλβίδα ελέγχου πίεσης στη μπεκιέρα. όταν είχε διαπιστωθεί το πρόβλημα ήταν μια άλλη βαλβίδα ,στο κύκλωμα του τούρμπο ( δεν θυμάμαι τον κωδικό της ). Δεν αλλάχτηκε ωστόσο γιατί χρειαζόταν το εργοστασιακό update απ'ότι μου είπαν..Και τώρα έχω ξανά τα ίδια συμπτώματα... Quote
salex Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 όταν είχε διαπιστωθεί το πρόβλημα ήταν μια άλλη βαλβίδα ,στο κύκλωμα του τούρμπο ( δεν θυμάμαι τον κωδικό της ). Δεν αλλάχτηκε ωστόσο γιατί χρειαζόταν το εργοστασιακό update απ'ότι μου είπαν..Και τώρα έχω ξανά τα ίδια συμπτώματα... Tότε σίγουρα πρέπει να ήταν η N75, που ελέγχει την πίεση της τουρμπίνας. Αν είχε χαλάσει αυτή όμως δεν θα τούρμπιζες καθόλου (μα καθόλου), θα σου είχε σπάσει τα νεύρα και θα την είχες αλλάξει ήδη. Περίεργη πάντως η απάντηση που σου έδωσαν γιατί οι ηλεκτροβαλβίδες δεν συνέρχονται με αναβαθμίσεις λογισμικού. Είτε δουλεύουν είτε δεν δουλεύουν καθόλου. Quote
mike21 Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Tότε σίγουρα πρέπει να ήταν η N75, που ελέγχει την πίεση της τουρμπίνας. Αν είχε χαλάσει αυτή όμως δεν θα τούρμπιζες καθόλου (μα καθόλου), θα σου είχε σπάσει τα νεύρα και θα την είχες αλλάξει ήδη. Περίεργη πάντως η απάντηση που σου έδωσαν γιατί οι ηλεκτροβαλβίδες δεν συνέρχονται με αναβαθμίσεις λογισμικού. Είτε δουλεύουν είτε δεν δουλεύουν καθόλου. το ξέρω, άλλαξα και n75 άλλαξα όταν το έψαχνα αλλά τίποτα.. Η απάντησή τους ήταν ότι ο εγκέφαλος χρειαζόταν το update γιατί είχε κάποιες <<δυσλειτουργίες>> και αναγνώριζε ανύπαρκτα σφάλματα και συμπεριφερόταν ανάλογα... Quote
Shaddow20 Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 2 λενε οι πληροφοριες μου και μάλιστα γνωστού που αν κανει και το ανάλογο update μιλαμε μας περιμενουν πολλες καρότσες...... Παντως για την πατέντα που λές...απλά ένα πρόσθετο παξιμάδι χρειάζεται ....απλό. Βαλλε και μια τριτη απο μενα.. Quote
gliogas Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Βαλλε και μια τριτη απο μενα.. ¶ντε ρε παίδες βάλτε εσύ ο Χαρούλης και όποιος άλλος είναι ανεβάστε μετά και καμιά δυναμομέτρηση να δούμε επιτέλους ένα ΦΠΕ TSI με αντλία τι μπορεί να κάνει.....και εγώ μετά ακολουθώ Quote
haris_golf-gt Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 ¶ντε ρε παίδες βάλτε εσύ ο Χαρούλης και όποιος άλλος είναι ανεβάστε μετά και καμιά δυναμομέτρηση να δούμε επιτέλους ένα ΦΠΕ TSI με αντλία τι μπορεί να κάνει.....και εγώ μετά ακολουθώ κατσε πρωτα να μου ερθει γιατι και εγω ακομα αυτη περιμενω και θα δουμε αν θα γινει κατι καλυτερο...αν και να σου πω την αληθεια δεν περιμενω και πολλα γιατι η τουρμπινα μασ ηδη δουλευει στα ορια τησ αρα...αντε να δουμε μακαρι και να γινει....εγω παντωσ θα το παρω το ρισκο και μετα θα σασ πω τα νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!golfaros!!!! Quote
draga Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 (edited) κατσε πρωτα να μου ερθει γιατι και εγω ακομα αυτη περιμενω και θα δουμε αν θα γινει κατι καλυτερο...αν και να σου πω την αληθεια δεν περιμενω και πολλα γιατι η τουρμπινα μασ ηδη δουλευει στα ορια τησ αρα...αντε να δουμε μακαρι και να γινει....εγω παντωσ θα το παρω το ρισκο και μετα θα σασ πω τα νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!golfaros!!!! Ποιο ειναι το ρισκο που παιρνει καποιος που βαζει αντλια?? Αυτο που ρωταω ειναι τι προβληματα μπορει να προκυψουν . Καταλαβαινω οτι ειναι κατι νεο το οποιο δεν εχει δοκιμαστει για καιρο αλλα οταν διαβαζουμε-ακουμε οτι χωρις αντλια δεν κραταει πολυ πιεση η οτι ενα TSI με αντλια+προγραμμα μονο ειναι πιο δυνατο απο ενα TSI ΦΠΕ++ ειναι λογικο ολοι ξαφνικα να θελουν αντλια. Edited April 3, 2009 by gtas Quote
Infected-Mushroom Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Ποιο ειναι το ρισκο που παιρνει καποιος που βαζει αντλια?? Αυτο που ρωταω ειναι τι προβληματα μπορει να προκυψουν . Καταλαβαινω οτι ειναι κατι νεο το οποιο δεν εχει δοκιμαστει για καιρο αλλα οταν διαβαζουμε-ακουμε οτι χωρις αντλια δεν κραταει πολυ πιεση η οτι ενα TSI με αντλια+προγραμμα μονο ειναι πιο δυνατο απο ενα TSI ΦΠΕ++ ειναι λογικο ολοι ξαφνικα να θελουν αντλια. εγω ειμαι περιεργος να δω που θα βρειτε ολοι αντλιες... σας βλεπω να βαζετε καμια αντλια απο βενζιναδικο στο τελος...! Quote
iasonas Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 σας βλεπω να βαζετε καμια αντλια απο βενζιναδικο στο τελος...! Δεν υπάρχεις!!!!!! Quote
activious Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 (edited) εγω ειμαι περιεργος να δω που θα βρειτε ολοι αντλιες...σας βλεπω να βαζετε καμια αντλια απο βενζιναδικο στο τελος...! εχω 4.εκλεισε το ενα μαγαζι μου :( και δεν ξερω τι να τις κανω. κανεις για αντλια??? Edited April 3, 2009 by activious Quote
nikdev Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Φοράει κανείς DP 70 σε 63.5 μέχρι τέλος ? Quote