Jump to content
groupa

Groupa Motorsport-Audi Tts Stage2+ 360Hp/47Kgr

Recommended Posts

Σε αντιθεση με τα προηγουμενα αυτοκινητα που εχω βελτιωσει, εδω εχουμε να κανουμε με μια καλη βαση, κατι που βοηθαει πολυ.

Οι παρεμβασεις ειναι λιγες αλλα ουσιαστικες...

Προγραμμα στο δυναμομετρο (2.0over-1.55σταθερη)

Εισαγωγη αερα carbon GRUPPEM

Εξατμιση full set MILLTEK

Αντλια υψηλης KMD

Σκαστρα FORGE

Bαση μηχανης POWERFLEX

Μπαρομετρο BLITZ

Φρενα oem TTRS 370X30 τετραπιστονα

Αναρτηση magnetic ride

Mεταδοση SACHS PERFORMANCE

Zαντες BBS ch motorsport black

Λαστιχα pilot sport3

Μασκα TTRS

και εμφανισιακα καποιες πινελιες σε βαφη carbon(σποιλερ-καθρεφτες-side vents-διαχυτης-αεροτομη).

dsc02657hw.jpg

dsc02642k.jpg

dsc02645de.jpg

dsc01925wi.jpg

dsc02262gm.jpg

dsc02040pw.jpg

dsc02038w.jpg

quattroa.jpg

Edited by groupa
Link to comment
Share on other sites

πιστευω οτι εχεις αναδειξει τη κλαση ,ευγε για τις πολυ προσεκτικες αναβαθμισεις και τις ellegant πινελιες που εχεις βαλει πανω στο αμαξι...ειναι η μεγαλυτερη χαρα μου να βλεπω ανθρωπους να βελτιωνουν σωστα ενα αμαξι οπως του ταιριαζει .η βαση βεβαια βοηθαει παρα πολυ οπως ειπες.αν θελεις να μας εξηγησεις τι ειναι το ττσ? και πως βγαινει εργοστασιακο αυτο το αμαξι? μπραβο και παλι μαρεσει το ειδος βελτιωσης που κανεις,μια μικρη ενσταση εχω αυτο το μαυρο κομματι ξενιζει στα πλαγια του αυτοκινητου αν εβαζες ενα μαυρο σποιλερ στα πλαγια μηπως ταιραιζε καλυτερα και αφηνες αναλλοιωτο το χαρακτηρα του ττ?ειτε σι αλλως ειναι γλυκα απο μονο του ετσι οπως ειναι...:whistling:

Link to comment
Share on other sites

πιστευω οτι εχεις αναδειξει τη κλαση ,ευγε για τις πολυ προσεκτικες αναβαθμισεις και τις ellegant πινελιες που εχεις βαλει πανω στο αμαξι...ειναι η μεγαλυτερη χαρα μου να βλεπω ανθρωπους να βελτιωνουν σωστα ενα αμαξι οπως του ταιριαζει .η βαση βεβαια βοηθαει παρα πολυ οπως ειπες.αν θελεις να μας εξηγησεις τι ειναι το ττσ? και πως βγαινει εργοστασιακο αυτο το αμαξι? μπραβο και παλι μαρεσει το ειδος βελτιωσης που κανεις,μια μικρη ενσταση εχω αυτο το μαυρο κομματι ξενιζει στα πλαγια του αυτοκινητου αν εβαζες ενα μαυρο σποιλερ στα πλαγια μηπως ταιραιζε καλυτερα και αφηνες αναλλοιωτο το χαρακτηρα του ττ?ειτε σι αλλως ειναι γλυκα απο μονο του ετσι οπως ειναι...:blink:

ΤΤS ειναι εκδοση του ΤΤ με 270 αλογα ονομαστικα σε σχεση με το απλο ΤT με τα 200!Ουσιαστικα δηλαδη φοραει διαφορετικη τουρμπινα(κ04) και τα υπολοιπα περιφερειακα και ειναι και τετρακινητο!

Edited by Golf_Mk2
Link to comment
Share on other sites

παρα πολυ καλο να το χαιρεσαι :whistling: !!!τρομερο αυτοκινητο :blink:!!!δυο ενστασεις εχω αλλα μαλλον ειναι γουστα αυτα α)το μαυρο στα πλαγια δεν μπορω να πω οτι ταιριαζει πολυ και β)οι ζαντες νομιζω οι RS4 που ειχες πριν ηταν τελειες πνω του οχι οτι οι BBS ειναι χαλια αλλα κατι με χαλαει ισως το ασημι περιγραμμα που την δειχνει λιγο μικροτερη..

Link to comment
Share on other sites

παρα πολυ καλο να το χαιρεσαι :whistling: !!!τρομερο αυτοκινητο :bow:!!!δυο ενστασεις εχω αλλα μαλλον ειναι γουστα αυτα α)το μαυρο στα πλαγια δεν μπορω να πω οτι ταιριαζει πολυ και β)οι ζαντες νομιζω οι RS4 που ειχες πριν ηταν τελειες πνω του οχι οτι οι BBS ειναι χαλια αλλα κατι με χαλαει ισως το ασημι περιγραμμα που την δειχνει λιγο μικροτερη..

Λεγε του τετοια μπας και τις πουλησει και τις παρουμε σε καλη τιμη :question: :question: ...

Εχεις το αγαπημενο μου αμαξι με τις αγαπημενες μου ζαντες και στα χρωματα που το θελω.. Και η βελτιωση αισθητη αλλα διακριτικη κιολας.. Πανεμορφο!!!

Link to comment
Share on other sites

υπεροχο μπραβω.

να το χαρεις οσο μπορεις..

θελεις να μας πεις που εκανες την Carbon Βαφη οπως ειπες και ενα χοντρικο κοστος???

Link to comment
Share on other sites

Τάσο άψογο το TTS!!

Οι carbon πινελιές αρκετά όμορφες, από το πλάι θυμίζει το R8! Νομίζω ότι κάποια στιγμή είχες και carbon κάλυμα στο καπό, αλλά όπως είναι στις τωρινές φωτογραφίες είναι πιο όμορφο!

Από κοντά βέβαια είναι πολύ πιο όμορφο!! :p

Link to comment
Share on other sites

Μιας και πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση, το θέμα κλειδώνει και θα ανοιχθεί μόνο με αίτημα του δημιουργού του, εφόσον θα έχει κάτι νεότερο να συμπληρώσει.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.